Gravidute si mamici de Constanta (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Buuuna!
Noi am fost plecati la Bucuresti,a fost ziua nasei copiilor si am petrecut o minivacanta pe cinste!am plecat brusc vineri,cand ne-am hotarat ca putem face efortul acesta(nu sunt deloc usoare deplasarile cu 2 copii,chiar daca suntem la scor egal 2 parinti:2 copii)si ne-am intors luni seara,dar abia acum simt ca am reintrat in mediul domestic.
In primul rand "La multi ani!"Madalutei,sa-si pastreze tineretea,frumusetea,feminitatea si sanatatea pana va ajunge strabunica!
Ati fost foarte frumosi si la nunta,ca de obicei,dar cu aspect de gala;ti-ai schimbat nuanta de blond?Imi doresc si eu o nuanta asemanatoare,arata superb,desi pe mine nu ma prinde asa bine
mav,ce-mi place cum ne cresc puii,desi cu o unda de regret,ca se vor desprinde de noi...Foarte scump Anto!Cum mai stati cu sanatatea?
nastasie,foarte scump fluturasul tau,iar tu parca esti sora lui,nu mamica!
doc,desi 'unisonul' spune ca arati super tunsa,eu obisnuiesc sa-mi spun parerea sincer(cand nu sunt probleme de securitate nationala):mie mai mult imi placea cu parul lung,esti feminina si iti pune in valoare frumusetea.

Mada,ieri,pe plaja din dreptul hotelului parc l-am vazut pe sotul tau calarit de o domnisoara, pe nume BrianaM-am uitat luuung unde se duce,caci se plimba pe mal,dar plaja,la orele 18,era inca destul de aglomerata,iar eu nu bat prea mult,asa ca n-am vazut si restul trupei.Noi nu obisnuim sa mergem acolo,dar,fiind tarziu,am considerat ca putem castiga ceva timp oprindu-ne mai aproape.Au facut Anabela si Alex niste baiiii,Doamneeee,Anabelei nu-i mai ajunge gurita si aerul sa rada!Cand au iesit,ea,fiind mai delicata,dardaia si-i clantaneau dintii,dar nu recunostea neam ca-i e frig si nu voia s-o invelesc in prosop(exact asa faceam eu cand eram copil),dimpotriva,voia inapoi in apa!
Azi am cabinet,maine am niste restante cu studentii(cam multicei),dar vineri ne producem iar pe plaja,daca tine vremea cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anuzzaice

Buna tuturor! Sunt si eu o noua viitoare mamica din Constanta . Sper ca ma veti lasa sa fac parte din comunitatea voastra .

Sarcina usoara si bb sanatos!
Ce varsta are sarcina ta?

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Salut!
Frumoase poze de la nunta, superbi protagonisti. Mada, sa va fie de bine.

Dandusa, cu ceva timp in urma sotul meu a avut niste pete pe corp. Am fost atunci la dr. Nicola, pe B-dul. Lapusneanu, langa Fresh Dobrogea - Icil. In cazul in care nu reusiti la Nocivin - fiind foarte solicitat. Noi am fost multumiti de dr. Nicola.

Bine ai venit, Anuzaice. Scrie repede primele mesaje. Asteptam mai multe date despre voi.

Nastasie super pozele, costumele nu mai zic. Si Sara a fost ieri la serbarea unui nepot - a fost foarte cuminte, a aplaudat, a ras si a cantat cu copiii.

DanaAlex nu am reusit sa ne intalnim, poate vineri la Angi. Noi iesim mai mult pe langa casa, acum e foarte cald si cum nu reusim sa ne facem gata dimineata(trezit, jucat, spalat, olita, imbracat, mancat) mai devreme de 10, nu prea ne permite timpul(soarele) sa facem deplasari lungi.

Mai intru, sa incarc niste poze, sa vedeti minunile naturii.

simona si printesa Sara - (02.09.2007)
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Macin - http://community.webshots.com/album/572948296mBErmi

simona si printesa Sara - (02.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am reusit sa citesc dar de scris nu acum ca pic de somn....

Eu doar ce am iesit din cada, unde m-am curatat de lavabil. Am avut de alergat zilele astea si inca mai am. Ii fac camera lu' fii-mea si eu nu stiu ce e aia "pe rand", astfel ca azi am dat cu lavabil, am facut curat, am montat patut venit luni si sifoner cumparat ieri. Asa ca sunt rupta.
Sper sa ajung si eu la Angi. Oricum mai dupa amiaza pt ca ne urnim destul de greu pe caldurile astea.

Va pup si mai revin eu

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

"Vreau sa nu mai fiu diferit!"

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumim pentru complimente.
mamacita, daca si mama imi spune ca sunt dora lui fi-miu, deci iti dai seama.doar ca sunt mica de statura dar nu par chiar asa tanara.
au fost intr-adevar frumosi toti.si au spus totul atat de frumos.fata de serbare de craciun au evoluat mult mititeii.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuzzaice spune:

Salut!
Bebe are 19 saptamani, si am inceput cautarile pentru patut, carucior etc. Mai greu cu magazinele de pe la noi....nu prea am gasit nimic pana acum, suntem tare nehotarati .
O intrebare pentru toate mamicile de pe aici....
Doctorii vostrii ce v-au indrumat sa faceti in legatura cu prelevarea celulelor stem????? Pe noi chiar ne-au zapacit .... Nu stim ce sa facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adabalan spune:

Nastasie la ce gradinita este Razvan? Tare mult mi-au placut pozele si mi-au dat impresia ca dna educatoare are niste idei foarte bune. Iar cei mici au fost absolut grozavi in costume. Am ramas foarte impresionata si te-am intrebat de gradinita pentru ca fac sondaje pentru la anu' cand vom merge si noi la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Revin si eu tot cu o problema.

Patutul a venit cu doua saltele: una de burete si alta separata cu iarba de mare care are si un placaj in ea. Mie nu-mi place nici una si vreau sa o cumpar pe a treia din cocos sau cum ziceti si voi ca e mai buna. Astea mi se par exagerat de moi. Unde gasesc o salteluta buna, sanatoasa?

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

"Vreau sa nu mai fiu diferit!"

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

anuzzaicebun venit la noi, sarcina usoara si la termen, cu bb sanatos!
Noi am recoltat brianei celule stem, dar n-am cerut parerea medicului, ci am citit noi tot ce se putea citi acum nu an si ceva si am ajuns la concluzia k trebuie sa le recoltam, caci altceva in afara de niste bani, pe care oricum ii cheltuim, nu avem ce pierde. Nu as fi vrut k vredata,daca doamne fereste s-ar intampla ceva, sa imi para rau k m-am zgacit la 3000 lei....Astea au fost considerentele dupa care noi am facut recoltarea.

Mamacita: da, ai vazut bine un ciprian calarit de o briana... A fost singura metoda de a o tine departe de apa, caci asa k si anabela, era vanata de frig si nu statea o clipa pe mal. Eu eram cu darius prin zona, dar ceva mai statici caci isi facuse prieteni si construiau castele...Imi pare rau k nu ne-am vazut...
Culoarea parului mi-am schimabt-o un pic pentru ca de vreo doaua luni am inceput sa ma vopsesc profesional, cu wella si nu mai aplic nici decolorant la radacina, ci doar vopsea, care da nuanata asta...E cam deschisa si pentru mine, dar o alta mai inchisa n-ar avea putere de decolorare, caci eu de fel sunt saten inchissss...
Multumesc mult si pentru urari si complimente...asa sa va ajute si voua d-zeu....

simona:vaii, ati fost la macin... superb peisaj... si uitasem cum e pe bratul acela al Dunarii desi eu sunt din zona ( la vreo 15 km). ati fost spre braila, incolo sau ati stat chiar langa macin? Daca nu scriai de unde sunt imaginile, credeam k ati fost in delta...nuferii sunt mortali, mai ales in manutele sarei, dar bine k nu v-a vazuut nimeni caci puteati lua o amenda mama-mama...( sunt ocrotiti prin lege)

angi: incerc sa ajung si eu cu darius maine, dar nu promit nimic. sau trebuie sa confirm de azi?

andicu: da chiar esti ocupata, nu gluma... succes si spor in tot ce ti-ai propus...Vir nu te ajuta? sau el inca lucreaza in vechea firma?
Neaparat sa-ti faci site al agentiei sa vedem si noi ofertele, da?

Lulu: tu ce faci? am avut programare vineri la salon si cand am intrebat de tine, mi-au zis k s-au schimbat patronii...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Mergi la inceput