Gravidute si mamici de Constanta (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina78

Mihalela770 arata f. bine, Mihaita la fel, are baiat mare si frumos si ... sincera sa fiu daca nu stiam povestea lui n-as fi banuit ca e bolnavior.
Legat de pliante... cred ca la arexim gasesti sa faci orice model, color sau alb-negru. Pe Tomis, linga Sala Sportului.
Vorbim pe Pm, as incerca si eu sa te ajut cu citeva exemplare la o imprimanta A3 - sa vedem cind si daca poate tati.

ina78,multumesc mult de tot de aprecieri,dar la mine chiar nu este cazul,mai am mult pana sa arat bine....dar oricum,m-ai facut sa ma simt bine....cat despre mihaita,asta este ironia acestui sindrom,aparent totul este in regula,dar....
in legatura cu pliantele,multumesc,esti tare draguta(ma refer la faptul sa le faca sotul tau),insa ma gandeam la ceva profesional,sa se vada foarte bine,atat scrisul cat si poza,am cateva promisiuni de la magazine mai mari sa le pot pune in vitrina,la un coafor in mangalia...am sa incerc la arexim sa vad cam cat m-ar costa unul...

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

salutare!
am pus instantanee de ieri aici cu albastrelul meu si nasicii mici si mari......
mada, am stabilit sa pun numai doua poze, dar ati fost ATAT de frumosi ca nu am putut alege...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

mav,multumim de poze...sunt tare frumusei,insa si tu si baietii tai sunteti frumusei!
mada,mai asteptam poze...

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Seara buna!

Mada, iti urez si eu LA MULTI ANI! Scuze pentru intarziere. La nunta ati fost DE 4 X SUPERBI! Asteptam cu nerabdare mai multe poze.

Mav - albastrelul mic este un frumoooos. Iar fratele mai mare, deja are alura de baietel responsabil!

Doc - sa va fie de bine tunsorile! Asteptam poze si cu tunsulica - mama!

Sa stiti ca saptamana trecuta l-am tuns pe Teo .... si mi-a parut asa de raaaauuuu. Cand o sa imi revin eu din soc, o sa va pun si poze.

In alta ordine de idei, ieri am fost si noi la botezul fetitei nepoatei mele. Ne-am distrat pe cinste ... si Raluca a fost foarte cuminte.
Acum se apropie si nunta nepoatei, pe 11 iulie si am o intrebare la voi.... mi-am cautat rochie si tot ce am vazut pe la magazine, sunt numai rochii cu bretelute ... iar eu nu am un decolteu tocmai fain ... iar pe maini am o dermatita atopica pacatoasa (tot se vorbea de asta la bebelusi). Intrebarea mea este daca puteti sa imi recomandati ceva sa scap cat de cat pana la nunta (11 iulie) ... va roooog! Si nu ma trimiteti la medic ca nu am tiiiimp!

Angi - noi ne inscriem din timp pe lista .... sa prindem locuri in fata! Iar daca o sa aparem pe la un 5-6, ar fi ok?

Pupici tuturor si felicitari lui Mihaita pentru progrese! Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mokika, daca ai cerut, iacata-ma-s

Fiindca pana pe 11 iulie mai e totusi timp iti ofer 2 variante, tu o alegi pe cea care iti convine mai bine: ca sa scapi in fff scurt timp, unge-te pe locurile afectate in strat subtire, odata pe zi, cu Advantan Milk, este un hidrocortizon mai "mild" ca sa spun asa, cu eventualele efecte adverse specificate pe prospect nu atat de multe si de grave ca la altele - elocom, pimafucort, pimafucin de exemplu, asa incat merge si la bebei il folosesc si eu la Pupicu atunci cand chiar nu am incotro, de 4 ori pana acum. Costa in jur de 20 de ron.

Daca nu te deranjeaza atat de tare aspectul si esti dispusa sa incerci pana pe 11 iulie sa treaca mai lent, iti recomand crema Cicalfate de la Avene, o gasesti la Sensiblu si la farmaciile Dona, eu am luat-o anul trecut cu 30 de ron, nu stiu dc e mai scumpa acum. Si dai dimin cu Cicalfate (care usuca) si seara (pt hidratare) cu crema de galbenele (gasesti la farmacia homeopata de pe Fagetului crema de galbenele de la Fares, fara conservanti, la cutiuta, se unge f bine si e fara miros, ca am gasit si unele care efectiv iti muta nasul si nici nu se intindeau bine) sau daca ai in casa si iti permit finantele momentan investitia, cu Trixera tot de la Avene, anul trecut costa 50 ron. Dar sincer eu nu am vazut nimic in plus la Trixera fata de crema de galbenele (in ceea ce priveste dermatita, pt ca altfel iti face o pieleeeee grozavaaaa - ma rog, la cati parabeni are in ea nici nu ma mir....) si mai costa si o caruta de bani, de aceea eu am renuntat sa mai iau.

Eu, personal, mi-as da in cazul tau cu Advantan, fiindca in 3-4 zile vor trece petele si pielea va avea timp sa se refaca, fiindca dupa ce trec petele, tot se mai vede o usoara diferenta de nuanta. Asadar m-as da cu advantan si pe urma cu galbenle sau cu ulei de masline.

Sper sa te fi ajutat cu ceva.

Cat despre intalnirea la mine, puteti veni oricand dupa ora 14, la 5, la 6, cand vreti voi, nu inchidem poarta :)))

Mai dar pe unde umblati? Si Mada nu intra sa ne povesteasca cum a fost?

EDIT: Mokika, dc te stii alergica la ceva alimentar, evita in perioada asta ca sa nu se reactiveze si evita oricum pestele si capsunile - macar pana dupa nunta

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Angi - Multumesc din suflet pentru sfat. Eu DA o am dintotdeauna ... cred ca este pe fondul alergic, ca si astmul, probabil ... numai ca intr-o anumita perioada se mai ameliorase .... mai ales vara, nu mai este asa vizibil .... poate si de la plaja, apa de mare .... dar nu am ajuns la plaja pana acum ... in fine ... o sa vezi vineri pe viu. Multumesc pentru promptitudine. Maine o sa ma duc sa iau Advantanul si crema de galbenele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am vazut si eu pozele.nici nu ma asteptam sa nu arate bine.o familie frumoasa.la fel si a ta, alina.toti ati fost frumosi, iar anto are niste ochi.
noi azi avem liber de la gradi asa ca ne facem veacul pe afara ca nu pot sa fac nimic:am tone de calcat si spalat, dar....doar ma uit la ele.maine ne pregatim si noi de serbare.sper sa gasesc azi deschis sa-l tund ca are niste plete.
ieri am vrut sa facem plaja dar era un vant groaznic asa ca am plecat la cazino in mamaia unde ne-am balacit vreo ora pe la apa, am schimbat 3 tricouri cu razvan, noroc ca plec dotata de acasa.am pierdut si o soseta pe drum in mamaia si ne-am intors sa o recuperam.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

madaluta Foarte frumosi nasii si mici si mari. Sunteti o familie superba. Poate mai pui niste poze.

mav Si voi ati fost niste frumosi. Cum v-ati distrat?

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Multumim pt complimente! Daca ar mai fi fost vreun dolofan nascut cu 4,2kg in ziua aceea... si daca n-as fi vazut ce uratel era noua-nascut si ce frumusel (slabanog) s-a facut intre timp, m-as fi gandit ca poate din greseala ne-au schimbat copilul la maternitate... si ne-au dat unul mai frumos....
...Au dat "rod" in sfarsit noptile noastre nedormite... Doi incisivi au reusit sa sparga gingiuta!!!!

Mi-am dat seama ca mai aveam cateva foto cu nasii, in biserica. Nu sunt grozave, dar se vede bine nasica superbaaaaaaa...
O sa puna si Mada poze, cand le va primi de la fotograf...... Acelea, cu siguranta, sunt reusite...
Iata-i si pe Monica tunsulica, Serban nazdravan si... Sebi la pescuit... face un pat pt rame din alge......

Kris, e bun de salvat ce-ai scris, insa degeaba salvez, ca n-o sa tin minte unde sa caut alta data... Asa ca, tin minte sa te sun la nevoie.
Edit: ...Si tati al nostru, sofer cu experienta si fara incidente in trafic... a reusit sa ramana fara permis pt 30 de zile (pt depasire neregulamentara)... M-am calmat numai amintindu-mi ce ti-au scris tie fetele atunci cand ai patit-o... bine ca nu s-a intamplat ceva mai rau! Uite cum tre' sa salvez io onoarea familiei.... greaaaa misiune...

Mihaela, vrei neaparat "postere"? Ma gandesc ca ai putea imprima color pe format A4, pe hartie cartonata, cum e cea pt cartile de vizita de ex... Imi pare rau ca n-am imprimanta color, te ajutam...

Mokika, sa va traiasca micuta crestina! Nu mai fi suparata, parul creste repede!

Adriana, ai promis poze de la serbari.... Asteptam...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jadesy spune:

Buna ziua mamici !
Am si eu o rugaminte la voi, daca cumva stiti o bona de incredere, va rog sa-mi spuneti, am fetita la soacra mea ( care se poarta minunat cu ea ) dar sunt la 900 de km de noi si simt ca nu mai pot fara ea....

Va multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jadesy spune:

sau 600 km... nu mai stiu nici eu.. sunt bulversata rau de tot

Mergi la inceput