Gravidute si mamici de Constanta (57)
Raspunsuri - Pagina 11
dandusa spune:
Isidora,
of,obisnuita cu Iuli plecat,uitasem complet de sarcina lui...hmmm,eu zic sa-l trimitem si pe el la agatat.in felul asta avem painea asigurata
si reclamatiile tot la ei,da,da...asa facem!
maine fac gomaj cu malai.si restul dupa ce iau oua de prepelita si miere de la tine
Andicu,
daca vrei profit mare,angajeaza-l pana la anu'![]()
o noapte usoara
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
AngeliquedeS spune:
Dana, daca ma scoti si pe mine Michelle Pfeiffer, ma bag sponsor la salonul din garaj, mie inca nu imi vine sa cred ca se poate sa scap de roscatul asta care ma calca pe nervi
Te rooog mult spune-mi ce tb sa cumpar pt asta si fa-ti mila si de amarata de mine ca am neshte radacini.......
Adina, de azi noapte am tot oscilat daca sa vin cu parul/biciul sau cu flori si tot nu m-am hotarat
asa ca am sa iti spun doar atat: nu vei fi nici prima nici ultima mamica de 2 copii cu serviciu, uite la mamacita, am si eu o prietena in aceeasi situatie si le face pe toate.
Tu in plus ai un avantaj, pe care multe femei nu il au, anume ca nu esti in imposibilitatea de a plati ajutoare. Gandeste-te dc ati fi fost in situatia de a depinde efectiv si de un venit al tau, daca venitul sotului nu ar fi fost suficient pt a acoperi toate cheltuielile si ai fi fost obligata sa trebuiasca sa mergi la serviciu, asta ce inseamna, ca ramanea casa necuratata, mancarea nefacuta si copiii nu ar mai fi fost plimbati si ar fi renuntat la toate optionalele? Nu cred.
Si nu in ultimul rand, dc mergi la serviciu, ii vei da sotului ocazia sa te vada si sub aceasta lumina, plecand aranjata de acasa, venind inapoi cu subiecte noi de povestit, personal cred ca asta da oricarei relatii un suflu nou. SI apoi sunt convinsa ca si tu te vei simti implinita, fiindca nu numai odata ne-ai spus cat de mult te deranjeaza faptul ca nu gasesti sa faci ceva ce iti place.
PERSONAL si repet este strict punctul meu de vedere - chiar daca dpdv financiar nu ar trebui sa muncesc, tot nu as putea sta acasa (in ciuda declaratiilor mele cum ca as face 8 copii si asta sta cu ei
)
Motivul: nu ma simt ok la gandul ca depind in totalitate de el. Sunt mai practica de felul meu si nu ma pot stapani sa nu ma gandesc, Doamne fereste, Doamne fereste, daca o fi sa se intample ceva cu el, nu neaparat sa moara, dar sa isi piarda serviciul, sa se imbolnaveasca de ceva, chiar si numai pt cateva luni, cum ne descurcam? Sau poate chiar sa moara, ca nu e cazul sa ne ascundem dupa deget, lucrurile acestea chiar se intampla in viata: cum raman cu copilul dupa mine chiar in fundul gol? Fara un venit cat de mic? Fara o pensie la batranete? Ce sa fac, sa traiesc din mila rudelor si a prietenilor? No way, personal n-as putea dormi noaptea la gandul asta.
SPer sa nu te fi jignit, crede-ma, nu asta a fost intentia mea. Ne-ai cerut parerea si eu am spus doar cum vad EU lucrurile. Mai departe, voi sunteti singurii in masura sa decideti.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
dandusa spune:
Angi,
Adina a descoperit 'licoarea'.este meritul ei,eu m-am conformat si m-am rugat sa iasa cum vrea ea si asa a iesit!iti spune ea,exact.restul,stabilim noi cumva.am sa-ti dau si meitai-ul de la Diana.asa ca tre sa ne vedem curand...
somn usorrr fete dragi
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
docdecap spune:
dana, incearca si aici, e o mamica de la clopotei careia ii e dor de munca si job si ne da sfaturi cosmetice.
intreab-o, ca iti poate spune.
http://ereena2.blogspot.com/
spor la business, io n-a fost sa fie sa fiu clienta, poate alta data.
sa vad care dintre sotii vostri ma agata, si mai vorbim...
docdecap spune:
aoleooo, a trecut de miezul noptii si am uitat!!! 
La multi ani Madaluta, sa fii fericita langa cei pe care ii alegi tu, sa poti trai fiecare moment si sa te umpli de fericirea prezentului, sa iti intaresti inima in fata celor care iti fac rau si sa o deschizi larg pentru a te bucura de toate lucrurile frumoase din jur. Sa ai puterea sa ceri ce vrei si ce ai nevoie, sa intinzi mana si sa culegi roadele tuturor gandurilor si gesturilor de bunatate.
sa-ti fie marea calauza a statorniciei si schimbarii, in fiecare zi la fel, in fiecare zi alta.
(ca orice geamana care se respecta)
te sarut mult,
Monica
isidora spune:
Nu, Angi,nu m-ai suparat in nici un fel;primesc cu dragoste tot ce doriti sa-mi spuneti.
Ne stim de atat timp si nu va pot banui decat de intentii bune si frumoase.
Decizia mea era luata deja,mai crosetam pe margine...
Dar sigur sunt, cum spune Mamacita;odata obtinut lucrul dorit ,ma intreb daca asta am vrut cu adevarat sau dau inapoi.Toate din nesiguranta si imaturitate ,din infinite complexe ,justificate sau nu.
Si eu am model viu,pe buna mea prietena ,care cu trei copii educati exemplar,reuseste sa faca si ceva pt. sufletul ei si nu numai.
La Suceava,prieteni de familie ai cumnatului meu,o familie de medici-si el si ea ,au acum al saselea copil.Toti alaptati,crescuti curat si in dragoste.El ,chirurg,gaseste cateva ore pe saptamana ,sa se puna la timp cu ultimile tratate,cursuri...
Se poate, acolo unde e dorinta si multa ,multa dragoste.
Nadajduiesc sa reusesc si eu ,daca va trebui sa fac asta.
La exact ce ai spus tu ,ma gandesc si eu destul de des;la situatii limita sau nu neaparat ,in care as fi nevoita sa castig singura painea copiilor...
E delicat,orice s-ar spune...Fiecare familie cu taina ei ,cu durerile ei ,cu compromisurile ei.Noi nu suntem o familie tipica ,pt. ca tati e cu noi 5 saptamani,da ,5 nu .Oricum ideal, ar spune o sotie cu 3 copii poate, si cu tati plecat 6 luni ,de ex.
Si eu si sotul meu ne dorim o alta apropiere de copii,apropiere pe care ajutoarele oricate ar fi ,nu ne-ar putea-o da.
Toate vin cu un pret pe care il stabileste fiecare potrivit inimii lui.
Speram doar ,ca alegerile noastre sa fie si cele mai bune pt. copiii nostri.
Iti multumesc din suflet pt. ganduri si sustinere!

isidora spune:

Mada!!!
Pot sa subscriu la ce a zis Monica?
Ca tare frumos ti-a urat.
Doc,tot Claudiu zic,ca al meu ramane la curatenie-asa am hotarat!![]()
AndreB spune:
ia uite, s-a si pus de un srl... asa... pe nepusa masa?! care cu tunsul, care cu pazitul, care cu agatatul.... pai eu ma ofer sa fiu cobaiul de serviciu gata agatat (cica acum se spune ca e "fotomodel" mey).... (puteti sa-mi faceti si poze sau postere cu care sa tapetati garaju
nu ma supar), concertele la mine curg garla vad, deci motive sa tot vin la coafor sa ma motzez mereu altfel...
Dandus am notat nr., in principiu cand doresti mataluta incepand de luni incolo.
Adina, ma stii pe mine neserioasa? Probabil ca tu ma nimeresti mereu cu unghiile facute pen'ca atunci cand vii la mine normal ca mi-e lehamite sa mai lucrez, as tot sporovai... dar tastez acum dupa niste zeci de ore de lucru (cu mici pauze) si ma ustura buricu' degetelor .. si oja asta sarita de pe fix
... of. of... greu cu manichiura asta...
Angie draga, cum te bagai iarasi in dizertatii
. Foarte adevarat, dar sti cum e pana cand nu da fiecare cu capul de prag, degeaba poti sa-l povestesti, sa-l desenezi sa faci cum vrei, daca nu isi traieste omu' experienta lui pana la capat asa cum poate/vrea... deci sa lasam pe Adina sa-si decida soarta singura, important din tot ce-am dezbatut e ca "nu se mai poate d'le asa" , uite, prima schimbare a fost de look, mai vedem ce surprize ne ofera in continuare.
Doc, nu te intreb de ce te-ai tuns (e prea personal, ma gandesc) da' chiar asa mai, sa bosumfli pe Adi? Chiar schimbare radicala? Nu te mai intreb de Serban ce priviri iti arunca, cel putin fii-miu cand ma vede cu bigudele pe cap il bufneste rasul in timp ce, evident am impresia ca sunt caraghioasa rau si ma simt penibil...( sa te fereasca D-zeu de asa reactie din partea feciorului)...
Madalutza
, nu te las la sfarsit, dar da-mi ragaz cateva ore sa-ti postez un elogiu la mine pe blog, ca daca m-as urni acum pe forum... terminam in tromba capitolul abia deschis ieri!
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
nastasie spune:
la multi ani, madalina.sa fii sanatoasa, fericita si implinita, sa te bucuri de copii si de sot.

adina, vreau si eu sa vad poze.
subscriu si eu ca ar trebui dana sa faca ceva cu manutele ei.este minunata.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mav spune:
La multi ani, Madaluta!
N-as putea scrie o urare mai frumoasa decat cea a Monicai, asa ca... subscriu. Te imbratisez cu mare drag si virtual si in particular!
Fetelor, dragelor, nici eu nu mai inteleg nimic... Acum 3 zile bb era bine. Apoi am luat-o de la capat (cel mai probabil am prins alt virus) amandoi... De data asta, ne-am trezit amandoi ragusiti, dupa noapte... Lui ii curge si un ochisor, dintr-o data i-a aparut o secretie galbuie, sigur e infectie... Am fost ieri la dr (inca nu eram ragusiti si nici ochiul nu curgea) si sigur mai mergem si azi...
Dandusa, ooooooffff.... ma doare si pe mine sufletul cand citesc...
Raducu scump, sa treaca repede semnul... Ce sa mai zic... probabil ca nu era asigurat cu centurile, asa-i? Noi ne-am invatat minte...
Cu masina de cusut se rezolva (am si electrica si mecanica, dar nu stiu prea bine sa le folosesc; mi-ar placea sa urmez un curs de croitorie, dar n-am gasit in Cta; poate nici n-am stiut unde sa caut)... Dar unde gasim materiale pt costume... si cine investeste in asa ceva? Daca te gandesti putin la tot ce implica, totusi sunt destul de realiste preturile costumelor de carnaval... Poate ne face Andreea o surpriza placuta si ne gaseste pe ebay si costume ieftine si frumoase pt copilasi....?
Am admirat pui frumosi de menuet, crisis, mamacita, docdecap.... Adorabili toti!
Adina poze, poze, pozeeee, te lasi rugata? Sa-ti fie de bine si tie si Monicai! Sunt sigura ca Monica arata mai tanara cu vreo 5 ani pe putin cu noua tunsoare... de aci si dilema sotului...
......mi s-a terminat timpul alocat forumului...
a venit tanti pt curatenie (in sfarsit), ma bag la bucatarie, sa pregatesc papa...
Mami Fericita Non-Stop
perlute