Gravidute si mamici de Constanta (57)
Raspunsuri - Pagina 5
abibrinza spune:
Buna fetelor!
ma mai stiti?Eu nu mai am timp de nimic.De cand cu vremea calduroasa, noi stam numai afara.Din fericire avem spatiu verde la bloc, copii foarte multi, locuri de joaca foarte aproape si numai pe afara stam.Asta daca nu ploua.Victor e acum in vacanta, l-am retras de la cresa.Din toamna va merge la gradinita.
AndreB, daca ii dai sfaturi Mamacitei pe PM, mi le trimiti si mie?Se pare ca vom cununa si noi la toamna, plus mai avem alte doua nunti in vara si vreau si eu rochite ieftine de pe Ebay.Eu am si niste masuri mai speciale, mica(1,57m), sani mici si cu burta.Daca il fac pe si pe al treilea, vorba Adinei, ajung la minus la sani.Dar acusi zic pas.Astia doi imi mananca toata energia.
Andicu spor la clienti!Si sanatate lui Filip!
Dandusa, am notat si eu retetele.Ai zis ca se pot face cu doi copii atarnati de fusta?Super...
Mav, sanatate puiutilor!
Angelique, eu chiar daca nu mai alaptez nu am slabit.Dar eu nu prea dorm.De fapt acum pot scrie caci am renuntat la un somn de o ora.Eu intru in hainele de dinainte de sarcina dar stau multe ca pe gard.Sanii au cam disparut, burta a crescut.Acusi m-am apucat sa beau ceai verde, cica topeste burta.
Madaluta petrecere frumoasa sambata.Noi mergem sambata la un botez si duminica si luni la Albena!Sper sa fie bine.
Numai bine!
isidora spune:
Andicu,si la homeosan au colargol si inca ceva bun pt. mucisori:picaturi cu lufa de echinacea.Ia si ,si.
Abibrinza,stai la rand cu ebay-ul! De fapt mie mi-a scapat ceva detalii ieri...sunt o norocoasa...
Deci suntem doua la leu,nu? Eu tot 1,57 si 46 de kg.Ma imbrac greu,ca port xs,sau 6-8 uk .Imi mai scapa si ceva de la copii,vara asta port niste pantaloni de in ,f. frumosi de la Z .
Eu nu mai spun ca am sani mici.Gata! Ridica-ti moralul! Eu am sani ceva mai mari decat ai Calistei Flochart sau ai Kate Hudson.Deci se cheama ca am ,ceva ,nu? Ia sa trec eu la decolteuri
sora de suferinta! A,si vezi ca daca ai burta cat o am eu ,Angi te linseaza Desi...vad ca vine tare din spate...
AndreB spune:
Salutare,
dar repede mai scrieti... inca 4 pagini.... capitol nou!!!
Azi nu va mai scriu de Matei prea multe, caci e bine. Eu am intrat din nou in "cantonament"... cica pe 24 iunie am din nou concert, tot acolo, tot miercuri de la ora 18. Dar acum cu o soprana (viitoarea fina) tot program frumos: impresionism (E.Chausson) si romantism (S. Rachmaninov). De bine de rau ce s-a vindecat fulger fii-miu a binevoit sa-mi pasese viroza sa o dezvolt cu tot tacamu' pe indelete.. Deci va imginati, am de lucru cu caru' si nici pe scaun nu pot sta (ameteli, stare de rau, nas robinet).
Abibrinza mai multe despre ebay nu prea sunt de spus, ar mai fi cateva sfaturi marunte pentru afi in siguranta cumparand, darcum spuneam, ramane o varianta online, unde pe baza fotografiei cumperi produsul... deci daca iei in calcul si mici dezamagiri (sa fie un ton mai inchis, mai deschis de culoare, depinde in ce lumina a facut poza, o cusatura mai stransa intr-un loc sau o aplicatie de broderie lucioasa mai tipatoare in realitate decat in poze) atunci, in mod sigur nu te vei mai deslipi de Ebay si de card...
edit doar rochiile de mireasa am vazut ca se fac pe comanda/masuri, celelalte sunt pe marimi standard, din pacate... aaaaaaa.... event... duminicadimineata il tragem in pozne pe Matei cu fotograful, la tara Piticilor... are sedinta foto pisaciosu'mic!
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
AndreB spune:
Dandus, rugaminte mare, saptamana viitoare iti rupi te rog frumos putin din timpul tau liber sa-l tundem pe Matei? mai are putin si il strig Ringo Starr!!! Si copilul nu are nici o vina ca mami a sa iresponsabila il tine cu bretonul in ochi... dar daca ni s-a aratat de poze duminica... O sa iau nr tau de tel de la Adina, in vederea dezmotzarii.
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
madaluta spune:
asa..putin timp de forumit....
v-a zis alina k sunt prinsa cu pregatirile ... asa e..dar si cu soacra sunt prinsa..stiti voi cum e
oricum e f bine k a venit caci chiar daca nu mai am timp de net, macar am timp sa-mi termin pregatirile....
Am gasit clame galbene, m-am programat si pe la manichiura / pedichiura/ pensat/ epilat/coafat, mai am dor la machiaj, dar chiar as vrea pe cineva priceput k sa-mi acopere imperfectiunile tenului, nu numai sa-mi dea cu "boia" pe la ochi.
Isidora: tu ma innebunesti de-a binelea cu postarile astea...Mi s-a facut un dor de mama de nu mai pot, desi azi am vorbit de 3 ori la telefon .....I-am trimis si ei pe mess poezia...
ina:si fruntea sus...Cred k important e sa-i facem pe cei dragi sa simta k-i iubim , nu neaparat sa le-o spunem . sunt convinsa k tatal tau a simtit din plin dragostea ta ....
va pup pe toate si imi cer scuze k nu raspund fiecareia in parte...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
mamacita spune:
Bun regasit la noul capitol pe care acum ma apuc sa-l citesc.
Intre timp,pentru cine era interesat de copanelele lui Alexut si nu numai(Isidora),am mai pus niste poze:
http://s92.photobucket.com/albums/l38/orhidee1/53%20-%20Mai%202009/?action=view¤t=DSC00123.jpg
Iar pentru Ina,ultimele 4 poze din albumul mai le-am pus de la Lepsa,desi nu e aproape(aprox.400 km),dar e minunat.
mamacita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora Ina,Lepsa -Pensiunea Tisaru. |
Acolo am facut si noi un revelion,excelent!
mamacita spune:
citat din mesajul lui mav Neatza! Kris, cum ai reusit sa dai jos 5kg atat de repede? In afara faptului ca nu mai alaptezi, ai schimbat ceva in alimentatie, faci sport sau doar dormi mai bine? Citisem ca lipsa somnului, stresul, oboseala... duc la cresterea greutatii.... si cred ca la mine se aplica/explica. Nu am intentia sa tin vreo dieta cat timp alaptez, dar as vrea si eu sa intru in hainele puse la pastrare..... vise... vise... Mami Fericita Non-Stop perlute |
eu am slabit 11 kg in 4 luni.am luat o luna pauza dupa intarcare,sa ma obisnuiesc cu gandurile,apoi am renuntat in urmatoarele 4 luni la mancatul noaptea;atat.Sunt convinsa ca si tu vei slabi la fel de repede,asa ca nu te gandi de pe acum.Si eu incap in garderoba de dinainte de Alex,desi inca mai am haine si pentru 4 kg mai putin
mamacita spune:
citat din mesajul lui mav Va scriu si va rog in numele Madalutei, care va fi nasa sambata, si e prinsa in pregateli si are nevoie de un mic ajutor: 1. daca aveti si puteti sa-i imprumutati clame pt par, deschise la culoare, sa mearga la coafura blonda; sau o idee de unde sa cumpere? 2. machiaj- cineva cu talent, de incredere, sa lucreze cu produse de calitate? Mami Fericita Non-Stop perlute |
Am clame "blonde",dar nu suficiente,ca mi le-au pierdut piticii.De ce nu foloseste spilci,nu se vad si tin bine,ea are parul si mai lung ca al meu?
Pe mine m-a machiat o tipa de la Iaki cand am fost mireasa,in rest singura.Daca vrea,o pot ajuta,mi s-a zis de catre cosmeticiana ca ma pricep.
isidora spune:
Da,Mada,se pricepe bine Mamacita,am vazut-o machiata de manuta ei .Si daca te machiaza un anestezist eu zic ca scapi si de imperfectiuni Simplu,nu? Le anesteziaza! Deci fa-ti calculele si impusca doi iepuri
Mamacita,am vazut copanele de mai multe categorii,care mai de care mai apetisante ,dar sufletul mi-a ramas la Anabela la volan ...Era asa tainica,dulce, ireala...Si seamana cu tine leit,iar Alex cu tati.Multumesc ca m-ai delectat!