Gravidute si mamici de Constanta (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

alina, am vazut pozele.superbe.
monica, iti sta super.si sebi ce grija avea el pt rame.
pun poze, nu am uitat.sper sa am unghi bun ca la serbarea de craciun am ramas intr-un colt si pe ta-su nu l-am putut pune ca filma.sunt si foarte multi parinti care vor sa pozeze si sa filmeze, dar anul asta facem intr-o sala mai mare asa ca sper sa iasa bine.ieri i-am facut proba cu costumul si imi venea sa plang cat de drag imi era.abia astept sa-l vad si la serbare.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Madaluta ai fost o nasa superba! Felicitari!

Doc...abia astept sa te vad live! Mi se pare ca iti sta atat de bine!

Angi vreau adresa pe pm! Pupici...nu se poate sa lipsim

Eu am lipsit motivat: am avut curs in weekend, apoi fuga la tara sa o ducem pe mama, inapoi acum cateva ore, miercuri la bucuresti si abia aste[t sa ma relaxez vinei la angi!

Va pup pe toate!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Seara Buna!

ce mai zile.. ce mai zile.... ne calcara bunicii din Bucuresti si de aceea nu prea am stat pe-acasa, asa in haita... plimbari, gratare, plaja, sedinta foto Matei, plimbari, plaja etc.....

Noutati: - s-a petrecut tras in poza Matei (cica au fost efectuate cam 200 de pozitii peisaje pe la Sf. Mina-Lac si Tara Piticilor) acu sa vedem ce ne alegem.. pe marti-miercuri aflu si nota de plata...
- si-a tras Mateiu din banutii luati cu japca de peste tot de 1 iunie o tricicleta cu masca de motocicleta, destul de zdravana (roti mari, coviltir incapator, butoane de alarma politie, pompieri si toate cele, oglinzi, ceasuri, vitezometre)...
- a fost Mateiu in slip la plaja si a facut si prima baita in mare (asa, pe fragmente, picioruse, manute).. Necaz mare cand il luai de la valuri, nu trecea nici cu biscuite indesat pe gat... of, of...
Multumim Mav pentru poze, f. frumosi nasicii toti, super simpa si Monicutza iar Anto si Sebi adorabili, caci au cu cine semana!
Angie venim si noi la petrecere, dar daca tot e rost de scaune desperecheate, poti sa-mi opresti si mie unu rosu'? (ori poate ca doar unu' exista si o si fi dat )... si neaparat sampania din pahare de cristal de Bohemia ca altfel, nu merge d'le... (auzi, isi face probleme ca nu-i admiram usa de la magazie!)

-

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

mai mai ce poze am vazut....faine toate si TOTI...si nasica si copiii, si Antonio si Sebi .....si tunsoarea lui DOC mi-a placut....
si pozele lui Menuet ....

Aveam si eu nevoie de ISIDORAdar cum ea este ocupata cu sotul cred ca mai dureaza pana intra pe aici.....Piticul meu are o dificultate la respiratie cand merge repede ...din piept se aude....I-am dat ceva gemoterapic dar ma gandeam ca exista si ceva homeopat ..poate ii dadeam de cap......

Angeliquedesvrei sa spui ca am dat o caruta de bani pe Trixera si unguentul de Galbenele e la fel sau chiar mai bun????? Trixera e 60 de lei acum nu 50 cum era anul trecut.....daca o intereseaza pe Monika.

Ma bag la somn sa vedem cum o fi......urmatorul dintisor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara si de la noi

Mocutza, ce sa iti spun, SINCER in cazul nostru Trixera nu a facut nimic mai mult decat crema aceea de galbenele de care vorbeam, cu 2,8 ron cutiuta, ba chiar mi se pare ca aceasta din urma hidrateaza mai bine. Fiindca cu Trixera aveam nevoie de vreo 4-5 zile de uns ca sa am pe piciorusele lui Pupicu aceeasi piele hidratata ca dupa 2 zile de galbenele, sincer. Insa din pacate cand am vazut mesajul tau luasesi deja Trixera si nu am mai vrut sa te necajesc. Crede-ma ca am incercat absolut tot, vorbesc aici pe probate, nu pe auzite, nu mai stau sa va descriu cat de mare era caruta de bani pe care am cheltuit-o

Andre, din pacate scaunul rosu a fost donat tiganilor cu ocazia ultimelor renovari, fiindca era schiop de un picior Dar o sa o rezolvam noi cumva, cumva, vad ca lumea nu se prea inghesuie asa ca teama-mi-e ca o sa ramana scaune sa avem de unde alege...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata...hm,ce slabuta activitatea la noi...
angi,noi onoram invitatia,daca mai este valabila pana vineri...profit de ocazie ca este tati acasa si poate ramane sa supravegheze terapia,iar eu cu andreea iesim in vizita la tine,asa ca fetele...
asa ca daca ramane valabil,poate imi trimiti si mie adresa pe pm....

pupici la mamici si pitici...

a,era sa uit,doc,tare bine iti sta cu parul scurt...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

cateva poze din week-end..

poze

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani Filip!-(cu intarziere)
La multi ani Madalina, fata frumoasa!. Ai fost de vis ca nasa...Rochitele, dar mai ales coafura te-au ,,prins,, de minune ... Am emotii cand ma gandesc ca si noi mai avem doar 2 luni pana la nunta. O sa te mai sacai cu ceva intrebari legate de nunta. Sunt asa fericita...am reusit sa-mi cumpar rochitele de nasa... mi-am gasit exact ce-mi doream ...mai ales ca si culori...cat de curand fac poze cu ele imbracate...astept...critici...

Mav...ce scump s-a facut Antonio...a capatat figura de bebe...(nu de NN)Sunteti niste frumosi...

Cristina...venim si noi in sfarsit ...Tania si Bibi...Astept detalii pe PM

Andicu...BAFTA MULTA in tot ceea ce v-ati propus...o cotitura de genul acesta am facut si eu acum 2 ani si nu regret...este muuuult mai bine....cu multa munca.... abia dupa un an am cules roadele, dar acum ce satisfactii am...

Mihaela...ce temerar Mihaita....nu i-a fost frica deloc de calut...

Ieri am facut ,,baia,, de soare la plaja la Eforie Nord...super vremea, insa apa ca de gheata...am reusit sa ma si prajesc...deh ca prima plaja.... ca innecatii...

Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca(14 febr'04)
poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bine v-am regasit, dragele mele....v-am dus dorul, dar sincer nu am avut timp sa mai scriu si cred k ma intelegeti.
Va multumesc din suflet pentru urarile frumose de ziua mea si pentru cuvintele de lauda la adresa fotografiilor...M-ati facut sa ma simt minunat.....
Nu pot sa nu multumesc separat (dar sper sa nu supar pe nimeni) lui Doc pentru urarea nemaipomenita pe care mi-a facut-o, andreeib pentru cuvintele frumoase scrise pe blog si nu in ultimul rand lui Mav care mi-a facut o surpriza si o bucurie extraordinara venind la cununie....
Nunta a fost foarte frumoasa, ne-am simtit si distrat excelent.... Am dansat toata noaptea de nu-mi revin cu picioarele nici acum... Cu somnul nu mai vorbesc....Alta data puteam pierde si 2-3 nopti si ma refaceam imediat, acum varsta asta isi spune cuvantul... sau poate faptul k ne-am iesit din ritm....nu stiu ..da de 3 zile mi-e somn continuu...
Fototgrafii inca nu avem pt k mai dureaza ceva pana le selecteaza fotograful, dar cum voi avea, promit k mai pun.....de-abia le astept si eu , mai ales cele de dimineata cu rasaritul de soare lamalul marii...
Va pup acum inca o data si fug la copii, caci sunt cu socrela..si..stiti voi....

edit: sa va spun k la nunta asta s-a furat si nasa, nu numai mireasa.... ne-au dus intr-un club din mamaia si am dansat la bara de mama-mama.faza tare a fost k nasu' observand disparitia miresei se duce la fin'su si-i spune:-" bai, hal de militat esti tu? iti fura mireasa si tu nici nu observi?" Finu se uita prin restaurant, in stanga in dreapta si-i spune lui nas'su: -"Da nasa unde e????"

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

V-am dus dorul tuturor. Eu nu am mai putut sa intru, calculatorul meu a murit de tot. Intru acum de pe calc. lui fiu-meu (am ajuns eu sa cer voie la calc.), care a avut probleme cu net-ul, de fapt cu modemul, ca net era. Asa ca acum ma bucur sa va regasesc.
Am reusit sa citesc din urma, sa admir poze atat de frumoase ca nici nu stiu pe cine sa laud mai intai.
mav, mada - multumesc mult pentru aprecieri
larisel - cam tarziu mesajul, dar poate te ajuta pe viitor. Si eu am cautat de am innebunit un laborator sa imi fac analizele gratuit. Singurii care mi-au spus ca gravidele au intaietate au fost cei de la CERMED. Toti ceilalti mi-au spus ca nu mai au plafon, sa incerc abia dupa cateva saptamani. Laboratorul celor de la CERMED este pe strada Avram Iancu, nu stiu numarul, dar de la Balada Nej (de langa Casa de Cultura), mergi in sus spre Alpha Bank, cotesti la dreapta pe prima straduta si mai mergi vreo 100m. Au cabinetul pe stanga. Tot ce au cerut a fost ca in dreapta pe trimiterea de la medicul de familie sa apara bifat la sarcina/lauzie (parca) si parafa medicului langa.
Va pup pe toate, a venit fiu-meu si eu trebuie sa ies

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://sites.google.com/site/stylishsurprises/

Mergi la inceput