Gravidute si mamici de Constanta (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

La multi ani, Madalina!

simona si printesa Sara - (02.09.2007)
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani, Madalina! Iti doresc si aici, tot ce-i mai frumos si mai bun pe lume!

Multumim inca o data de sustinere si urari pt Filip !

Ina, cu mare placere te ajut, cand va hotarati cu concediul!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mocutza, imi pare rau ca nu am apucat sa iti raspund la ultimul mesaj: inainte de a te gandi ca este vb despre dermatita atopica (DA), mergi mai intai la dr, cel mai bine este sa ai un diagnostic clar. n cazul problemellor de piele la bebici nu e obligatoriu sa fie DA,poate e doar o alergie alimentara pasagera, mi-as dori din suflet sa fie vb de asta sau de ceva la fel de usor si trecator.

In cazul in care e vorba de DA, petele trec foarte greu. Ele pot trece si in 2 zile dc folosesti creme cu cortizon dar acestea nu sunt indicate sa se foloeasca decat in cazuri ff grave, cand exista pericolul de suprainfectare, din cauza efectelor adverse grave pe care le pot avea.

Asadar mergi la dr, vezi ce iti spune el si dc e DA am sa iti ofer, dc ai nevoie, mai multe info in leg cu ce am facut eu pt a ne usura situatia.

Tare slabuta miscarea la noi :))

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Dandusa, doar ce mi-am notat si eu retetele tale ca de cand ne-am vazut nu prea mai tineam bine cantitatile. Daca vrei iti mai dau o idee pentru salamul de biscuiti. Poti sa pui in compozitie si visine din dulceata si va avea un gust tare bun. Se poate tavali salamul de biscuiti prin nuca de cocos daca va place si astfel se va desprinde mai usor de folia de aluminiu.
Mihaela, ma bucur mult ca se vad progresele la Mihaita.
Crisis, am admirat si eu pozele cu printesa mica.
Madalina, eu de abia astept poze de la nunta.
Adina, cum mai este Ioan?

Mergi la inceput

Am intrat sa va invit vinerea viitoare, 12 iunie, la mine, care cum doriti, cum poftiti, oricand dupa ora 14, cu/fara copii, cu/fara tatici

Tin sa va previn ca din pacate curtea mea nu e terminata asa cum mi-as fi dorit sa fie pana acum, dar banuiesc si sper ca nu o sa va simtiti prea jignite ca nu am inca sticla pusa la usa de termopan de la magazie, ca cimentul de pe jos mai are inca zgrunturi si pete pe ici colo, ca mai trebuie retusat lavabilul pe alocuri sau ca o sa stati pe scaune desperecheate.

Nu e nici pe departe atata loc cat are Crisis dar sper sa ne simtim bine. Macar va fi aer curat, liniste, umbra si companie placuta.

Cine nu stie adresa sa imi trimita PM si se rezolva.

EDIT: Daca preferati ziua de sambata sau duminica, imi spuneti si se rezolva :))

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

angi,multumim de inviatie...sper ca macar de data asta sa pot reusi,sa ajung si eu,macar a fac act de prezenta!
mirela79,multumesc frumos!

fetelor,aveti idee unde pot face niste pliante cu mihaita,dar mai ales cu numerele de teledon,de marimea unui bloc mare de desen?

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Urez si eu MadalineiLA MULTI ANI!!!

Angelique sigur e DA pt ca pana acum ar fi trebuit sa ii treaca....s-a mai ameliorat de la Trixera cred eu.....
Ajung tocmai marti la medic ...Sunt si fara masina si nu mai trag speranta sa o iau curand dar nici nu am de gand sa platesc eu o piesa pt ca lor le-a fost lene sa faca proces verbal pt a suplimenta reparatia si au mesterit-o pe aia stricata.....noroc ca am vazut...

AAAA service-ul e AUTODEC vis-a-vis de OIL terminal......nimic de zis lucreaza binisor dar lenea unor angajati strica tot...Asta daca vreodata trebuie sa ajungeti acolo si puteti evita...

Mihaela felicitari pentru progrese dar si pentru tot efortul tau ...Imi pare rau ca nu am Romtelecom si am crezut ca daca ma voi intoarce la munca voi putea suna insa e institutie publica si cica nu se poate.....Chiar imi pare rau...

Maaai sa va povestesc ce am facut ieri: intr-un stadiu de obosela cronica , nu stiu de unde......am pus apa la fiert pt termos inainte sa plec in parc.....siiiiiiiiii ne-am imbracat , aranjat si am plecat...graba mare ca doar era concert cu Holograf.......Cand am venit acasa ibricul gool goool si ars insa nimic altceva....Nu spun ca i-am multumit lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat cine stie ce grozavie.....

Ina78 in postarile tale, daca le re citesti incepi sa gasesti ce credeai ca ai pierdut.

Dandusacare e schema ce trebuie urmata pentru a fi tunsa de tine???????De fapt rearanjata pt ca lungimea CICA trebuie pastrata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

salutare!
am pus instantanee de ieri aici cu albastrelul meu si nasicii mici si mari......
mada, am stabilit sa pun numai doua poze, dar ati fost ATAT de frumosi ca nu am putut alege...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Doamne, cat de frumosi ati fost. Mada, ai fost absolut superba, rochia a fost grozava, culoarea imi place la nebunie, cat despre coafuraaa, ce mai, m-ai inebunit, ai fost minunata. Dintre toti la tine mi-au ramas ochii, mireasa nici macar nu am bagat-o in seama. Sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra finilor!

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Andicu am sa-ti trimit bugetul si perioada imediat cum ne decidem cum si cind plecam. Merci mult. Inca nu stim daca avem cu cine sa-l lasam pe Gabi. Concediul lui tati este in august.

Mihalela770 arata f. bine, Mihaita la fel, are baiat mare si frumos si ... sincera sa fiu daca nu stiam povestea lui n-as fi banuit ca e bolnavior.
Legat de pliante... cred ca la arexim gasesti sa faci orice model, color sau alb-negru. Pe Tomis, linga Sala Sportului.
Vorbim pe Pm, as incerca si eu sa te ajut cu citeva exemplare la o imprimanta A3 - sa vedem cind si daca poate tati.

Mocutza ... mesaj de incurajare... multumesc mult.

Mav bine ai facut ca ne-ai pus poze. Am vazut numai copilasi superbi - toti patru Iar Mada nu pot decit sa remarc pentru a nu stiu cita oara ca sinteti o familie superba. Frumosi toti.

Noi in acest we am stat mai mult pe acasa.
Va pupam si va dorim un we frumos. Bolnaviorilor sanatate.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput