Gravidute si mamici de Constanta (57)
Raspunsuri - Pagina 4
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav Va scriu si va rog in numele Madalutei, care va fi nasa sambata, si e prinsa in pregateli si are nevoie de un mic ajutor: 1. daca aveti si puteti sa-i imprumutati clame pt par, deschise la culoare, sa mearga la coafura blonda; sau o idee de unde sa cumpere? 2. machiaj- cineva cu talent, de incredere, sa lucreze cu produse de calitate? Mami Fericita Non-Stop perlute |
alina, eu pot doar sa-i recomand unde m-am machiat eu nasa.la un salon.mie mi-a placut tare mult.de clame chiar nu stiu.adica depinde ce fel de clame?cum isi prinde parul?
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
citat din mesajul lui dandusa Ina, te inteleg din tot sufletul,crede-ma!nici eu nu i-m spus niciodata mamei mele c-o iubesc...,poate pt ca totdeauna am avut o relatie mai dificila...,poate pt ca a randul ei a fost crescuta in stilul asta...,poate pt ca sant eu mai rece...nu stiu!acum,simt ca vreau sa-i spun aceste cuvinte,simt ca am gresit mult fata de ea...simt ca vreau s arepar tot,s-o apropii de sufletul meu si s-o inteleg asa cum este fara sa incerc sa mai schimb ceva.cu copilasii mei,incerc sa am o relatie f diferita de cea pe care am avut-o eu cu mama.zilnic le spun cat de mult ii iubesc,cat de mandra sant de ei etc.stiu ca,noi,parintii santem exemplul cel mai elocvent...,nu-i greu sa-mi dau seama ca ceea ce construiesc de 2 ani jumate,nu-i inzadar.are deja baze solide.zici ca nu t pricepi la compunere,dar ai scris un mesaj f emotionant.pt ca scrii din suflet.ti-ai deschis sufletul si l-ai asternut pe hartie Mav, esti draguta,dar chiar nu merge.voi veti fi in trecere prin buc.cu doi copii in masina,probabil la o ora de pranz cand fie este canicula,fie aglomeratia nebuna,fie ambele...,nu pot sa te las sa faci asta.apreciez intentia Angi, era vb despre data de 16 si 18.deci tu esti pe langa,adica-i de bineparty,ceva? biscuiti de casa 12 linguri de lapte 12 linguri de ulei 12 linguri de zahar 2 oua 1 lingurita de bicarbonat 500g faina zaharul,ouale,se amesteca pana la dizolvare.pui lapte,amesteci,pui ulei,amesteci.pui faina in care ai amestecat bicarbonatul,in prealabil.intinzi si faci orice fel de forme.aici pot intra piticii sa-si arate maiestria.Crinuta este inebunita sa faca biscuiti...tot timpul ii coc max 10 min la foc mare,in tava cu hartie de copt.cand sant facuti,sant inca albi. briose 20 linguri de lapte 20 linguri de zahar(eu pun doar 13) 20 linguri de ulei 20 linguri de faina 4 oua zahar vanilat,1/2 plic praf de copt zaharul,ouale,zaharul vanilat se amesteca pana se dizolva totul.adaugi lapte,amesteci.adaugi ulei,amesteci.adaugi faina in care ai amestecat praful de copt.poti pastra o cantitate mica de compozitie,pe care s-o amesteci cu putina cacao si pui cate o lingurita deasupra fiecarei briose.sau poti pune fructe taiate cubulete sau chiar rase in compozitie inainte...,doar ca nu mai cresc asa de mari,dar sant gustoaseeee cu siguranta... as vrea sa incerc cu morcov ras,curand.sant curioasa ce va iesi... data trecuta am decupat hartie de copt si mi-a intrat la fix in gaoace.mersi de pont,Mirelan-am mai frecat tava de data asta salam de biscuiti 2 cani de apa 1 cana de zahar 1 pachet margarina unirea 1 kg biscuiti po****ri 3 linguri de cacao stafide,nuca,rahat,esenta de rom apa,zaharul si margarina se pun pe foc.se topesc.se lasa putin la racit.pui cacao.apoi,biscuitii rupti in bucati,amesteci...iar pui iar amesteci,bla,bla.apoi rahatul,stafide,nuca,rom. secret de stat:ca sa se lege bine,pe folia pregatita ,presari biscuiti zdrobiti in bucatele miciii sau chiar pesmet.pui compozitia si inainte sa rulezi,presari pesment.apoi rulezi si bagi la rigi,cel putin o zi.daca ti-e pofta tareee,ca noua,bgi unul la congelator pt o ora si apoi rontai cateva felioaie ps:eu folosesc folie de aluminiu.trebuie manevrata delicat,ca se rupe instant.pe vremuri faceam cu ceolofan. .................................................. diamantu' si safira' poarta-ma mami |
dandusa, eu nu cred ca scap we asta de facut salam de biscuiti ca m-a innebunit sotul meu ca ce bun a fost, ca cine l-a facut, ca sa iei si tu reteta.asa ca we asta fac.
varsta lui razvan
dandusa spune:
Mav,
eu am agrafe si ace de par,dar negre.am si trandafiri argintii pt coc.agrafele negre,stiu ca merg si la par blond...dar trebuie ascunse de o coafeza priceputa.daca vrea ceva,cu tot dragul.am destule
Nastasie,
daca-i ca mine...,vei face in fiecare wecuraj ca-i simplu de facut.daca eu ma incumet cu doi plozi pe langa fusta...,tu n-ai scuza
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
nastasie spune:
citat din mesajul lui dandusa Mav, eu am agrafe si ace de par,dar negre.am si trandafiri argintii pt coc.agrafele negre,stiu ca merg si la par blond...dar trebuie ascunse de o coafeza priceputa.daca vrea ceva,cu tot dragul.am destule Nastasie, daca-i ca mine...,vei face in fiecare wecuraj ca-i simplu de facut.daca eu ma incumet cu doi plozi pe langa fusta...,tu n-ai scuza .................................................. diamantu' si safira' poarta-ma mami |
faceam si inainte dar parca nu era asa reusit.nu degeaba mi-a zis sa iau reteta
varsta lui razvan
AngeliquedeS spune:
Mav, nu stiu cum am slabit, nu am schimbat nimic in alimentatie doar cantitatile, mananc mult mai putin pt ca nu mai am senzatie de foame. Si intr-adevar, dorm legat, nu mai am treziri noaptea, doar cel mult una, cand cere apa, ii dau putina prin somn si gata. Cand alaptam dc nu mancam simteam ca ma ia cu lesin.
Pt clame de par, si agrafe si spilci, sa mearga la merceriile de pe Cuza Voda, are galbene acolo si o gramada de alte accesorii de par.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
wnimra spune:
Buna !
Am si eu o rugaminte pt o mamica care cauta inebunita costumas de ingeras pt serbare , piticul are 4 ani jumate.Daca cunoasteti un magazin ceva in gen de unde sa cumpere.
Multam'
Sanatate tuturor si multi pupici la pici
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
TELEDON PENTRU MIHAITA,in RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
nastasie spune:
citat din mesajul lui wnimra Buna ! Am si eu o rugaminte pt o mamica care cauta inebunita costumas de ingeras pt serbare , piticul are 4 ani jumate.Daca cunoasteti un magazin ceva in gen de unde sa cumpere. Multam' Sanatate tuturor si multi pupici la pici http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg TELEDON PENTRU MIHAITA,in RETEAUA ROMTELECOM **********0 900 900 320-pt 10 euro********** **********0 900 900 325-pt 5 euro********** |
daca e din constanta sa incerce pe Interioara 1, langa agroalim.e un magazin si sa urce la etajul 1.nu stiu sigur daca avea de ingeras dar avea costume de serbare.
varsta lui razvan
andicu spune:
Hello..
Mada, la "Accessorize" in CityMall sigur gasesti orice! sau in Tomis Mall , la etajul 2 parca, in aripa noua, tot asa era, un magazin numai cu clamute, so alte bijou-uri. Aaa, si mai e si Meli-Melo..Carrefour, City Mall.. Va doresc petrecere frumoasa si sa fiti cei mai frumosi nasi!
Dandusa, super retete, si eu o sa le pun in practica, multumim!
Cine mai stie unde gasesc COLARGOL ? stiu ca nu mai fac toate farmaciile, iar unele nu prea mai nimeresc concentratia cum trebuie!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
wnimra spune:
multumesc mult !
este din constanta dar din nefericire munceste de dimineata pana seara si chiar nu stie pe unde sa mai caute cand ii mai ramane timp, chiar acum am sa o sun.
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
TELEDON PENTRU MIHAITA,in RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
nastasie spune:
citat din mesajul lui andicu Hello.. Mada, la "Accessorize" in CityMall sigur gasesti orice! sau in Tomis Mall , la etajul 2 parca, in aripa noua, tot asa era, un magazin numai cu clamute, so alte bijou-uri. Aaa, si mai e si Meli-Melo..Carrefour, City Mall.. Va doresc petrecere frumoasa si sa fiti cei mai frumosi nasi! Dandusa, super retete, si eu o sa le pun in practica, multumim! Cine mai stie unde gasesc COLARGOL ? stiu ca nu mai fac toate farmaciile, iar unele nu prea mai nimeresc concentratia cum trebuie! Mami de Filip Gabriel (27/06/2007) www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc Bazar pentru Mihaita "Vreau sa nu mai fiu diferit!" TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM ******0 900 900 320-pt 10 euro****** ******0 900 900 325-pt 5 euro****** |
colargol stiam ca pe Mircea la farmacia Dom.
varsta lui razvan