Gravidute si mamici de Constanta (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui AndreB

Dandus, ti-ai taiat rochia??????
frate, la cate materiale sunt pe piata, ai stricat bunatate de amintire... si cu ce mai circulam anu' viitor la Bride Parade?Ne linseaza Doc daca o lasam iar singurica...
Astept pm-ul, cand ai timp.

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

te vaz io dupa ce faci o fata...sa vaz cate amintiri mai pastrezisi apoi daca stau bine sa ma gandesc din cataaaa rochia este pot sa-i fac si trei rochite,tot imi ramane si mie de-o parada.si daca nu ramane,vin cu crenolina si corsetul si tot vin

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Meeeeey,buna seara!

Sa vedeti ce-mi facu Dandusa...Ce eram eu frumoasa inainte ,dar acu' sa ma vedeti ....Michelle Pfeiffer o sa se roage de mine in genunchi sa o dublez in urmatorul film
Pe bune,a iesit si tunsoarea Michellei dupa care tanjeam de ani de zile si culoare ,tot ,tot...Ah,ce n-am niste bani pusi deoparte sa o implor pe Dandusa sa deschidem un salon...Aur ar iesi ,nu bani

Multumesc AndreB si Mamacitapentru parerile voastre sincere.
Eu da,numa' de bata stiu,biciul e prea fin ,si se cere in cazul meu dimineata ,la pranz si seara ,asa ca draga Andreea be my guest! Numa' ai grija ca-s soi rau ,pricep greu si uit repede

O sa incerc cu jobul asta si vom vedea ce o iesi pana la urma;adica ma intorc la cratita si copii sau la ce am invatat sau n-am invatat...ca daca invatam cum trebuie avem poate o cariera in spate in momentul asta...

Mamacita,spuneam ca vreau sa invat de la cei mai buni ,la capitolul organizare;ca putin medici reusesc ceea ce ai tu in prezent.
Ma uit la varul nostru de la Bucuresti,neurochirurgul,ca vine de la spital-in zilele bune la 16 si pleaca glont ,intr-o localitate apropiata de capitala,unde pana la 22 seara face agricultura.Si nu la modul amator.Ne arata mandru,vreo 200 de fire de vinete,vreo 100 de ardei,capsuni o multime,rosii,castraveti ,ceapa ,usturoi...tot ce si-a dorit sa puna in gradina aia a semanat...Nu spun cata munca,dar cu cata satisfactie,ne arata fiecare fir de leguma,cu cata dragoste si multumire.
Si vorba aia,opereaza pe coloana,cu unul dintre cei mai buni din tara-seful impreuna cu el ,trebuiau sa-l opereze ,atunci pe Base de hernie-si nu vine odihnit de la munca.De unde atat energie? Si ca sa nu mai spun ca de fiecare data cand mergem la ei -ghinionul lor ca stau langa Budimex si ii vizitam mai des ,domnul doctor pregateste niste bucate de sta matza in coada.
Are cartile lui Olivier,se inspira de acolo,e un gurmand si un priceput de numa'in ale gatitului...E in stare sa stea o zi intreaga in bucatarie ,n-ai vazut asa ceva...Eu pt. oameni de astia am toata stima Si mai e ceva pe gustul meu la el:ii place Borges-rezonam aici,si picteaza.Ce sa mai spun ? Sa tot fie doctori asa ca voi!
A,de dr. Salca ,de aici de la Constanta,am auzit lucruri deosebite,are 4 copii,tot asa un cult si un citit si un om foarte daruit...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isidora

...Ah,ce n-am niste bani pusi deoparte sa o implor pe Dandusa sa deschidem un salon...Aur ar iesi ,nu bani

ar merge si in garaj daca stau bine sa ma gandescsi zau daca-i nevoie sa ma implori,zi-mi doar cand sa incep
tu stai cu piticii,eu la salon si Claudiu la agatat cliente

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Andicu, pentru Filip ,dragutul! Sa va traiasca si sa mai infloreasca!
Pt. tuse ,daca nu -ti bea sodoul-lapte miere +galbenus de prepelita (ca-i mai bun),formula 14 -tuse productiva ,formula 16-tuse seaca.Si sa stii ca are efect rapid.Formulele astea sunt super ,pt. ca au in compozitie mai multe remedii date pt. o singura afectiune.

Mav.ce se intampla ,ca nu inteleg nimic? De la ce febra? Ati ajuns la dr.? Tu ai luat ceva?

AndreB,nu minti mai,ca nu-i frumos. Ai niste maini fine,fine si frumoase ,exact de pianist.Oare la fii'mea se mai lungesc?

Crisis,vazui printesica frumoasa, din ce in ce mai frumoasa
Felicitari pt. progrese! Ai fata mare,ce mai incolo ,incoace...

Menuet,ma bucur ca s-a rezolvat ! Pup,caprioarele!Si felicitari pt. marire ! La mai mare!

Doc,pe unde mai umbli?

Larisel,sanatate multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui isidora

...Ah,ce n-am niste bani pusi deoparte sa o implor pe Dandusa sa deschidem un salon...Aur ar iesi ,nu bani

ar merge si in garaj daca stau bine sa ma gandescsi zau daca-i nevoie sa ma implori,zi-mi doar cand sa incep
tu stai cu piticii,eu la salon si Claudiu la agatat cliente

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Pai ,batem palma? Numa' trebuie sa mai trag neshte lumina,ca sa vezi ce faci ,ca asa, cu manutele alea doua faci treaba de nota 20..Fecioara,frate,astea nu se dezmint...Si stiu ce vorbesc ca am unul in pat Ei,nu ,nu chiar acuma, dar de maine noapte .........Sa vezi ce favor ii fac:o sa se iubeasca cu Michelle Pfeiffer si Sharon Stone la un loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salutare!

eu miscare mai slabuta, ma luase cu un sictir de viata si nu stiam de ce, dupa ce m-am prins mi-a mai trecut (la mine dilemele morale se lasa cu efecte insidioase)

Andicu, sa iti traiasca flacaul si cu numele lui!

adina, cred ca o sa-ti priasca jobul.
iar eu la tine as incerca cu flori, tocmai pentru ca ceri bazooka (biciul etc etc). sa vezi ce poate face un pic de dragoste fara conditii!

am poze cu dom' inginer tuns, m-am tuns si eu scurt, mai baieteste, asa, sa stiti sa nu aveti soc cand ne vom mai intalni. cu el am pus poze pe blog (arata ca asta vara, cand era cheliuta, doar cu 12 luni mai mare...) mie inca nu mi-am facut.
sotu', saracu', se uit ala mine si imi spunea asa, cu 3/4 botic ca arat altfel, nu-mi sta rau, dar arat altfel...

a, si sunt in asentiment cu andre, pastrati rochiile de mireasa, ca fac astia parada din nou in toamna!!

Mergi la inceput

Maaai,ai tuns cupilu'...Si ii sta mortal...vb. ta, zici ca-i fetita,e mai frumos ca inainte
Deci ce sa inteleg,ca lu' tati i-ai parut diferita ? Sau nu i-a placut cum iti sta scurt?
Abia stept sa te vad...imi inchipui o Winona Rider...

Si multumesc de flori! Incercam,incercam ,cum sa nu.

Mergi la inceput

Isidora,
batem palma!tu te-ai prins ca vei sta cu patru copii,da?cand obosesti,il suni pe Claudiu sa vina sa stea cu ei si pleci tu la agatat
Andre,
uitasem un amanunt important.rochia nu ma mai incapea oricum...deci trebuia modificata

recomandati-mi un tratament naturist pt ten.sant plina de de toate pe fata/decoleu.ma urascccc.nici la pubertate nu eram asa...ce legume/amestecuri sa-mi fac,sa ma transform?in bine

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Daaaa? Pai daca asa arati tu nasol,mi-inchipui cum esti plina de farmec...

Incearca un gomaj cu malai ,in primul rand ,si apoi miere + galbenus de prepelita+ ulei de masline extra virgin.
Dar sunt N variante la masti in casa:aproape orice leguma ,fructa mai suculenta merge pt.asta.Vezi ce te inspira....Am niste miere naturala ,naturala de la mama ei daca vrei...

Pai ,ma duc la agatat ,da' numa dupa ce ma tunzi ,coafezi,ca altfel nu am tupeu....Vezi,vezi ,ce faci din oameni?
Auzi,da cu Iuli ce facem? Pe el il punem responsabil cu curatenia,da?
In felul asta o sa ma asigur ca sta numai in garaj,salon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Maai, Doc, frumos copil ai! si netuns , dar mai ales tuns! s ava fie de bine! sper sa ne vedem in curand: tu tunsa, eu - blonda.

Multumim inca o data pt urari, cu drag pt toate!

Dandus, partea cu Claudiu si visatu' o sa o tin minte..daca castigam pana la anul sa mai angajam vreo 2, bat apropouri, ca nu e greu deloc de invatat!

Adina, saru'mana inca o data! deci , formula 14 ! maine ma prezint iar la farmacie..vorba ta, poate ne fac si noua de un comision, ceva, ca la cate am adunate..nu cred ca-s asa multe ca tine, dar vreo 20 buc am si eu !

Rozalia, Veve e o dulceata! asa scumpa si asa serioasa!! Felicitari pt avansare si la mai multi bani! cum v-ati acomodat amandoua de cand ai inceput munca?

Noi de 3 zile umblam creanga si tare ne place! deh," mami nu duce a sivici!"- de aici distractie maxima. Mai rau e ca ajungem tarziu acasa, si mai vrea la masinutele lui..am ajuns sa ne culcam numai 10.30-11.00 si atunci cu insistente! cand om fi facut greseala? el care la 9.30 cel tarziu era la nani acum cateva luni..sper sa ne revenim..mai la toamna.

Cati, ziua lui Filip este pe 27 iunie, dar azi fetele l-au felicitat pt ca in calendarul ortodox este sarbatoare si printre sfinti e si Sf. Filip de la Niculitel.

Larisel, sanatate si ai grija de bebei!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput