Gravidute si mamici de Constanta (57)
Raspunsuri - Pagina 12
AngeliquedeS spune:
Mada,
gemenica mea draga, sa ramai la fel de dulce si de iubita de cei din jur si mai ales de iubitul si copilasii tai!
Adina, vei vedea ca se vor aseza toate bine, numai voi sa vreti.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Mav, daca am inteles bine, cand ai fost cu Anto la urgente au apucat sa ii faca o doza de antibiotic? Parca asa am retinut. Iti spun acum ce mi s-a spus si mie cand am fost in spital, banuiesc ca e adevarat fiindca nu s-ar fi apucat sa ma minta: daca ai apucat sa incepi cu antibiotic, trebuie sa continui cu antibiotic tratamentul intreg, altfel crocobaurul din organism nu face decat sa se intareasca si sa izbuceasca inapoi cu si mai multa putere.
Am patit si eu asta anul trecut cand cu de la mine putere am oprit antibioticul dupa 3 zile pt ca imi trecuse durerea de gat si dupa 3 zile am ajuns inapoi la dr cu dureri si mai mari si puroi. Iar antibiotic, 6 zile si abia mi-a trecut, asa ca in loc sa iau doar 5 zile antibiotic, am ajuns sa iau 9 
Stiti doar ca nu sunt absolut deloc adepta antibioticului, dar uite ca daca nu il iei pana la capat dc ai apucat sa incepi, e mai rau.
Daca nu e cazul lui Anto, cu atat mai bine - macar e alt virus si va trebui sa il tratati de la capat. Dar am scris asta ca poate ii va fi de ajutor cuiva, mie mi-a fost. Oricum mar ghinion, saracutul de el, cat are de tras.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mav spune:
Nuuu, Kris, nu i-au facut decat www.pcfarm.ro/dictionar.php?id=Dexametazona" target="_blank">dexametazona la spital, acum o saptamana... si chiar NU era de antibiotic atunci!
Imagineaza-ti ca in 5 ani am trecut prin zeci de raceli (prea multe tratate aiurea cu antib.) cu Sebi (care e operat si de polipi si de amigdalite; ca pana acolo am ajuns)..... si stiu deja ceea ce mi-ai spus tu, dar poate ajuta pe altcineva...
Fug la pui mic, abia s-a trezit scumpicul......
Mami Fericita Non-Stop
perlute
larisel spune:

La multi ani! madaluta 
Iti doresc tot ce iti doresti!
10+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
mihaela77O spune:
la multi ani,madalina!sa ai o zi frumoasa si senina!
special,pt tine:
http://www.youtube.com/watch?v=MznVx_sfPJ0&feature=related
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ina78 spune:
Buna dimineata!
Ne-am intors si noi din plimbareala, de data asta cu treaba... Astazi iar am cite ceva de facut, insa "detin" o lene...Poate si vremea e de vina, poate oboseala.
Sint putin suparata ca am o prietena buna care trece printr-o situatie ingrozitoare, a dat peste niste excroci de care nu mai scapa.. in fine o poveste lunga, din care sint multe de invatat. Daca intru pe seara am sa va povestesc, inca ma chinui sa gasesc o solutie ptr. a o ajuta.
Va multumesc tuturor ptr. raspunsuri.
Isi, Mamacita multumesc ptr. sugestie. Am vazut si poze... arata f bine, dar cred ca acolo vom merge in familie completa si cu tati, acum voiam sa plecam cu bunica doar.
Creem legat de Cheia pot sa-ti spun ca e frumoasa zona, ne-a placut mult cum s-a dezvoltat, dar nu sint nici doua luni de cind am fost acolo.
Dandusa legat de relatia parinti - copii - nepoti, nu stiu cit e de mult influentata de educatie si cit de tara ereditara sau caracter. Eu sint mai rece - cel putin in ultima vreme, mai introvertita, in timp ce mama este exact opusul. Este f deschisa si f sensibila, si n-as putea spune ca nu m-a educat in acelasi sens, dar se pare ca ceva cindva m-a schimbat.
Cum spunea si Madaluta, in ultima vreme am aplicat metoda "simtiti, ghiciti" ceea ce simt... mai putine cuvinte. Dar vreau sa reinvat sa si spun ceea ce simt.
Madaluta 

La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si tu si familia si sa ai parte numai de bucurii. Drumul tau in viata sa-ti fie lin si fara surprize neplacute.
Filip te urez si eu cu intirziere. Sa traiesti cu numele, sa fii sanatos si sa le aduci parintilor tai numai bucurii.
Va pupam si noi.
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
crisis81 spune:
LA MULTI ANI MADA!!!!!!!!!!!!!!
Iti doresc toata fericirea din lume alaturi de familie!
Mai fetelor da' voi scrieti nu gluma. Dupa parerea mea sunteti super-femei. Eu sunt vai de capu' meu: nu muncesc, am menajera, copil cuminte si tot nu-mi ajunge timpul. Ce se intampla cu mine? Si totusi pana sa apara asta mica ma si plictiseam cate-o data.
Multumim mult pentru laude. Intr-adevar ma uit la ea si nu-mi vine sa cred cat este pe langa costumasul care ii venea foarte mare cand s-a nascut si acum este jumate din ea.
La vaccin nu am mai umblat, dar nici ieri nu am stors efectiv, ci doar am apasat putin in laterale cat a iesit ce era sub presiune. Multumesc pentru sfaturi!
Fug pana in oras. Revin mai tarziu! 
Cris mami de
Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
nastasie spune:
eu am terminat curatenia in casa, mi-am facut curat si in masina ca era ca la vite si acum ma epilez.cam naspa ca am gasit cutie mica si tre sa o incalzesc de sapte mii de ori
, dar asta e.
crisis, am vazut si eu pozele.superbe.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
creem spune:
LA MULTI ANI!!!!
MADALUTA
Iti doresc toata fericirea si dragostea din lume sa e revere asupra ta si asupra familiei tale, pace si liniste in casa! Sa va iubiti in continuare la fel ca si pana acum!
Pup!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
mihaela77O spune:
wow,ce-am obosit,am fost la plimbare in mamaia,am luat telegondola de la perla si am coborat la cazino,apoi ne-am intors pe jos la perla,ca lasasem masina acolo....mihai inca are energie,este ca un titirez,cateodata am senzatia ca nu oboseste niciodata...

mai dar cata liniste pe aici!se plimba lumea!m-am intalnit cu ina78 era si ea la plimbare cu sotul si gabitzu!
mav,m-am intalnit si cu sora ta,era si ea la plimbare..nu-si aducea aminte de mine,nu stia de unde sa ma ia!![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA