Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 8
EvaF spune:
PS: Ankussa, o sa vezi ca in timp va fi altfel. Fi-miu doarme la mijloc intre noi, de cele mai multe ori lipit de mine si nu ocupa mult loc, sta chircit asa lipit la san sau cand e satul se intorce pe spate sau, mai ales, pe burta. Nu ocupa mult loc, am inceput sa dorm mult mai bine.
Noi avem patul f mare, king-size, si tot ne era greu pt ca eram stresati sa nu il atingem, acum e ok, fiecare doarme confortabil pe locul lui
Claudinna, multumim
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
babytza spune:
Beeeeey Monicule burtoiul nu intra in discutie Sa fie mare si bebe grasun , eu ziceam de tine bre ca nu esti grasa
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
300 spune:
Buna mamici, burtici, bebici!
Ader si eu la cafeaua de dimineata si va mai dau o portie si din partea mea.
Eu pic lata seara de oboseala si Anda inca nu ma apleaca prea des sa mearga... mai ales ca nu o las sa isi tina inca greutatea pe propriile picioare decat cand se ridica singura la mine in brate. Asa i-am facut si cand era in fund si a fost foarte bine, a stat devreme si fara niciun ajutor pentru ca asa i-a fost ei felul.
Am intrat de fapt pt ca am vazut discutia despre hamuri si ce parere proasta aveti despre ele. V-as da un feedback pro hamuri avand in vedere ca eu am mers cu Raluca asa si i-a fost foarte bine.
Impresia mea este ca hamul nu forteaza, nu o apasa nicaieri, nu o trage de umeri de exemplu, intr-un cuvant era foarte comod pentru ea. Era innebunita fiindca ii oferea o mai mare mobilitate decat tinuta de maini: se putea apleca sa examineze mizeriile de pe strada gen o frunza uscata, o piatra, etc, care au fascinat-o multa vreme de altfel.
Si, cand a devenit stabila in mers, a refuzat oricum orice gen de sustinere: fie ham fie mainile noastre. De aceea cred ca este o alegere buna. Va asigur ca spatele nostru va spune mersi sa nus e mai cocoseze asa.
O sa ii intreb pe ai mei daca mai stiu exact la ce varsta i-au pus hamul micutei noastre si va spun.
Pupici si scuze de mesajul lung, l-as fi impartit in 2 dar era oricum legat.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Oana la multi ani alaturi de familia ta si sa fii la fel de implinita ca si acum! Petrecere frumoasa la Cheile Gradistei!
b de la bebe, blog...
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Am burta muuuuuuult mai mare decat anul trecut pe vremea asta.... si bebe e mai grasun la eco decat celalalt |
am remarcat, da.
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
EvaF spune:
Oana, petrecere frumoasa.
Ratonelu, cheer up mamico!!! Noi anul trecut ne-am mutat nici mai mult nici mai putin de 4 ori, apoi am vandut, am inchiriat aici, eu in timpul asta cu burta la gura.
Si acum in iulie iar ne mutam, muuult mai departe. Look at the bright side: un nou inceput, o noua amenajare, e fain. Nu te gandi la oboseala etc
Va pupam, plecam prin prieteni
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Beeeeey Monicule burtoiul nu intra in discutie Sa fie mare si bebe grasun , eu ziceam de tine bre ca nu esti grasa |
Cum meeeyyy la 73 de kile cu cate am plecat sa nu fiu grasa, sunt rotunda, noroc ca nu-s prea mica de inaltime ca altfel mai bine ma sareai decat sa ma ocolesti
NU va mai povestesc de vergeturi si celulita de pe chishere ca ma apuca plansu. NU stiu daca ati patit vreuna, poate ma ajutati... ca dupa nastere am facut o celulita din calcai pana sus, oribil, nu inteleg ca nu aveam chiar asa... cum scap ?? Adica mai scap vreodata ????
Ah, si Lidia NU E GRASA DELOC. Are o burtica dar atat!!! E inalta si e super bine pentru inaltimea ei.
Pe babyzta n-o bagam in discutie ca ea e din seria "sirena"
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
300 spune:
Ankussa eu dorm cu Anda si cu taticul ei, Anda intre noi dar tare-mi vine sa remediez situatia ca ma simt de parca eu si sotul dormim in camere separate :))
Ma rog eu am un ap. cu doua camere si mai nou i-am adoptat si pe sora si pe fratele meu. E cam aiurea dar asta e situatia incercam sa ne ajutam unul pe altul pentru ca la inceput de drum este greu pentru oricine.
Ideea era ca nici sa vreau nu mai am unde s-o translatez pe Anda, mai ales ca am pus un birou in locul patutului ei in dormitor. Si mi-ar fi si greu s-o pun sa doarma in alta parte, ma topesc toata cand se incolaceste in cercul pe care i-l fac eu cand adoarme si pare atat de multumita incat sunt ferm decisa sa mai rabd durerile de spate o vreme macar. Ca da, si pe mine ma doareee spatele si pe mine ma daaa jos din pat. Din dragoste nu de altceva.
b de la bebe, blog...
300 spune:
Ada - legat de miorlait sa-ti povestesc ce-a patit sufletul meu acum cateva zile.
Pe la 12-1 noaptea, dupa ce adormise fericita si foarte satula se trezeste cand a incercat sotul sa o mute usor pe locul ei. Si plange, si plange... In brate tace. In fund plange, culcata urla pana se sufoca. In brate plange. La ta-su plange. In fund sta, apoi plange. In sfarsit, in mare cum incercam sa o culc urla. A ragait de cateva ori dar n tare. Am sfarsit prin a iesi la 2 noaptea cu ea in wrap in fata blocului. Tati a fumat o tigara, noi am stat de vorba si ne-am pupat.
Ne-am intors in casa si am incercat sa adorm in fund rezemata de niste perne cu copila in wrap. Intr-un final dupa niste ragaieli si suspine adoarme si incerc s-o scot si n-a mai plans.
Dimineata n-a avut nimic.
Nici pana in ziua de azi nu stiu ce-a avut de fapt. Putea fi orice, de la gaze _ iam dat si sab simplex in noaptea aia - dinti, o sperietura... putea fi orice.
edit: acum imi dau seama ca parca ti-am mai povestit in private... am uitat sunt vai de fundul meu!
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
vorbeati despre ham... eu am trei bucati. Nu le-am folosit. Cu Teo am mers de mana.
Daaar! Abia acum voi folosi, pentru Teo! Da. Am gasit un model super haios, un rucsacel, cu un fel de lesa. Rucsacelul se fixeaza frumos, cu pieptar, tine bine, nu preseaza pe nicaieri, si "lesa" pe manerul ruscsacelului.
Avand in vedere cum fuge Teo de nu-l pot prinde si cum se smulge si dispare prin mall sau mai stiu eu ce... asta voi folosi cand ies cu el, ca mi-e mai frica sa nu-l pierd decat sa-mi iasa vorbe ca tin cupil in lesa.
Teo merge bine, pe picioarele lui, si e chiar prea independent in a alege directia.
Cand am treaba, nu l-as lua cu mine... dar cum nu intotdeauna imi permit acest lux, traiasca harnasametnul, decat sa-mi plang ochii pe la politie dupa copii disparuti.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri