Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NErantula, de la mine de la odisee au plecat vreo 2 fete de la Hamid pe motiv de comportament neadecvat si vorbe aruncate aiurea. Un stupid cum ii spui si tu... ca sa nu-i spun eu altfel din ce povesteau fetele
Nu are nicio lgatura cu varsta lui Gruia. Si dupa cezariana ai voie dupa 6 luni, d'apai dupa naturala!!! Mama lui de doctor ce ma enerveaza astia de se cred mari si tari si sunt niste... m-am enervat

Nocom, da, una din burti eram io M-am uitat si eu sa vad pozici noi cu Dariuca si n-am gasit Felicitari pentru MAMA si sanatate lui Matei.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babytza, nu m-am hotarat inca la doctor, as vrea sa fie unul de la Polizu sau Municipal, ideea e ca vreau, dupa nastere, sa stau cu bebe in camera (cred ca si cfr2 are aceasta politica, nu?). Sunt, deci, in cautare .. o prima optiune ar fi Alina Dascalu, doctorita andreutzei si a evei, insa tocmai am (re)citit povestea AndreeiC de aici de pe forum, care a murit in 2006 la nastere cu aceasta doctorita si am o retinere
Moni, eu la Medicover merg numai pentru analize gratuite in sarcina, pentru asta am nevoie de recomandare de la un doctor de-al lor, si am citit numai de bine de Hamid, chiar ma interesam de nasterea la Filantropia, unde e el, insa chiar si in aripa noua, politica e aceeasi, bebeii stau separat. O sa merg in continuare la vreun noname pentru recomandarea de analize la Medicover, decat sa mai dau cu capul in zid la vreun renumit.

Deci, am simptome de sarcina: plang cel putin o data pe zi, am nervi cu carul, capul in nori si vizite dese la toaleta .. asta ca tot m-a intrebat renumitul daca am simptome deja, ca nu-i prea venea a crede ca-s insarcinata.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

fetelor, sunteti f dragute! chiar aveam nevoie de un feed-back!cate unul pentru fiecare si va multumesc!

Nerantula, pentru tine orice! si zici ca ai cam vrea fetita?:PPPPPPPP
si eu as vrea, dar stau cam prost la capitolul curaj...oricum, pt 2 inca un an si ceva nu e voie...dupa, mai vedem..
ce om doctorul ala!!
mai am eu un coleg de serv care, atunci cand mi se desfiintase functia, mi-a zis ca de ce am ramas gravi tocmai in mom ala...

despre ham, stiu ca este f util atunci cand copilul merge deja in picioare si te ajuta sa nu stai cocosata, iar pe el sa nu se loveasca de toate cele...adica atata timp cat intervine doar atunci cand un pericol apare, cred ca e ok. copilul are libertate de miscare, de fapt, trebuie sa o aiba!
eu inca nu stiu exact cum e treaba cu hamul, dar asha gandesc ca ar fi. astept momentul in care am putea experimenta...

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nerantula, , imi pare rau ca ai dat peste un ametzit. afectat sau lovit, cum vrei sa-i spui...

medicul meu de familie (am la CMU) a fost foarte dragut cand m-am dus la el gravida cu radu (in vreo 2-3 luni eram). m-a certat ca nu am fost lunar la el cu Teo (au un caiet unde te scriu si te urmaresc, cantaresc, tensiune, etc, concedii...) si mi-a spus sa stau linistita cu sarcina asa curand dupa prima, ca el mai are paciente care au ramas la doua-trei luni dupa ce au nascut.
Acu, ca o fi zis doar sa ma incurajeze, nu stiu, dar mi-a prins bine ca a fost asa dragut si incerc sa-ti transmit si tie sentimentul.

Mie mi s-a parut important in sarcina asa:
1) sa gasesc un gineco la CMU care sa-mi dea toate analizele si ce mai am eu nevoie si sa-mi faca eco de cate ori aveam eu pitici. Am gasit, o tipa extraordinara, pacat ca nu mai lucreaza cu ei
2) un echografist de sarcina cat se poate de bun. Noi am mers pe mana lui Iosup, mai sunt Albu, Herghelegiu... de Danaila eu stiam doar ca se ocupa cu "creieri", i-a fost sotul meu student.

3) un laborator calumea pentru analizele cele mai dificile, la care n-am avut incredere in CMU din mai multe motive. Am lucrat cu MEdicover pt grupB, cu GeneticLab pt triplutest.

4) un ginecolog in care sa am incredere si cu care sa nasc. Pt noi a fost T. Desigur, sunt si altii. Important mi s-a parut ca are unul din cele mai bune echografe din Buc la el la cabinet. Comparand cu CMU... frate zici ca te uiti IN star treck LA plasma vs televizor alb-negru stiri cu ceausescu.
acum, uitandu-ma in urma, nu as zice ca T e cel mai bun cu care sa nasti. Asta doar pentru ca e 1) extrem de ocupat si 2) e la Elias, unde lucreaza cu niste verze, care ii pun bete in roate pe viata pacientelor si copiilor lor. sorry, dar din cauza lor el n-a ajuns la nasterea lui radu si asta io nu uit. In plus mi-au chinuit copilul si pe mine implicit ca sa nu nasc, cand mie imi ieseau ochii pe frunte si cupilu afara, doar ca sa il cheme in ultimul moment. Nu stiu ca cui exact e vina, bine ca am scapat intregi, si cel mai bine pt T ar fi sa plece naibii din cloaca aia.

In fine, ca nu despre T vorbim... cam astea ar fi "sugestiile" mele, daca ai nevoie, sorry daca ma bag aiurea.
Cu cine ai nascut prima oara, n-ai fost multumita?
ici si sanatate multa.

edit. La CFR2, Florina Mihailescu, extraordinara tipa, dar destul de ocupata. Are cabinet privat la Progresu.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am intrat sa va salutam, maine la prima ora plecam la munte, bagajul nu e gata, am legumele pe foc, copilul trebuie imbaiat si hranit, cate si mai cate

Pupam toti boboceii si toate mamicile

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Roxule distractie placuta la munte Vreme buna si un bebe mancacios si dormicios

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Ada, multumesc de raspunsul complet!
Din pacate nu am de ales, numai la Medicover am abonament si stiu ca nu e cea mai buna clinica, dar asta e! Daca o sa am suspiciuni la vreo analiza, o sa o refac in alta parte.
Primul doctor a fost Filipescu, la Elias, cu care m-am inteles foarte, foarte bine, imi place de el mult, insa e la Elias, iar maternitatea aia nu mi-a placut deloc! In fine, daca nu voi gasi pe cineva care sa-mi placa la fel de mult, revin la vechea formula, insa deocamdata mai caut ..
Claudinna, ceva documentatie pentru creatiile tale exista? Mama mai da si ea din croseta uneori, dar nu are prea multa imaginatie si talent, ar avea nevoie de ceva suport ... ii recomanzi vreo bibliografie? Sau o trimit la training la Caracal Da, as vrea fetita si pentru ca mi-ar place mult sa-i stimulez feminitatea si, de ce nu, cochetaria, printre altele

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom felicitari pentru MAMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nerantula imi pare rau sa aud ca ai dat de un ....
Eu am nascut la Filantropia, dr e buna, daca vrei iti dau nr ei

Eu optez pentru fetita din motive prea cunoscute

CD calatorie placuta

O seara placuta in continuare

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina

Mergi la inceput

Miruna , stiitudece

5+

Mergi la inceput