Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 13
angelynna82 spune:
Claudinna
ce colier frumos 
Nocom felicitari pentru MAMA
, sanatate lui Matei si celorlalti bobocei
Noi
dupa o baita buna si putin laptic...acum bea doar dimineata si seara, in timpul zilei nu cere, o fi bine? De mancat mananca cu
si bine
Baby_boy ma bucur ca sunteti mai bine 
Bitza mai mult ca sigur de la dintisori, dar poti de maine sa ii dai putin regim daca nu Smecta 
Lumi la voi cum mai e? 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
gaia.nevia spune:
Lumi, www.miniblu.ro/Categorii/Articole_calatorie/Port_bebe_si_hamuri/Lindam/Port-bebe_-_Lindam" target="_blank">uite hamul, l-am luat de la miniblu.
Si raducu face mai moale, dar eu m-am gandit ca e de la fier, nu de la ambroxol, pentru ca si Teo face exact la fel si cu acelasi miros, si tot de cand ia fier haussman.
Biotics trebuie dizolvat in laptic.

cum e posibil sa o ratez pe Sirena in Tineretului?!?!?! De neiertat!!! De ce nu m-ai sunat?
Am stat cu Teo pana pe la sapte... azi a fost Teo's day (miercuri cand nu e bunicul si am si io o zi numa cu fimiu al mare) si am fost in parc, ne-am dat la balci in masinute (el) si apoi in leagan (tot el) a si dormit in carucior vreo ora si ceva... plimbat.... si primit cadou un magarus de plus cu pijamale...
Ma duc sa-i dau de mancare, abia am reusit sa-l adorm pe oadu,
sunt si eu fara tati si seara e circ de circ....
oadu plange de somn, il duc la nani, da nu sta singur, asa ca ma asez langa el... vine teo peste noi (ca nici el nu sta singur) sare in pat, il conving sa vorbim in soapta dar mai uita...
Muuh, tu cum culci baietii? amandoi odata?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
bitza2008 spune:
Claudinna
ai maini de aur!
Nocom e bine ca intri sa ne spui de voi macar!Felicitari pt MAMA-sper ca ti-a mai trecut paranoia! Sanatate puilor!
Angelynna
daca ei ii ajunge doar dimineata si seara cred ca e bine!
Ada daaa ce miros e de la fier pfffiu..nu ca altfel ar mirosi a Channel, dar..Si mai dai Fe?Eu is la a 3-a tentativa...daca e de la Fe eu nu-i mai dau decat cand analizele "cer".
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
babytza spune:
Seara buna fetelor...atat cat poate sa fie de buna...vad ca starea puilor e tot mai rea
Si la noi e tot asa...a plans piciulica la greu acum inainte de somn
Ii da dintisorul si il doare ingrozitor...toata ziua a fost suparat si marait si a urlat la greu. Nu plans, urlat
Baita nu i-am mai facut de doua seri...daca si maine e tot asa mucios ne ducem la dr sa il vada in gat si sa il asculte la plamani .
Ada eu nu am numarul tau , ca te sunam. M-am si uitat in telefon daca nu cumva il am.....Ia sa mi-l dai 
M-am intalnit cu Falkoneeeee care e un dulce si un scump , m-a terminat ce botic are
Feli pup 
Muuuulta sanatate puiutilor, sa treaca nenorocirea asta de mucioseala si de conjunctivita, ca ne-a nenorocit puiutii 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Nici noua nu ne place, cand vedem prin parc copii in ham ni se par catelusi. Plus ca saracii au viteza, vor sa mearga in dreapta si trage mama asa tare de hamul ala in stanga, tare ciudat. Probabil ca e practic pt parinte insa nu vom folosi asa ceva.************************************************************** Eva & Luca Noah (08.09.2008) Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc) Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki) |
Daca l-ai vedea pe Edi ce pozitie are in hamul cu pricina, nu ti s-ar mai parea nici catelus nici sarac.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Nerantula spune:
Salutare! 
Am fost la doctor, n-am de mentionat mare lucru, am dat de un stupid (culmea, netul plin de aprecieri pozitive la adresa lui!, dar se pare ca m-am dus la pomul laudat
), de la care am plecat cu o lista de analize care intra in protocolul de sarcina gratuit pe care il am eu in cadrul abonamentului de la Medicover.
Un stupid (puneti accentul unde vreti in 'stupid'), dupa ce i-am zis ca sunt din nou insarcinata, s-a uitat la Gruia, apoi mi-a zis cu un mare dispret daca mie nu mi-a zis nimeni sa nu raman insarcinata inainte de un an de la nastere (chiar si naturala
)?!?!?! Si, printre alte vorbe in sictir, a mai catadicsit sa-mi spuna ca nu-mi recomanda sa alaptez in timpul sarcinii. Mi-am luat copilu' si dusa am fost, nici nu vreau sa-l mai vad pe marele Hamid 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
Nerantula spune:
Vreau sa-mi exprim exploziva admiratie pentru talentata de Claudinna, esti nemaipomenita!!
Te rog frumos, daca o sa am o fetita, pot sa fac si eu o comanda de cochetarele dinastea superbe de faci tu? Pliiiiz, zi ca da, zi ca da! Platesc oricat! 
Mi-am facut azi un test de care e plin netul, pentru aflarea sexului copilului, cica va fi baiat
... sa vedem acum daca viata bate internetul
Scorul aici a ramas 7-3, da? ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
Muuh spune:
babymom din pacate nu am pic de experienta cu HS, acum incep sa imi fac. Sper sa fie ok.
AlexaM de metoda Montessori am aflat acum 10 ani cand am facut babysitting intr-o vacanta la o familie venita din USA, a carui baietel mergea la o gradi cu predare Montessori. Acum vreun an mi-am comandat tot felul de carti despre asta, am citit pe net cat de mult am putut si am inceput sa aplic. Si cand am vazut ca merge am continuat. Tocmai mi-am mai facut rost de o carte a Mariei Montessori si trebuie sa ii dau print sa ma apuc de studiat. Din pacate materialele de lucru sunt extrem de scumpe si incerc pe cat posibil sa mi le fabric singura dar nu arata asa de atragator ca cele originale. Cam asta despre Montessori. A da si inca ceva, ca si la HS si despre asta am o parere de mijloc, nu sunt un fan 100% convins.
Ada eu sunt rar doar cu ei doi la ora de somn dar atunci cand se intampla incerc sa imping ora lui Dimitri cat mai aproape de cea a lui Alexei. Ne imbaiem toti trei, ne masam, cremuim apoi ne punem in pat. Alexei se uita la "ceva" pe laptoc (asa ii zice el) iar eu cu Dimitri langa el. Dimitri in general se culca la 19.30 iar Alexei adoarme rar inainte de 22 si pana atunci face baie, desenam, coloram, citim pe net daca are vreo noua pasiune si se uita la un Disney ceva.
Despre ham la copii, nu sunt de acord. Nu va zic ce imi inspira ca nu vreau sa o ia nimeni personal. Recunosc insa ca vorbesc de la nivelul 1.65 cm cat am eu si nu am cum sa stiu ce inseamna pentru un parinte de peste 1.80 cm.
babytza spune:
Nerantula imi pare foarte rau de experienta neplacuta cu acest dr. Mai departe ce vei face ? Te-ai hotarat la alt dr ? Sau mai cauti ? 

Claudina fooooarte frumos colierul si palariutele
Nu incepi o afacere cu ele ? Ca tare frumoase le faci 
Ada foarte interesant hamul. Am avut la Tina si voi lua si la Davidutza cand va merge mai bine, acum nu se tine prea bine pe picioare , nu isi are rostul inca. Poate peste o luna ne montam si noi in el
Oricum sunt Pro ham , daca se poate spune asa. E mai usor de sustinut bebe , mai usor si pt el si pt noi...
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya