Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 7
gaia.nevia spune:
La cumparaturi radu sta in carucioarele alea speciale de bebe, unde sade ca-ntr-o scoica.
normal car slingul dupa mine just in case, dar a fost ok pana acum.
va povesteam eu ca nu ma descurc cu slingul pentru ca 1) am impresia ca sare plodul din el afara, asa se zbate, agita si arunca intr-o parte (face si in wrap la fel, dar macar nu poate sari, ca e legat bine, mwhaaa-ha) si 2) ma doare spatele ucigator, am impresia ca mi se smulge coloana de pe la mijloc asa.
Ei bine, surpriza... acum ca radu sta bine in fund, il pot pune pe sold. si stiti ce bine sta? nu ma mai doare nimic, nu mai sare, nu mai aluneca, e foarte buna pozitia. hurray!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Am vrut sa-i spun Luminitei ca si Sofia a trecut prin aceeasi chestie: muci multi si kk moale. Mucii au trecut cam dupa 1 sapt (fara tratamente) iar kk moale a durat 2,5 sapt, pana cand am reusit sa-i admin. tratamentul ca lumea (Sumetrolim, hidrasec, babay biotics, debridat, lapte fara lactoza, mult orez si zeama de orez, mar copt, branzica). Sofia nici acum nu mai e ca inainte (1 kk/zi), a ramas cam pe la 4kk/zi. La coprocultura nu a iesit nimic... Eu te sfatiesc sa mergi sa-i vada un dr. pt ca nu cred ca o sa treca de la sine. Iar pt faptul ca tb sa schimbi 10x2 scutece de kk/zi ti-ar trebui o statuie. E posibil sa se irite la fundic de la atatea scaune; la noi asa a fost si bepanthenul a facut minuni! |
draga mea, multumesc mult, mult!
am notat tratamentul dat Sofiei. Noi deocamdata suntem pe debridat si smecta dizolvat in ceai de menta + alimentatie adecvata: orez, banana, mar cop, morcov fiert.... luni au avut cate 9 scaune fiecare, ieri 5, azi pana acum unul singur Robi si 2 Edi... tot nu e ok, desi sunt mai inchegate... scuzati detaliile... pediatra i-a vazut deja, n-am fost cu ei la spital, incerc sa vad daca tratamentul da roade. Ei in rest sunt ff vioi, fff veseli, papa bine, nu varsa, nu au febra... au doar muci, un usor rosu in gat si cam atat.
Multumesc de sfaturi, sper sa ne revenim curand.
Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui ratonelu Lumi?...ce-ti fac hunii? cine stie?tot bolnaviori? |
da, din pacate. cu raceala stam mai bine, cu kk nu prea... am scris mai sus...
merci de intrebare!
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui Joy21 E posibil sa se irite la fundic de la atatea scaune; la noi asa a fost si bepanthenul a facut minuni! |
ah, am uitat, inca nu s-au iritat la fundeac, dar bepanthenul ne e prieten bun si am cumparat inca vreo 3 creme in acest sens, sa stau linistita... am venit ieri cu o punga intreaga de medicamente de la farmacie... of.
_
EvaF spune:
Neaza si de la noi,
Fi-miu a adormit . Observ ca incepe cat de cat sa aiba un program de somn dimineata, noaptea doarme de la 21h30 pana dimineata la 08h30 si doarme din nou inca o repriza dupa 10h00.
Mai mai Moni ce burtica am vazut in poze, mare mare, hm, mi s-a facut dor de burtica meaCe repede trece timpul, ca maine te vad in poze in parc cu piciul.
citat din mesajul lui anca81 Ham ... hmmm, nu dati cu rosii, dar mie nu-mi place deloc, mi se par tare chinuiti bebicii tinuti asa. Asa ca eu nu-i voi cumpara Carlei. |
Nici noua nu ne place, cand vedem prin parc copii in ham ni se par catelusi. Plus ca saracii au viteza, vor sa mearga in dreapta si trage mama asa tare de hamul ala in stanga, tare ciudat. Probabil ca e practic pt parinte insa nu vom folosi asa ceva.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
ratonelu spune:
lumi...sanatate multa.
ma bag si eu la sfaturi...chiar daca nu mai fac kaka....sa continui sa le dai mancarica' de regim" mai multe zile.
eu n-am facut asa...si sasha..peste cateva zile a luat-o de la capat.
asta acum ceva vreme.
in leg cu preturilesi cu neamurile
iar cochil am facut...pt ca am destui ani....pt c-asa a vrut...cine acolo, sus,....eu asa zic...am mai pov eu cum a fost cu bebe la noi...adevarat mister.
oricum..cine nu-mi vrea copilul...nu ma vrea nici pe mine, da?...striga leoaica...
eu pana acum nu mi-am luat carti de la adevarul si ce rau imi pare.
sormea a luat sapt trecuta cartea junglei...a zis ca e super!(ea are 2fete si le cumpara carti de cand erau in burta).
EvaF spune:
citat din mesajul lui Ankussa Fetelor, din seria o intrebare pe zi...cate din voi dorm cu bb-ii si cand aveti de gand sa ii culcati in patutul lor? Eu una dorm cu Vlad si ma trezesc in fiecare zi anchilozata, eu pe 5 cm patrati si belferul in tot patul. Xoxo Ankussa |
Ankussa, noi dormim cu Noah de cand are 6 luni. Pt ca mi-e mai usor asa pt alaptare.
Cum intentionez sa il alaptez si dupa 1 an aceasta situatie va dura.
Vorbeam cu sora mea, care la fel procedeaza cu puiul ei, si imi spunea ca nu isi face probleme. Are o prietena care a facut la fel cu pustul ei pana pe la 2-3 ani, nu am retinut exact, apoi i-au amenajat camera baiatului impreuna cu baiatul, adica el ales autocolante cu masinute, el a ales mobila, si-a facut camera pe gustul lui si apoi placandu-i asa de mult a ales sa doarma numai in camera lui. Mi se pare inteligenta metoda.
Aseara ne-am uitat la un film pana tarziu si pe Noah l-am adormit la noi in pat si l-am dus ulterior la el in camera in patut, e mai sigur acolo sa nu cada. Pe la 01h00 copilul dormea in continuare fara probleme la el in camera dar eu l-am luat la noi in pat, nu puteam fara el, nu mai pt sa dorm fara puiul langa mine. Asa ca f-miu doarme la el fara probleme, mie imi e mai usor cu el in pat, sa nu ma mai trezesc cand cere tzitzi. Mai ales ca unele nopti cere fff des, mai bine zis non-stop. Daca insa atunci cand trec alaptarea, dintii etc si vreau sa il mut si el nu vrea, uite ca exista tot felul de metode, ca cea de a-l lasa sa isi amenajeze camera unde sa vrea sa doarma.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
angelynna82 spune:
Noi dormim si in patut si cu noi...ma tin totusi tare sa doarma la ea in pat, de cele mai multe ori da dar are perioade cand nu vrea
Ada ce program de noapte ai tu
Noi avem toate cartile de la Adevarul..sper sa le avem si de acum incolo
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
monica_dicut spune:
Da... am burtoi.... imens nu o ascultati pe babytza chiar sunt grasa (ma mandresc cu 83 de kile ). Am burta muuuuuuult mai mare decat anul trecut pe vremea asta.... si bebe e mai grasun la eco decat celalalt
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
babytza spune:
Tzitziri distractie placuta in WE la munte !!!!! Sa va petreceti pana-n zori ...continuarea cum vrei tu Poooop
Ada tu bati orice record la plimbari de noapte Meriti toata stima pentru rabdare si putere
Joy pup printesica
Lumi pup hunii sa le treaca
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya