Gravidute si mamici de Constanta (57)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mokika, cum vrei sa fie tinuta de nunta a lui Teo?
Luca are o tinuta din matase naturala, pantalon scurt si camasuta, un alb murdar- crem ,cu o dunga f finuta bleu la pantaloni, superb costumasul ...sper sa ii mai vina- anul trecut ii era destul de mare
, daca vrei , o poti incerca ptr Teo..
Sau , mai am o pereche de pantaloni 3/4, tot matase ,tot un alb murdar (Ralph Lauren) la care poti " atasa" o camasuta, si sigur acesti pantaloni ii vin , numai ca iti va trebui bretele sau curea.

Creem, cum e Sofia?

Noi vom merge la Pitici in jur de 18.00.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna!

Multumec mult ca v-ati gandit la noi si mi-ati dat si sfaturi bune!. V-am tinut in tensiune fara voia mea...n-am reusit nici macar sa deschid calculatorul.

Sofia este bine, a adormit in seara aceea bustean, pana pe la vreo 5 dimineata (dar a mai supt in somn, ca de obicei...ceea ce m-a bucurat!). S-a trezit bine, n-a mai plans cand o mangai pe cap. Am mai dat-o cu arnigel. Se mai cunosc semnele alea rosii, dar cred ca va trece ceva vreme pana sa-i treaca de tot. Cucuiul s-a retras. In schimb n-a mancat mai nimic, dar nu e o noutate.
Si mi-a facut si o bucurie:ieri a intrebat-o o cunostinta Cum te cheama? iar eu zic: nu stie, ca e mica. dar ea a raspuns: Sofi. M-a emotionat asa de tare

Mav, ce mai face mama ta?
Adina Ioan e bine?

Angi multumesc de mail, i-am trimis. Astept raspunsul ei! Sper sa mi-l faca repede ca ma doare spatele de cat am carat-o si o car in brate.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Scuze ca n-am mai intrat... n-am mai avut timp...
Mama e mai bine, dar inca nu destul de bine ca sa vina acasa, mai sta in spital cateva zile. Inca mai are ameteli si primeste perfuzii (nu stiu cu ce), insa tomografia a iesit ok, a scapat ca prin urechile acului de AVC (Doamne fereste!)... Sa vedem cum arata si examenul cardiologic (din pacate, aici este o problema mai veche destul de mare...)...
Va multumesc pt urari! Sa fim toate si toti cei dragi sanatoase/sanatosi!
Saptamana viitoare voi fi foarte ocupata... mamiX3 copilasi iubiti (abia astept sa vaz cum ma descurc), mama in spital, tata singur la el acasa cu semi-pareza... Pt fiecare altceva de mancare de gatit, plus drumurile, nu mai pun la socoteala noptile mele prea putin dormite.... o feerie, ce mai!
...Si cand ma gandesc ca trebuia sa plecam la munte in timpul asta...
Dar nu ma plang, zic merci ca a reusit sotul meu sa-si ia concediu, deci voi avea ajutor! Si apoi, nu mi-e greu sa ma daruiesc alor mei, ei sunt tot ce am mai bun si mai scump pe lume!

Am fost si la Andreea, dra Taniei, la spital... Doamne, cat de mult a crescut de cand o vazusem eu ultima data... A devenit domnisoara in toata puterea cuvantului! Si ce copil reusit: frumoasa, desteapa, ambitioasa (in sensul bun)!
Of, imi pare asa rau de necazul ei cu piciorul... Va pierde si un concurs de dans (stiti ca ea face parte dintr-o trupa), insa mi-a spus senina (tinand un roman cat o caramida in brate)... "Eh, vara asta voi avea mai mult timp pentru citit!"...

Sa nu uit: merci si pt sfaturile pt constipatia lui bb! Am in casa Lass Baby, pere si altele... In seara aceea a avut o criza, a plans muuuuult... l-am ajutat cum am putut mai bine (nu mai scriu)... si s-a reglat a doua zi...
Problema este ca nu mai stie sa suga biberonul, nu s-a prins inca pt ce-i canuta... si in afara de tzatzica (ziua suge mai putin; da' recupereaza noaptea)... bea apa doar cand ii dau eu, cu lingurita (si e destul de chinuitor).... si... normal ca se constipa micutul...

Crixia, fina mea, insarcinata in ultimul trimestru, si avand aceeasi problema cu hepatita B ca si tine, asteapta rezultatul analizei "ADN VHV cantitativ" (420ron), de la Synevo, pt a decide daca va face cezariana si daca va alapta sau nu......

Va pup pe toate! ...Si sper ca citesc numai vesti bune cand voi reusi sa mai arunc un ochi pe aici!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mav ma bucur mult ca mama ta e mai bine! Si ma bucur ca ti-ai bagat din nou semnatura...se vede ca te-ai mai linistit macar putin!

Si e timpul sa incepem cu optimism un NOU CAPITOL Invatam de la Andreea...care gaseste ceva bun chiar si in a avea piciorul rupt

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput