Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 5
Muuh spune:
babytza mie imi place tare mult culoare ta de par. Chiar ma uitam aseara la tine si ma gandeam cum ai nimerit asa o culoare minunata.
khristin nu cred sa le deranjeze prea tare pe fete daca discutam putin de homeschooling. Stiu ca exista un subiect pe DC dar prefer sa nu scriu acolo pentru ca parerile sunt ori total PRO ori total CONTRA iar eu am o viziune moderata sa zic asa. Din pacate acum sunt putin pe fuga dar in linii generale am decis sa dam o sansa acestui HS pentru ca nici una dintre gradinite nu mi s-a parut 70% ok. Alea care au dotari au niste metode educationale de ti se face parul maciuca, alea care din punctul asta de vedere ar fi ok nu au dotari si uite asa. In plus, pentru Alexei cred ca este totusi prea devreme iar daca tot nu suntem fortati de imprejurari prefer sa prelungim perioada de stat acasa. Eu m-am gandit doar sa ghidez acest HS, voi incerca sa gasesc o persoana tinara, vorbitoare de germana cu care sa colaborez si sa fac o "programa" (uff ce nefericit suna) personalizata pentru Alexei. Acum studiez programa oficiala si incerc sa schitez cam cum vad eu ca ar merge pentru noi. Vom merge mult pe Montessori, eu lucrez deja cu el unele treburi si ii plac. Sunt insa ferm hotarata sa intrerup HS daca nu gasesc modalitati solide sa il socializez, iti spun de pe acum ca aici nu exista grupuri de HS, cluburi si activitati extrascolare pentru un copil de 3-4 ani. Voi incerca cu sporturi, dansuri, muzici, voi incerca sa creez chiar eu o structura de grupuri pe diverse tematici. Sa vedem cat imi va iesi si cum, daca insa nimic nu se leaga voi alege una dintre gradinitele care m-au satisfacut 70% si voi vedea cum merge si asa. Daca am retinut bine tu lucrezi in invatamant? Daca nu am retinut corect imi cer scuze de confuzie. Oricum mi-ar fi utila si parerea ta, oricare ar fi ea. Cand am timp am sa iti explic si ce mi-a displacut profund la metodele folosite in gradinite, totusi prima care imi vine in minte si care din pacate se foloseste in absolut toate este sistemul de pedepse bazat pe umilinta si rusine iar eu nu vreau sa dau bani ca Alexei sa invete asa ceva atata timp cat eu stiu foarte bine ca se poate face educatie si fara asa ceva, foarte pe scurt spus.
angelynna82 spune:
CArla nu m-am interesat de chirie pt ca efectiv nu ne permitem, daca ne vom muta vom merge la mama....
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
tzitziri spune:
Ratonelu, multumim
Cu chiriile stiu ca s-au ieftinit destul de mult pentru ca e criza...acum trebuie musai sa punem de o intalnire cat mai stati pe aici!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
anca81 spune:
Ange, are o secretie purulenta galbena iar dimineata ochiul e aproape lipit, acum insa la doar 1 zi de la tratament a disparut.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
claudinna spune:
angelynna, daca se freaca la ochisori, face secretie si cand nu doarme...e cam necesars a o vada un doctor.
cand a facut Razvan, dimineata a avut un ochi lipit..
premergator nu i-am luat nici eu, am primit unul l-am pus de cateva ori, dar e cam mic pt Razvan...plus ca nu-mi place delok cum sta in el...nu ma simt eu confortabil psihic
de ham, nu stiu ce sa zic, am primit si din asta, sa vedem, oricum, inca nu e cazul
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
ratonelu spune:
Oana,...ne intalnim...ca oricum nu plecam maine.
Angelynna...nici noi.absolut deloc.dar asta e alta discutie...si nu-si are locul aici.
si noi ne-am muta la mama....dar ea sta la 45km de bucuresti.
angelynna82 spune:
Crina are cam ceea ce avem noi de dimineata la ochi, nu are secretie galbena...oricum o sa o vada un dr, multam
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
claudinna spune:
intrasem sa va zic ca mi se pare super tare Capra cu trei iezi spusa de Cleopatra Stratan pe CD-ul de la jurnalul national
tzitziri, eu duminica la 12 am plecat spre casa
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babymom75 spune:
Miruna si pe mine ma intereseaza subiectul HS, dar din pacate stiu prea putine lucruri despre asta si nici nu stiu de unde sa-mi apuc studiul. Ai putea sa-mi impartasesti cate ceva din experienta ta? ( cand ai timp desigur ).
Cu Victor am facut cateva greseli de educatie si nu as vrea sa le repet si cu Dragos.
Mama lui Dragos si a lui Victor
Ankussa spune:
Morning,
Fii-miu a avut tren la 6.30 si acum doarme leganat iar eu cu telul in brate.
Ratonelu` vai mama mea, tb sa va mutati? Offf dupa faza cu masina si toate cele? Cat despre preturi eu n-as zice ca au scazut chiriile (aici au crescut) si daca e sa ne gandim un pic la marketing vine cam asa; nu putem cumpara dar lumea tb sa stea pe undeva deci crestem chiriile. :-( iti urez sa gasesti ceva convenabil
Khristin ce rau imi pare de mamicile acelea? Cum a descoperit cancerul cand alapta? Nu mai zice de avioane ca barbata-miu a zis clar ca ma trimite la Balaceanca cu bilet numai dus. Cum mai sunt piticutii? Cand aveti bilete la concert?
Lumi am uitat sa-ti zic, mey baietii tai sunt fotomodele. Frumosi rau hunii in strollerele alea. Pupam
Bitza ce lotiune de plaja iei pt Lucas (parca mergeti la mare nu?) Eu am luat Avene cu SPF 50, nu de alta dar al meu are o piele alba rau (seamana cu mine) si plus dermatita asta......
Babytza super culoarea la par....mey mie sa-mi arati bolentinul ca io nu cred ca esti majora :-)
Am vazut si pozele din IOR super mamici, burtici si bebici ;-)
Fetelor, din seria o intrebare pe zi...cate din voi dorm cu bb-ii si cand aveti de gand sa ii culcati in patutul lor? Eu una dorm cu Vlad si ma trezesc in fiecare zi anchilozata, eu pe 5 cm patrati si belferul in tot patul.
Xoxo