Gravidute si mamici de Constanta (57)
Raspunsuri - Pagina 3
mav spune:
acum am observat, am cumparat "faina de orez expandat" care nu necesita fierbere...
dandusa... s-ar putea sa plecam la munte dupa 15 iunie incolo... taman bine... iti pot intoarce serviciul... livrez eu florile la bucuresti
Mami Fericita Non-Stop
perlute
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora Hi ,hi ,maicamea e pe 18 iunie Adina Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Mav
maine trimit retetele.
zi-mi de poze,ca nu m-am prns.de la plaja,ti le-m dat sigur.
fuggggg la somnnnnn,piticii mei dorm de la 19.30 si 20.30...ce ma asteapta...nu stiu.
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
mav spune:
pozele de la ultimul gratar
ina daca simti nevoia sa vorbim.... poti sa ma suni, nu m-am culcat... am emotii ca vine tati acasa peste cateva ore... si-mi vine sa topai, mi-a zburat somnul, desi sunt f obosita dupa atatea nopti chinuite...
Mami Fericita Non-Stop
perlute
mav spune:
citat din mesajul lui isidora Hi ,hi ,maicamea e pe 18 iunie Creem,da,n-ar fi rau.Sotul meu abia astepta sa manance mai naturist.El nu e carnivor de fel si ar manca cu placere numa cereale ,fructe ,seminte si legume.Numai ca trebuie lucrat la cerebel -cum ca asta e o hrana buna ,sanatoasa si suficienta. La cerebelul meu ma refer;ca eu sunt mai mancacioasa. Eu daca nu mananc cand mi-e foame mi se rupe filmul si fac urat.Sotul meu ar manca doar maine...In concluzie oridinea la masa e ,de cele mai multe ori asta:eu prima ,copii -ca ei seamana cu sotul si nu urla de foame,si sotul. Da' parca vine tare din spate Ioan ,care incepe sa manance cam in acelasi timp cu mine;cand iau si eu o lingura incepe sa tipe ca de ce nu-i dau lui ...s-il intrerup ...Deci ,cred ca mi-am gasit nasul ....Macar la el se vede unde se duce mancarea... Adina Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
ce m-ai bine-dispus! iote unde era mancacioasaaaaaa......
Mami Fericita Non-Stop
perlute
isidora spune:
Ina,pai tocmai ai scris atat de delicat si sensibil.Recidiveaza!
Tocmai m-am chatuit cu sotul ...ce frumos....ma duc la nani...puuup ,noapte buna!
AngeliquedeS spune:
Auziti, ce aluzii vreti sa faceti cu mame nascute pe 16 respectiv 18 iunie??? Ca eu sunt pe 12
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
CRIXIA spune:
citat din mesajul lui AngeliquedeS Auziti, ce aluzii vreti sa faceti cu mame nascute pe 16 respectiv 18 iunie??? Ca eu sunt pe 12 Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
adica.... te pregatesti!?
Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt
mav spune:
Neatza!
Kris, cum ai reusit sa dai jos 5kg atat de repede? In afara faptului ca nu mai alaptezi, ai schimbat ceva in alimentatie, faci sport sau doar dormi mai bine? Citisem ca lipsa somnului, stresul, oboseala... duc la cresterea greutatii.... si cred ca la mine se aplica/explica. Nu am intentia sa tin vreo dieta cat timp alaptez, dar as vrea si eu sa intru in hainele puse la pastrare..... vise... vise...
Mami Fericita Non-Stop
perlute
mav spune:
Va scriu si va rog in numele Madalutei, care va fi nasa sambata, si e prinsa in pregateli si are nevoie de un mic ajutor:
1. daca aveti si puteti sa-i imprumutati clame pt par, deschise la culoare, sa mearga la coafura blonda; sau o idee de unde sa cumpere?
2. machiaj- cineva cu talent, de incredere, sa lucreze cu produse de calitate?
Mami Fericita Non-Stop
perlute
dandusa spune:
Ina,
te inteleg din tot sufletul,crede-ma!nici eu nu i-m spus niciodata mamei mele c-o iubesc...,poate pt ca totdeauna am avut o relatie mai dificila...,poate pt ca a randul ei a fost crescuta in stilul asta...,poate pt ca sant eu mai rece...nu stiu!acum,simt ca vreau sa-i spun aceste cuvinte,simt ca am gresit mult fata de ea...simt ca vreau s arepar tot,s-o apropii de sufletul meu si s-o inteleg asa cum este fara sa incerc sa mai schimb ceva.cu copilasii mei,incerc sa am o relatie f diferita de cea pe care am avut-o eu cu mama.zilnic le spun cat de mult ii iubesc,cat de mandra sant de ei etc.stiu ca,noi,parintii santem exemplul cel mai elocvent...,nu-i greu sa-mi dau seama ca ceea ce construiesc de 2 ani jumate,nu-i inzadar.are deja baze solide.zici ca nu t pricepi la compunere,dar ai scris un mesaj f emotionant.pt ca scrii din suflet.ti-ai deschis sufletul si l-ai asternut pe hartie
Mav,
esti draguta,dar chiar nu merge.voi veti fi in trecere prin buc.cu doi copii in masina,probabil la o ora de pranz cand fie este canicula,fie aglomeratia nebuna,fie ambele...,nu pot sa te las sa faci asta.apreciez intentia
Angi,
era vb despre data de 16 si 18.deci tu esti pe langa,adica-i de bineparty,ceva?
biscuiti de casa
12 linguri de lapte
12 linguri de ulei
12 linguri de zahar
2 oua
1 lingurita de bicarbonat
500g faina
zaharul,ouale,se amesteca pana la dizolvare.pui lapte,amesteci,pui ulei,amesteci.pui faina in care ai amestecat bicarbonatul,in prealabil.intinzi si faci orice fel de forme.aici pot intra piticii sa-si arate maiestria.Crinuta este inebunita sa faca biscuiti...tot timpul ii coc max 10 min la foc mare,in tava cu hartie de copt.cand sant facuti,sant inca albi.
briose
20 linguri de lapte
20 linguri de zahar(eu pun doar 13)
20 linguri de ulei
20 linguri de faina
4 oua
zahar vanilat,1/2 plic praf de copt
zaharul,ouale,zaharul vanilat se amesteca pana se dizolva totul.adaugi lapte,amesteci.adaugi ulei,amesteci.adaugi faina in care ai amestecat praful de copt.poti pastra o cantitate mica de compozitie,pe care s-o amesteci cu putina cacao si pui cate o lingurita deasupra fiecarei briose.sau poti pune fructe taiate cubulete sau chiar rase in compozitie inainte...,doar ca nu mai cresc asa de mari,dar sant gustoaseeee cu siguranta...
as vrea sa incerc cu morcov ras,curand.sant curioasa ce va iesi...
data trecuta am decupat hartie de copt si mi-a intrat la fix in gaoace.mersi de pont,Mirelan-am mai frecat tava de data asta
salam de biscuiti
2 cani de apa
1 cana de zahar
1 pachet margarina unirea
1 kg biscuiti po****ri
3 linguri de cacao
stafide,nuca,rahat,esenta de rom
apa,zaharul si margarina se pun pe foc.se topesc.se lasa putin la racit.pui cacao.apoi,biscuitii rupti in bucati,amesteci...iar pui iar amesteci,bla,bla.apoi rahatul,stafide,nuca,rom.
secret de stat:ca sa se lege bine,pe folia pregatita ,presari biscuiti zdrobiti in bucatele miciii sau chiar pesmet.pui compozitia si inainte sa rulezi,presari pesment.apoi rulezi si bagi la rigi,cel putin o zi.daca ti-e pofta tareee,ca noua,bgi unul la congelator pt o ora si apoi rontai cateva felioaie
ps:eu folosesc folie de aluminiu.trebuie manevrata delicat,ca se rupe instant.pe vremuri faceam cu ceolofan.
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami