Gravidute si mamici de Constanta (57)
Raspunsuri - Pagina 6
creem spune:
Mamacita... nu s-a delectat doar Isidora...ti-am mai zis, ar nu-i nimic daca ma repet: ai o familie minunata! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
isidora spune:
Mada,acuma serios ,uite ce-ti recomand daca vrei sa arati ca o diva,nu ca n-ai arata oricum :
http://www.ardes.ro/prod-1992/Ser_lifting_efect_instantaneu_30_ml.html
E un ser cu efect de lifting,te face sa arati trasnet fo' zi intreaga,exact ce ai tu nevoie...Asta folosesc si actritele cand merg la Oscar ,mega petreceri,etc...Bine, nu cred ca aceeasi marca,dar efectul conteaza.
Crisis ,ce mai face pitica?
mocutza spune:
salut salut
am apucat sa citesc pe diagonala dar sunt chioara de somn,ca ma trezesc la sas jumate dimineata cu 2 sau 3 treziri pe noapte, si uite cat ma apuca ceasul....
M-am intors la munca si sincera sa fiu fara sot acasa mi se pare sinucidere curata......Poate e si din vina mea ca nu fac treaba , cum zicea dandusa, cu plodul dupa fusta mea si dupa ce adoarme nu stiu ce sa fac prima data,,,Dar prefer asa, ca sa stau cat mai mult cu ea...jucat.....pupaceli...alintat...
Poate ma ajuta careva.......piticul meu desi a luat tratament Zyrtec. calciu si Trixera in apa de baie nu i-a disparut alergia sau atopia ce o fi....Merg la dermatolog dar pana atunci sa incerc un Cutaden....am vazut ca e destul de inofensiv pt bebelusi......
Va las ca pic....
mamacita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora Da,Mada,se pricepe bine Mamacita,am vazut-o machiata de manuta ei .Si daca te machiaza un anestezist eu zic ca scapi si de imperfectiuni Simplu,nu? Le anesteziaza! Deci fa-ti calculele si impusca doi iepuri Mamacita,am vazut copanele de mai multe categorii,care mai de care mai apetisante ,dar sufletul mi-a ramas la Anabela la volan ...Era asa tainica,dulce, ireala...Si seamana cu tine leit,iar Alex cu tati.Multumesc ca m-ai delectat! Adina Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Ah,Adina,cum stii tu sa ma faci sa ma simt bine!!!
isidora spune:
No way,cutaden Mocutza.Ii usuca si mai tare pielea si nu de asta are ea nevoie.Ar mai fi cicalfate de incercat ,dar cel mai bine sa -ti spuna medicul ce si cum...S-ar putea sa ajungi la nitei corticoizi,asa cateva zile, pana dispare riscul de suprainfectare...sau poate nu,depinde la ce dr. mergi.Angi e doctor in materie de atopii...
Trixera doar in apa de baie? N-ai dat-o si cu crema,tot trixera?asta era procedura completa pe partea de dermatocosmetica.
P.s: si eu vreau sa ma sinucid.....macar sa vad cat ma tine....
mamacita spune:
creem,multumesc!
mocutza,si daca as fi dermatolog,tot nu ti-as recomanda ceva pe nevazute,la ei conteaza enorm sa vada"buba"...Sanatate rapida!
Si sa stii ca Dandusa are o metoda utila,pe care si eu am invatat s-o folosesc,mai ales de cand am doi copii:face treburile cu copiii printre picioare.La Alex n-am procedat asa din aceleasi motive ca si tine si devenise dependent de prezenta si atentia mea integrale,de nu puteam nici la toaleta sa merg,pe cand acum(de fapt inca de pe cand am ramas gravida cu Anabela si el n-avea doi ani)gatesc,spal,aspir etc.cu ei linistiti,eventual implicati.Inca imi este frica sa calc cu ei singura,sunt prea rapizi pentru reflexele mele obosite...
Madaluta,Adina are dreptate,si eu am folosit asemenea seruri de la Oriflame si chiar aveau efect imediat si prelungit(acela era vreo 12 ore,dar suficient).
mamacita spune:
citat din mesajul lui isidora P.s: si eu vreau sa ma sinucid.....macar sa vad cat ma tine.... |
Aulica,muica,da ce-ti veni?!
isidora spune:
Ei,imi veni sa lucru,cu barbat plecat ,cu 2 copii,cu o mama bolnava care mai sta cu ei,si cu un han de casa...Daca asta nu e sinucidere ,ce e?
A,uitai partea picanta:programul 10-18.Cand mai fac cumparaturi ,cand ,ii duc in parc,la optionale,mancare cand fac?
Spune-mi tu ca vreau sa invat de la cei mai buni!
mamacita spune:
citat din mesajul lui isidora Ei,imi veni sa lucru,cu barbat plecat ,cu 2 copii,cu o mama bolnava care mai sta cu ei,si cu un han de casa...Daca asta nu e sinucidere ,ce e? A,uitai partea picanta:programul 10-18.Cand mai fac cumparaturi ,cand ,ii duc in parc,la optionale,mancare cand fac? Spune-mi tu ca vreau sa invat de la cei mai buni! Adina Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Ti-ai gasit de lucru?Pai nu asta iti doreai sau esti din categoria"fii atent ce-ti doresti,sa nu ti se intample"?Eu nu sunt nici pe departe dintre cei mai buni,dar supravietuiesc cu program teoretic de la 8 la 14,practic 8-16 plus amieze si stai,ca n-am reinceput garzile,se apropie,mai am doua luni!!!In parc pe Anabela o duce bona,pe Alex il scoate educatoarea(in curte);cumparaturi in we aprovizionare majora la hipermarketuri,iar in timpul saptamanii de obicei MegaImage ptr.diverse detalii uitate,ca e mai aproape si mai liber;optionale dupa-amiaza,de obicei sotul,daca eu sunt la cabinet pana seara/noaptea;gatit,dupa cum stiti,nocturn sau,mai nou,am descoperit ca pot gati si de la 6:30 dimineataprintre pregatiri de serviciu,caci tot asa,copiii dorm si ma misc mai repede.Cam asta...
AndreB spune:
Adina, doar nu o sa stai o viata in casa numai pentru ca sunt de crescut 2 copii.. Mai ia-ti un ajutor, sa te degreveze de drumurile gen "ia si du copilul, adu-l inapoi" etc.
Chiar sa gatesc noaptea ca Mamacita n-am ajuns (bine, noaptea tot nu dorm din motiv de 'orgoliu artistic' ) dar daca vrei sa le faci pe toate asa cum iti impun exigentele tale de mama si femeie care isi doreste si realizari proprii... asta e... deleaga, deleaga, deleaga tot ceea ce nu e necesar sa faci cu manuta ta. Pastreaza-te fresh pentru lucrurile cu adevarat importante, comunicarea cu copiii, zambetul tau relaxat si multumit de sine care le imprima lor siguranta si fericirea.
Nu renunta la farama ta de identitate pe lumea asta. Nimeni nu-ti va sterge frustrarea de mai tarziu, nimeni nu mai da timpul inapoi. Asa ca, vai a lavorare ragazzina!
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]