Gravidute si mamici de Constanta (57)
Raspunsuri - Pagina 20
mamacita spune:
In primul rand "La multi ani,Cristina!",sa fii sanatoasa,iubita,mereu atat de dedicata celor dragi,iar dragostea sa ti se intoarca inmiit!
Creem,ca mamica de simti zdreanta
,dar sa stii ca nimeni nu este scutit de aventuri,asa ca nu-ti mai reprosa,asa a fost sa fie...Vorbesc din experienta
Urmareste-o atent in noaptea aceasta,daca ti se pare mai somnolenta decat de obicei,dezorientata sau varsa,fugi la urgenta.Pana atunci,sa nu se supere pe mine mamicile homeopatofane
,dar cred ca mai ortodox este sa-i dai cate o doza de Panadol sau Nurofen dimineata si seara 2-3 zile,pe mancate.Local poti aplica arnica,rivanol,comprese reci,ce vrei tu ca metoda antiinflamatorie.Sa speram ca s-a ales doar cu cucuiul si sperietura ambelor.Ca masura suplimentara,eu,care obisnuiesc sa suflu si in iaurt la cate am vazut si voi mai vedea,as duce-o si la pediatru maine dimineata.Sanatate!
mamacita spune:
Mav,scriam in acelasi timp;dar ce de vesti triste ne aduci!De Irina stiam,i-am imprumutat carjele mele,dar am uitat s-o intreb daca este confidentiala patania ei...
Dar saraca,si Andreea?!!!Ce zi,doamnelor!
Eu azi am fost cu Anabela la dr.Tica,ii aparuse un hemangiom de vreo luna pe manuta(chiar inainte sa plecam la Sinaia) si de fiecare data cand o imbracam sangera ca la nebuni

A cauterizat-o sub anestezie generala data de o colega mai tanara de a mea,care,de rusine/emotii/teama sa nu fie anestezia prea superficiala,pentru un minut-doua de cauterizare a betonat-o pentru o ora!!!Asa imi trebuie,ca de fiecare data cand vine vorba de dat anestezie la apropiati,parca mi se incetoseaza creierul de emotii
Acum este bine mersi,zglobie,nici nu zici ca a avut anestezie generala dimineata;maine scot pansamentul,sa vad cum arata.
mihaela77O spune:
of,doamne....
mav,multa sanatate mamei tale...imi pare rau ca nu te-am prins mai mult azi la kris...si pupici lui antonio...
tania,imi pare sincer rau ce-a patit andreea ta....multa sanatate si refacere rapida,bineinteles si irinei,la fel!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ina78 spune:
Buna seara!
Ne-am intors si noi din plimbareli. Am fost in seara asta prin Neptun si Eforie, de unde m-am intors cu o oarecare dezamagire... ca de obicei, inca se lucreaza si renoveaza.
N-am reusit sa plecam saptamina asta la munte - concediile nu au coincis - si saptamina viitoare sint sanse si mai putine. Dar nici in casa nu mai putem sta, e cald, se intuneca mai tirziu si locuri de plimbareala sint o groaza.
Kris te-am pupat si ti-am urat La multi ani!!! astazi... desi nu-mi programasem, dar iti mai spun si pe aceasta cale ca-ti doresc sa ai parte numai de bucurii, multa sanatate si sa nu sti ce este aceea o suparare.
Creem multa sanatate Sofiei. Sint sigura ca nu e nimic grav. Ni se intimpla tuturor sa-i mai scapam din priviri cite-o secunda si atunci fac o minune. Pentru linistea ta... consulta si un medic.
Mav, corabiile la mal. Sint in renovare, in scurt timp... iesiti iar in larg... nu au voie sa se scufunde. 
Regret ca nu am reusit sa stau la Kris sa va vad ... am pupat-o numai din poarta 1 min., dar sper sa va revad curind pe toate. 
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
lulu77 spune:
Buna seara,
Creem ,imi pare rau ,dar sunt convinsa ca nu este nimik grav 
mav , daca este constipat Anto incearca cu siropul de la ERBA VITA - LASS BABY.
cand sa ma laudam si eu cu mandretea mea de baiat , ca e ok fara pampers ,cand colo, azi imi face o bucurie mareee.
Dupa ce am plekat de la Kris ,am fost pana in Real-ul de pe varianta sa cumpar cate ceva. La casa mi-a venit asa, o boare, un miros
, la masina ...aoleuuuuuuu Luca cu kk pana pe gat si pana pe calcaie
E si uite asa spalam eu copilul in parcare la Real cu apa minerala din sticla (servetele nu faceau fata) si il schimbam.
Si ca sa fiu eu de rasul -plansului ,punga in care am "sigilat" costumasul lui nu am rezistat cu ea in masina ,si evident am agatat-o de oglinda , pe afara ...hahahaha , am observat cum se uitau soferii la mine, dar ...ce sa facem ,vremuri cacacioase!

Vroiam sa va zic ca am o tricicleta pe care vreau sa o vand, Luca are una si bineinteles bunici fara sa intrebe si sa anunte au cumparat alta.Nu este din cele de bebelusi ,cu umbrelute,etc ,dar tot cu dispozitiv de impins.
Este noua ,nefolista, pentru 1-4 ani .Este superba.
Este tricicleta COLOMA BRAVO (dinoland sau bestkids - ptr vizualizare).Daca cineva o doreste , o pot lasa si cu bani in rate
, nu are rost sa stea sa zaca prin casa.
O seara frumoasa!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
AndreB spune:
Mai sunt 10 minutele din aceasta zi si acum constat ca nu am lasat nici o urare pentru Kristina pe forum
... Dar ca sa salvez situatia, m-am labartat pe blog. Ma va ierta sarbatorita? 
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
mihaela77O spune:
caty,ce face sofi?cum ati trecut peste noapte?
va pupam si va asteptam cu vesti bune!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
AngeliquedeS spune:
Va multumesc din suflet pt urari si vreau sa vi le intorc inzecit! Ma bucur ca s.a concretizat si intalnirea insa m-am intristat de vestile proaste despre Irina si Tania.
Andre, iti multumesc pt cuvintele frumoase de pe blog.
Cat despre Sofia mica, cum mai este?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Cati, pt sling, trimite mail Dianei - fata care le confectioneaza la diana@sling.ro ii spui ca vrei sa cumperi unul si iti va spune ea ce informatii mai tb sa ii dai. Go for it, e demential! Cum e Sofi, sunt chiar ingrijorata mai ales ca nu am mai scris nimic...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
Mokika spune:
Buna seara!
Cati - imi pare rau pentru Sofi micuta si scumpa. Sper ca sunteti bine, ca nu ati mai intrat sa dati vesti.
Lulu - haioasa patanie! deh! se mai intampla si din astea!
Mi-a parut bine ca te-am cunoscut la Kris ... si rau ca eu a trebuit sa plec si nu am apucat sa mai vorbim 
Mav - multa sanatate mamei tale.
Pentru constipatia lui Anto , ati incercat cu putin masaj? sau gimnastica? cu genunchii indoiti catre burtica si apoi picioarele intinse si tot asa ....
Adina - Ioan este mai bine? sanatate multa! 
La Cristina - m-am sintit foarte bine, chiar si pentru o ora cat am stat ... dar am fost fara copii ... si am luat o gura de respiro ... mi-a priit!
Va adresez si eu o rugaminte: daca ma poate ajuta cineva cu o vestimentatie de nunta pentru Teo? Sunt destul de scumpe ce am vazut eu prin mall-uri si nu imi vine sa-i cumpar pentru 3-4 ore cat o sa il frunzaresc si pe el la biserica si in poze ... la restaurant nu il iau. Mi-ar trebui pentru 11 iulie. Multumesc anticipat!
Pupici