Gravidute si mamici de Constanta (57)
Raspunsuri - Pagina 16
larisel spune:
andata Mersi mult, am sa tin cont pe viitor.
10+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
AngeliquedeS spune:
Buna seara, parca de cand exista subiectul nostru nu a fost asa miscare slaba pe aici ![]()
In privinta intalnirii de vineri, am mutat ora de inceput, ca sa fie bine pt toata lumea, asadar va astept de la 12 sau chiar mai repede in functie de cum va este mai usor sau cum dorm/trezesc copiii. Cine lucreaza poate veni fara nicio problema la 5-6 fiindca nu inchidem poarta. ![]()
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
docdecap spune:
salutare,
Angi, sa stii ca ai dreptate cu miscarea slabuta, dar eu dupa ce ma alerg cu fii-miu pe tot felul de coclauri, visez numai perne pufoase...
n-or veni ele mai incolo zilele ploioase si ne mutam din nou pe aici!
deci eu vin, nu stiu cand vin, nu stiu cand pelc, vin cand se scoala musiu' dom'inginer, si plec in functie d eprogramul de plecare la bucuresti, daca e vineri seara sau sambata dimineata.
ellen, sa fii frumoasa si fericita si sa stralucesti ca mireasa, si sa vii si cu poze, si inca repede!
va pupic,
mav spune:
Salut!
Kris, noi (eu+bb) venim la pachet cu Monica
... dar am ezitat sa confirm, pt ca nu am hotarat inca ora si durata
vizitei...
As vrea sa dea si Crisis un semn, daca vine la tine, sa-i aducem mai multe chestii pt bb... wrapul, sezlongul cu tremurici,
etc... Daca nu, tot astept un telefon (poate ajunge Crisis la mine mai repede decat eu la ea)!
Mada, surprinsa ca am reusit totusi sa ajungem la timp, da?
Sa nu inteleaga lumea gresit ca veniram neinvitati...
Adriana, cum a fost serbarea?
Mihaela, maine ma uit la poze....
...Mai aveam de scris, dar ma grabesc; am de studiat... cel putin pana ma ia somnul...
Noapte buna!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
AndreB spune:
... iar intru la ore neortodoxe (mama ei de munca!
)....
Haioasa faza Mada, adica se dadea nasu rotund, nevoie mare, si cand colo... s-a lasat cu dar mare de rascumparare? sau cum, finu' a rascumparat nasa si nasul mireasa?
Dady, bine ca reusim sa ne vedem pana la urma.. d-na Lia e ok?
Angie, la fel ca Doc, nu stiu sa spun cand apar, ideea e ca dupa programul lui Matei, deci in principiu pe la un orientativ 15 e tarziu tare (ca sa adoarma si sa manance de pranz ca lumea)? daca nu voi reusi sa ma cuplez cu Adina sa-mi lasi totusi adresa exacta pe vreun mess, pm....
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
nastasie spune:
nici eu nu stiu daca reusesc sa ajung la kris.sper din suflet sa reusesc.
alina,am si ras dar am si plans.atat de drag mi-a fost.toti de fapt au fost frumosi foc.si faptul ca am facut intr-o sala mareee si racoroasa a fost bine si pt parinti ca au avut loc si pentru copii.fi-miu mai vroia serbare, de fapt toti mai vroiau.
ma duc sa incarc pozele.
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/serbare%20iunie%202009/
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
dandusa spune:
aveti vreo recomandare la un dermatolog bun?pt Claudiu.
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
madaluta spune:
dandusa: eu ti-l recomand pe dr Nocivin. Prescrie tratamente cam scumpe, dar e foarte bun.
DR.NOCIVIN
Specializare:medic primar dermato-venerice,dr.in stiinte medicale
Adresa:Spitalul Militar-in fiecare zi pana la ora 12.00
0241/660390 interior.136/192
Cabinet particular:
Adresa:B-dul 1 Mai,Nr.4,BL J4,parter
Program:marti,miercuri,joi intre orele 16-20
Telefoane:0724793171 asistenta pentru programari
0723560266 doctor
Mav: off, doamne fereste n-am vrut sa se inteleaga k ati venit neinvitati, dar am fost foarte placut impresionata k voi, cu doi copii mici ati venit( cu toate k erati si in convalescenta) iar alti "prieteni" n-au dat nici macar un telefon,nu mai spun de venit...Asta de fapt m-a surprins....
nastasie: mai, da a fost o serbare pe cinste... o atmosfera de basm... felicitari prichindeilor frumoooooosi, dar si doamnei care a organizat....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
anuzzaice spune:
Buna tuturor! Sunt si eu o noua viitoare mamica din Constanta
. Sper ca ma veti lasa sa fac parte din comunitatea voastra
.
andicu spune:

Mada, ai fost superba! aveti o familie minunata, care mai de care mai frumos!
F tare faza cu furatul miresei si a nasicii, dar mai ales reactia sotilor vostri! ![]()
Mav, Anto e o scumpete si un frumos! si ce ochi aree!!!
Adriana(Nastasie), tare scump Razvanelu' in fluturas! frumoasa serbare! mori de dragul lor cand ii vezi asa costumati!..
Angi, multumim de invitatie! eu nu cred ca pot ajunge, desi tare mi-ar fi placut, dar ma impart cu greu intre acte pt firma noua, mobile, contracte, etc, Filip si prietena mea proaspat sosita din Germania cu tot familionul ei.. Insa o sa te urez cu drag la timp si sper sa te vizitez cu urmatoarea ocazie! 
Dandusa, si eu zic tot Nocivin! Sanatate!
Doc, arati supeeer tunsa asa! sa-ti fie de bine! dar SUPER! 

tuturor!
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******