Gravidute si mamici de Constanta (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! angeliquedes Multe bucurii alaturi de familia ta frumoasa si multa dragoste sa ai!

11+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI! Sa ne traiesti Cris, sa fii iubita si implinita si sa ai o viata plina de fericire, iubire, noroc !

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani, Kris! Sa fii sanatoasa si fericita! Petrecere frumoasa azi!

Mokika, Lulu, pe fuga!
Mada, Vir ma ajuta cum are el chef, mai exact, dupa ce a promis ca sta in concediu saptamana asta, ieri si azi s=a dus la birou, si sunt convinsa ca ceva-ul ala putea sa mai astepte pana luni! m-a umplut de nervi aseara! in casa e dezastru, ce sa mai zic! mai da o mana de ajutor la stat cu copilul pe-afara, desi suntem amandoi zilele astea, ca ne insotesc si prietenii nostri; socrii pleaca azi la Suceava, se intorc luni, ai mei pleaca cu tata in Turcia, marti, se intorc duminica..deci, cam singura cu copilul, musafirii si restul!..

Scuze

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI CRISTINA!sA FII SANATOASA,FERICITA SI IUBITA...NUMAI DE CINE VREI TU!
Ieri am avut serbare cu bibica...a fost tare frumos ,copii au evoluat mult fata de serbarea din iarna.
Dar am vesti bune si din partea Andreei...a luat premiul de excelenta cu media 10 al doilea an consecutiv...am fost asa de mandra....am simtit nevoia sa va spun si vouaNu am reusit sa fac poze din cauza...de acumulatori ,,morti,,, dar sper sa fii inregistrat cu camera video...am emotii pt ca nu stiu daca am reusit s-o folosesc cum trebuie....tehnica musca....
Sper sa ajungem si noi dupa 16 la Cristina....abia astept...

Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca(14 febr'04)
poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Kristina !!!

Sa fii sanatoasa si iubita ,sa-ti daruiasca Dumnezeu pe masura frumusetii tale sufletesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
La multi ani AngeliquedeS! Multa santate si impliniri!

Tania felicitari pentru cele doua fete frumoase si destepte! cateva poze de la serbarea Biancai (si a Alexandrei ) am pus aici.

Multa sanatate tuturor!

---------------------------------------------

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan
-----------------------------------------

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Cris , sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Pupicu si de iubitul tau, (asa cum am observat ca iti place tie sa-i spui )
LA MULTI ANI!!

Dady, felicitari Andreei pt premiu! imi inchipui ca esti tare mandra

Anuzzaice, bine ai venit, sarcina usoara! Legat de celulele stem, sunt de acord cu Madaluta si Abibrinza, si din aceleasi considerente am hotarat si noi ca le vom recolta...In plus, desi se zice ca numarul de boli la care se pot folosi in prezent este foarte mic, eu chiar cred ca stiinta avanseaza si ca acest numar se va mari cu timpul(desi cu totii cred ca ne rugam sa nu fie vreodata nevoie sa le folosim.....)

As fi vrut si eu sa profit azi de invitatia lui Cris si sa va cunosc, dar inca mai am cateva sapt de munca plus ceva planuri dupa program cu niste prieteni f buni care au venit in Italia si cu care nu ma pot vedea decat azi...

27+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

buna, fetele!

Ne-am intors de la Cristina unde a fost foarte frumos, din pacate insa pentru noi a fost cu final nefericit. abia am plecat ca fi-mea a inceput sa planga si s-a ridicat in picioare in carut (cu toate ca era legata) si pana sa reactionez a cazut pe spate in cap pe ciment.
am dus-o plangand acasa in brate..are o portiune cam cat palma ei cu picatele rosii...pentru ca era cimentul zgrumturos. I-am dat bilute homeopate de arnica. I-am facut baie si a adormit. Are si cucui tot in zzona aia
Offf...cat de neatenta am putut sa fiu
Cred ca e cea mai tare cazatura a ei. Daca stiti ce sa-i mai fac/sa-i dau, sa-mi spuneti. (ma apucase si pe mine plansul, dar m-am abtinut pana acasa)

Angi, Dandusa, cum sa procedez ca sa-mi iau sling?

Pupici! (si sper ca n-am umbrit ziua Cristinei cu patania noastra)

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

of,caty...mititica,nici nu stiu ce as putea sa-ti spun....dar,nu stiu ma gandesc,nu vreau sa te sperii,dar nu ar trebui sa faci ceva investigatii daca s-a lovit asa rau?
sa dea domnul sa fie totul bine...si nu te invinovati,i s-ar fi putut intampla oricaruia dintre noi...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

buna seara!

KRIS, LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!

am intrat pe fuga, caci, din pacate, am un bebe foarte suparat... a fost f constipat si urla de cateva ore... cu mici intreruperi de nani fortat, pe motiv de epuizare...
nu va mai zic cum ma simt eu... caci o am si pe mama internata la neurologie... si inca nu am aflat diagnosticul, desi a facut si tomografie azi....

m-a rugat tania sa va scriu ca n-a reusit sa ajunga la kristina pt ca.... andreea si-a fracturat piciorul... si sunt amandoua internate la sp. jud., cel putin pana luni......

.....din acelasi motiv a lipsit si irina.... si-a rupt piciorul si ea... si e imobilizata la pat (acasa)
....

caty, imi pare rau pt ce-a patit sofia scumpa.... n-ati ajuns la spital pt radiografie...? inteleg ca s-a lovit destul de rau la capusor....

insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor! (inclusiv lui ioan, sa scape repede de puroiul din gatut!)

ma duc sa ma dau cu capul de perete, poate uit de nacazuri si reusesc sa si dorm putin in noaptea asta....

edit: mi-am scos semnatura, caci era ca nuca in perete

Mergi la inceput