Gravidute si mamici de Constanta (57)
Raspunsuri - Pagina 2
ina78 spune:
Mav, isidora, dandusa ... puneti retete si ptr. noi. Si Gabi e pasionat de biscuiti si alte rontaitoare. Suna interesant ce spuneti voi. Eu la un moment dat gasisem in Navodari la Plus niste biscuitei cu seminte.. dar n-am mai ajuns.
AndreB imi pare tare rau ca nnu ne-ai gasit. Data viitoare cind vi da un bip... daca sintem in zona revenim rapid acasa. Am cam umblat insa in ultima vreme ...
Menuet nu ti-am raspuns la tel. ca iar am cam umblat astazi. Nu am ajuns la Metro si nici nu ma voi duce acolo daca ai nevoie de factura caci n-am legitimatie de la Primaria Navodari
Miine plec cu buni si Gabi la tara, insa cind ma intorc vorbim.
Saptamina viitoare vrem sa plecam citeva zile la munte. Vre-o recomandare? Nu f departe.
AM o problema noua in ultima vreme... am insomnii. De la pat schimbat, dormit fara sot, de la vreme... nu mai stiu... dar uneori se face 3-4 si eu nu adorm. In afara de ceai de tei... vre-o solutie?
Seara frumoasa.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
isidora spune:
Ina,Lepsa -Pensiunea Tisaru.
Menuet,spune tot ce trebuie sa stim despre factura+bon ...Iti trebuie lunar? Doar consumabile pt. copii trebuie sa contina? Altceva? Toate pe un singur bon?Ca sa stim dinainte ,poate ajutam.
Mav,si eu pe tine
creem spune:
Am verificat acum casuta comuna de mail...ca a intrebat Dandusa i am vrut a verific parola, sa nu fie gresita....si casuta era inactiva. Am reactivat-o dar....acum e goala Daca aveti nevoie de informatii spuneti aici si cautam pein calculator. sigur am salvat din ele.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
dandusa spune:
cartea o am salvata in calculatorul mare si stricat de cateva zilecand repara buba,trimit la toata lumea,fara probleme.aaa,este in engleza,am uitat sa spun...dar explicata f simplu
acum scriu la laptop,abia vad tastele si ecranul asta cat juma din calc,daaar bine ca si-a adus aminte sotul ca mai ieczista o salvare pt forum...,ca am mai stat o data cu calc mare virusat si laptopul in nasul nostru
Isidora,
fix asa m-am gandit si eu...,ideea cu firma care livreaza flori acasa, despre care stiu tot de la tine,plus o scrisoare.ar fi singura posibilitte de comunicare.asa stiu sigur ca ma 'asculta' si pe mine,ambele la pachet de ziua ei,pe 16 Iunie.
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
mav spune:
dandusa, inca sunt pe mess... daca poti sa intri...
te rog frumos, vreau si eu cartea!
de fapt, poti sa mi-o trimiti direct pe e-mail... cand ai timp.
...si retea de briose... si reteta de biscuiti din care am mancat o data la mada, cand eram gravide si reteta de salam de biscuiti... stiu... vreau cam multe...
...cand poti... astept si pozele acelea...
multumesc!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav Dandusa, Adina, va imbratisez tare, tare, tare! Mami Fericita Non-Stop perlute |
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
isidora spune:
Hi ,hi ,maicamea e pe 18 iunie
Creem,da,n-ar fi rau.Sotul meu abia astepta sa manance mai naturist.El nu e carnivor de fel si ar manca cu placere numa cereale ,fructe ,seminte si legume.Numai ca trebuie lucrat la cerebel -cum ca asta e o hrana buna ,sanatoasa si suficienta.
La cerebelul meu ma refer;ca eu sunt mai mancacioasa.
Eu daca nu mananc cand mi-e foame mi se rupe filmul si fac urat.Sotul meu ar manca doar maine...In concluzie oridinea la masa e ,de cele mai multe ori asta:eu prima ,copii -ca ei seamana cu sotul si nu urla de foame,si sotul.
Da' parca vine tare din spate Ioan ,care incepe sa manance cam in acelasi timp cu mine;cand iau si eu o lingura incepe sa tipe ca de ce nu-i dau lui ...s-il intrerup ...Deci ,cred ca mi-am gasit nasul ....Macar la el se vede unde se duce mancarea...
creem spune:
Ina, undeva nu foarte departe e si Cheia de Prahova.
Mai dar ce bine de voi....va plimbati non stop!
Ma bucur ca-i prieste lui Gabitzu!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
ina78 spune:
astazi am facut la mama curatenie in lucrurile tatalui meu ... nu va puteti imagina cum m-am intors acasa... ravasita e putin spus. Citesc postarea despre mame si vad acum postul Dandusei legat de flori ...
Acum realizez ca tatalui meu nu i-am spus te iubesc cred ca niciodata. Mamei nu retin ... dar nu cred.
Nu stiu cind am devenit introvertita, cind m-am inchis in mine, cind m-am trasformat in persoana cerebrala, calculata si retinuta de acum.
De multa vreme admir la voi puterea de a spune vorbe de compasiune, de a ierta, de a incuraja si a dojeni. Poate de aceea de multe ori doar citesc si nu raspund. Nu gasesc asa multe cuvinte frumoase. In mina mea ele au at sens... sint m ai dure, directe. Ma tem sa nu ranesc, sa nu mi se interpreteze si mai ales sa nu fie interpretate gresit.
Nu am stat bine la compunere niciodata. Magia vorbelor la mine s-a pierdut pe drumul scolii... cind repetam mate sau fizica poate... Sau inginera din mine s-a incununat de atita pragmatism ca a uitat sensibilitatea pe undeva ascunsa.
Stiu ca-mi sinteti dragi, ca va citesc mai tot timpul... chiar si cind ramin in urma si trebuie sa iau din urma intreg capitolul.
Va pup pe toate - un pupic in plus celor care au ajuns sa ma cunoasca si ma iarta cu un telefon.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008