Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

buna dimineata si

am si eu o intrebare. Copiii vostri miorlaie? Adica, nu stiu cum sa explic... Radu face asa: aaaa, mmmmm, aaaaaaaaaa, aaaaaa, mmmmm 2-3 minute, apoi da in tipat, apoi in urlet, apoi in plans cu tipete, plans cu urlete, strigate.... nu conteaza ce-i fac nu se linisteste (afara de pus in wrap si plecat pe coclauri) la un moment dat adoarme, apoi in 10min se trezeste urland, il linistesc si o luam de la capat cu aaaa, mmmm, aaaaa..... si chestia asta se petrece toata ziua, de martea trecuta incoace, iar la culcare dureaza cam doua ore sa adoarma de tot si tot se mai trezeste urland pe la 2, pe la 4, pe la 6 dar adoarme repede la loc daca ma simte in pat langa el.

Sooo.... asta plus faptul ca e inca ragusit (mucii au trecut, trei dinti au spart) sa ma duc cu el la doctor?! O avea ceva?! sau mutre...???

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ada....incepeti sa ne semanati.
sasha face asa de 2luni juma....doar ca noaptea se trezeste mullttt mai des decat spui tu.
si da.....miorlaie...putin..urla mult...iar miorlaie putin...iar urla mult...
nu conteaza...brate...pat...in picioar epe burta...acum rade...acum miorlaim....si urlam..
dc?
de distractie!
viata palpitanta!
noi nu suntem ragusiti...dinti neam....deci....distractie!
daca te duci la doct , sa-mi spui si mie, te rog.
pupam si bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

babymom, nu stiu daca ai vazut ieri ca ti-am raspuns cu mei-taiul.
am reusit sa-l pun relativ usor pe radu in spate, dar nu cred ca as putea s-o fac si pe strada, am stat pe canapea....
am mai pus pe blog parerea mea ref la pozitia in fata, ma incurc rau in barete, mi se rasucesc...

ankussa, eu dorm... in doua paturi
Il adorm pe Radu intr-un pat. Acum greu, pana acum o saptamana, foarte usor, stateam 10 mic cu el si gata, la 7.30 era duuus.
Ma rog, adoarme intr-un sfarsit.
Pe la 10 vin cu Teo si ne bagam amandoi in celalalt pat. (era bun un pat dublu, dar n-am loc). Adoarme si Teo, sting si eu calculatorul si ma culc.
Pe la 2, urlet. Iau patura si perna si hop langa radu. Cum ma simte, cum adoarme. Pe la 3-4 misca teo, vorbeste in somn si ma trezesc, ma uit spre el si vad ca a luat-o bine spre margine. Asa ca imi iau paturica si pernuta si fug langa el.
Pe la 5, urlet de la radu. Iau o perna mai mare o proptesc in teo si ma mut iar langa radu.
duuulce somn pana pe la 7jumatate cand teo se trezeste pe bune, isi ia masinutele si vine peste mine si radu. Distractiv? Daaaa
Cand se termina?
Nu prea curand. O sa-i mut pe amandoi in pat la un moment dat si voi dormi eu in celalalt. Apoi, teo sus, cand o sa-l consider capabil sa nu sara de nebun de-acolo.
Si cand o sa mi se para safe de tot o sa plec sa dorm toata noaptea cu TL si o sa las monitoarele date tare.
Nu-mi dau seama daca 2 sau 3 sau 5 ani o sa dureze asta...
Intre timp TL se multumeste cu vizitele care se lasa cu in rest nu-l intereseaza, ori doarme, ori lucreza, si poate si sa doarma si sa lucreze singur.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada, exact asa face si Dragos de vreo 1-2 sapt. Cu siguranta au ei ceva, da' nu stiu ce. Eu am pus comportamentul asta pe sema dintilor. Dar poti sa stii cu siguranta?
Mai nou al meu nici in wrap nu mai vrea decat daca-i e somn. In rest vrea el sa bantuie pe jos singur, in 4 labe si e tare dificil ca tre' sa fiu tot cu ochii pe el sau in spatele lui si nu mai pot lucra nimic.

In rst cum nu-i convine ceva, da' n-am aflat ce, cum incepe: aaa! eee! aaa! mmm! eee! da' asa pe unton furios. Din lipsa de alta inspirate am inceput sa-l imit, fac si eu ca el si atunci se apuca de ras. Nu-l tine mult buna dispozitie, ca iar incepe cu maraila... si tot asa...
Dinti? muci? altceva? nu stiu...

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello

Am vrut sa-i spun Luminitei ca si Sofia a trecut prin aceeasi chestie: muci multi si kk moale. Mucii au trecut cam dupa 1 sapt (fara tratamente) iar kk moale a durat 2,5 sapt, pana cand am reusit sa-i admin. tratamentul ca lumea (Sumetrolim, hidrasec, babay biotics, debridat, lapte fara lactoza, mult orez si zeama de orez, mar copt, branzica). Sofia nici acum nu mai e ca inainte (1 kk/zi), a ramas cam pe la 4kk/zi. La coprocultura nu a iesit nimic...

Eu te sfatiesc sa mergi sa-i vada un dr. pt ca nu cred ca o sa treca de la sine. Iar pt faptul ca tb sa schimbi 10x2 scutece de kk/zi ti-ar trebui o statuie. E posibil sa se irite la fundic de la atatea scaune; la noi asa a fost si bepanthenul a facut minuni!

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

ankussa, las-o domle de masina...aia sa fie paguba!
e in service el limo...vorba Nikolicei....ca sa spun asa.
apropos...Nikolici?...Ram?
Lumi?...ce-ti fac hunii? cine stie?tot bolnaviori?
eu nu dorm cu sasha....l-am luat in disperare de cauza in cateva nopti..dar mai rau facea....tot la el in patut s-a linistit.
oricum...eu sunt un copil care a dormit cu mama...si eram in facultate si cand ma duceam acasa tot cu mama dormeam.
ma rog...daca as stii ca doarme noaptea...as face un compromis sa-l mai iau...dar asa...nu e cazu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

He he he Ada esti mare figura (rad eu pe infundate da` cred ca nu ti-e usor, draga de tine). M-ai facut sa rad, berbantul meu ma intreaba de obicei daca nu vreau sa-l vizitez la el in camera (recte sufrageria) dupa ce adoarme Vladut. ;-)

Mmmm, e ceva in atmosfera de sunt bb-I astia asa maraiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada, cu mei-tai-ul e chestie de exercitiu - dupa o vreme nu te mai incurci in bretele. Si eu la inceput il foloseam doar in casa, dar fiind nevoita sa merg la supermarket singura cu bebe, l-am pus in carucior ( ha-ha ce gluma buna! ) da' am luat si mei-tai-ul cu mine ca rezerva. Si bine am facut ca in carut sta max. 30 de min., dupa care incepe sa urle, si am reusit sa-mi leg mei-tai-ul la intrare in Selgros, sub privirile siderate ale celorlalti trecatori - eu cu un bebe care urla, tragand de bretele

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

ADA, ce tare esti cu programul tau....de noapte.
ne-ai intrecut si pe noi,, astia, din Hamas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza.

Un tren Edi la 05.30, unul Robi la 06.30, apoi somn pana la 07.30. . Eu asta numesc o noapte f buna, am dormit de la 23.00 la 05.30 fara intrerupere !

Claudinna
Dap, copilul nu trebuie fortat nicium, nici cu papa, nici cu medicamentele, trebuie gasita o cale de mijloc, trebuie pacalit cumva ca el sa coopereze, altel e degeaba. va spuneam acum cateva zile ce copii cuminti am, cum deschid ei cuminti gura la medicamente, fie ca-s din lingurita, din seringa sau picurate din recipient. Ei bine, de la atatea medicamente, acum situatia s-a schimbat, la Robi cel putin. Dar cum spuneai Claudinna, pacalit putin vrea. Cu seringa de ex i le dau acum cand sta in fund, asa o accepta si nu da pe afara deloc. sau culcat pe spate, pacalit cu o jucarie chitaitoare, deschide gurita ca la urs, mai sa intre si musca. nu se ineaca, nu mi s-a intamplat niciodata...

Nerantula, multumesc!! Doamne, ce draguta esti!! Acum am citit, ti-am dat mesaj, sper ca nu e prea tarziu... oricum vreau si eu sa trec pe la ei si chiar vroiam sa te intreb exact de adresa... gand la gand! Am gasit pana la urma cartile pe care le ratasem, vol 2 din Idiotul si Mandrie si prejudecata, dar mai vreau si altele... In fine, poate-mi dai, cand ai tu timp, detalii pe PM despre locatie. Multumesc mult de tot, esti o draguta, ca de obicei!!!

Babytzule, mi se pare mie sau te-ai vopsit??? arati super, oricum!

Babymom, multumesc de complimente la adresa hunilor!

CD-ule, nu te cert, dar vreau sa te ambitionez, daca e cazul, sa ai mai multa grija de tine. Nici eu n-am acordat prea mare atentie sanatatii mele, pana cand am ramas insarcinata... de atunci, am mare grija de mine... cumva, mi-e teama, ca daca mie mi se intampla ceva, si copiiilor li se va intampla... mai mult pentru ei am grija si de mine... e poate o tampenie, dar asta simt... te poup!

Bitza, si noi suntem fan mari ai Cleopatrei Stratan.
Votat Bighiduta!

Ratonel, depinde de zona si de mp ai garsonierei, dar pleaca de la 250-300 eur in sus chiria ptr o garsoniera. Sper sa nu ma insel, ca stiu ca au mai scazut si chiriile... imi pare rau, sper sa se rezolve cat mai repede! stiu cum e cu neamurile... eu sincer nu m-as fi incumetat nicio clipa sa fac un bebe daca nu aveam casa mea si n-as putea sa stau mai mult de 24h cu mama sau soacra. sunt tot o apa de ploaie amandoua.

Oana, drum bun, aniversare faina!! Davidut!

Ankussa, multumesc muult!!!
Hunii mei dorm fiecare in patul lui, de cand s-au nascut. De drag, nu de nevoie, am incercat de cateva ori cand erau mici sa dorm cu ei si n-au vrut...insa de la 05.30 Edi doarme cu mine, si-a facut un obicei... mamosu' mamii!

Ada, imi pare rau, dar eu cred ca e de la dinti, daca zici ca mucii sunt in scadere... totusi, 3 dinti intr-n timp asa de scurt... or mai fi si altii pe drum... uf, tin pumnii sa se linisteasca repede-repede!

Sofia de Mimihoo!!! Sa ne traiesti si sa fii sanatoasa!!

Vazut pozele de ieri, din IOR, mai ca imi pare rau ca n-am venit, desi la cum evoluam cu raceala, si eu si hunii, nu era de dorit... Moni e o frumoasa foc!! (nu ca restul protagonistilor n-ar fi, dar pe ea n-o stiam...

Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput