Gravidute si mamici de Constanta (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui andicu

Mihaela, ca sa nu crezi ca o spun de dragul spusului, iti zic si exact de ce mi se pare ca a evoluat: in februarie, era f agitat, nu avea nici-un contact vizual cu cei din jur, inafara de tine si cei cunoscuti, era greu sa-l pui sa zica/faca ceva ( asta asa, doar cat am stat eu pe langa voi); ieri, ne-a facut cu mana, statea locului cand l-ai adus sa vorbim si a2a oara cand ne-am vazut, a zambit la mine, direct , si uitandu-se in ochii mei: semn clar de simpatie, zic eu , !

andicu,sunt convinsa ca nu ai spus lucrurile de dragul de a spune,ideea este ca,vorbele astea imi intaresc convingerea ca am fcaut ce trebuie....si,daca eram intr-u spatiu mai restrans,sigur nu scapai,de pupat si mirosit....are o problema cu mirosurile....

acum am vazut,urez si eu imbujoratului de Filip,LA MUTI ANI!sa traiasca cu numele!

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Larisel, nu te panica inainte de a merge la dr, in sarcina de obicei se intampla ca unele valori sa iasa marite, insa repet, asteapta sa mergi la dr fara sa te sperii. STiu cum e, e greu sa nu te gandesti la toate alea, dar nu mai e mult

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

La multi ani! Filip
Ar trebui sa trecem sarbatoritul pe prima pagina, desi e bine ca a demascat madaluta.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

LA MULTI ANI! FILIP!

Dar ziua lui nu e pe 27?Cel putin asa e trecut pe prima pagina

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Angi, multam
Crisis, merci de raspuns..daca ne hotaram, te mai deranjez mai incolo cu datele de contact ale dr Sima..uf, ce m-as uita si eu la pozele tale, dar imi sufla sefu in ceafa

Andicu, sa stii ca eu chiar si fara copii printre picioarele mele, si tot asa procedez cu mancarea incerc sa fac sambata, duminica pt 2-3 zile, si apoi inca o data in cursul sapt, si gata...la mine ora limita e 21, dupa ora aia nu ma mai apuc de mancare dar asta este acum....situatia se schimba si pt noi....

26+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

tot cautand costum de girafa.... am gasit www.azoldo.ro/catalog/vizualizare.php?id_subcat=2" target="_blank">aici si www.azoldo.ro/catalog/costume.php?id_cat=2&id_subcat=2&page=5" target="_blank">aici alte (idei de) costume dragute.... poate vreti sa salvati linkurile......

crisis, www.ookee.ro/jucarii-producer-152-Big-Backyard.html" target="_blank">iata cateva modele frumoase de complex de joaca pt curtea voastra... (vise)

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

crisis, am uitat sa-ti zic... nu trebuia sa storci vaccinul... cica sa-l lasi sa se curete singur... noua asa ne-a zis dr de fam. (si acelasi lucru ziceau si mamicile cozonaceilor) si la antonio s-a adunat puroi... seara, i-am pus o compresa sterila peste zona si pana dimineata se curatase...
dar nu-i nimic daca ai facut-o pana la urma, doar sa nu mai umbli/storci pe acolo... o sa treaca, nu-ti face griji...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Andre,
saptamana viitoare este posibil sa reusim sa tundem modeluliti dau pe pm nr meu si vb cum facem
Angi,
am descoperit ceva ce anuleaza rosuleste meritul Adinei,ca io o tineam una si buna verde-verde...dar de fapt ecuatia era atat de simpla...deh'nu-i experienta ce sa fac?!invat...,asta fac!deci,daaaa...a iesit nisip,ieeeee
Andicu,
asa e...,Mihaita este tareee scump si tareee prietenos.la ultima intalnire cu el,o pupa intr-una pe Mihaela...si m-a pupat si pe mine a fost asa un sentiment specialllll
sa-ti traiasca puiul,dai de bautaaaaa,sa nu uit...,felicitari pentru noul 'job'.sa dea domnul sa iasa asa cum va doriti.lui Clauidiu,i-ar fi placut enorm sa faca asta.inca viseaza...
Mav,
zici de link-urile cu costmase?am pus eu asa ceva?lasa-ma sa-mi aduc aminte ca- sramolita si ravasitaRaducu a cazut din scoica cu fata de gresie.i s-a invinetit instant si a plansssss,of doamneeeeexact unde se lovise si Anto.acum nu mai este umflat,l-am dat cu o crema de la Adina,dar inca vanat.cu febra nu stiu ce sa zic...Crinuta a avut 24 de ore,febra si s-a dovedit a fi nimic...bine...,ceva o fi fost dar nu s-a vazut vreau sa spun.cea mai mare era 38.8.nu i-am dat absolut nimic.am tinut-o mai dezbracata,adica in pielea goala si 3 bai in total.
Cris,
minunata printesa ta
si eu stiu ca nu-i voie sa umbli la vaccin.

edit:scriu cu picioarele,tastatura noua este de vina...

.......................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mav,
mi-am adus aminte de ce vb tu...le am salvate in calc stricat.sper sa le mai recuperez...
mi se pare o super idee de afaceri,costumele de carnaval.dar ceva mai ieftin sa rupa piatacare se baga,care are masina de cusut?
aaaa,io mi-am taiat rochia de mireasa si m-am apucat sa-i croiesc Crinutei o rochita de printesa pt o nunta in Sept.abia astept sa vad ce iese...daca iese,ma reprofilez

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

In ordine pur intamplatoare....
Filip sa traiesti cu numele..sa fii sanatos si fericit iar tie mami iti doresc succes pe noul drum.Sunt convinsa ca ai sa reusesti!
Mamacita-ai o familie tare frumoasaIti place ''turcoazul''?
Crisis muuuultii pentru mica printesa!
Isi de abia acum am citit mesajul tau in care imi cereai detalii pt factura.Iti multumesc mult..intre timp am rezolvat-o aici in oras.
Larisel- pana nu vb cu medicul si nu ai analizele in fatza nu te ingrijora..stiu ca e greu ''sa nu''Sanatate multa si greturi cat mai putine!
Mav-imi pare rau sa aud ca bb Anto are probleme.Sper sa va refaceti cat mai repede
Micutza domnisoara!

Despre noi:
Dormim in patul mare, cere caca la olita(pisu se mai scapa uneori), invata cuvinte si le pronunta dar nu in propozitii.Ii plac mult florile si iubeste dansul(e o dulceatza cd dansam alunelul si cum gesticuleaza dp mine la cantecelul ''bate vantul frunzele'')Cea mai noua pasiune a ei este ''cacate'' de la rufe calcate.Este un copil sociabil, isi imprumuta jucariile, am fost la tomis mall la loc de joaca si s-a jucat ff frumos,se urca pe topogan singurica etc etc.
Eu am trecut peste reevaluare, voi avea in plus la salariu 130 lei impozabili dar asta e ..bine ca ii iau si pe aceia.
Va pupic...tot weekendul sunt la serviciu din cauza nesuferitelor de alegeri europarlamentare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Dandus, ti-ai taiat rochia??????
frate, la cate materiale sunt pe piata, ai stricat bunatate de amintire... si cu ce mai circulam anu' viitor la Bride Parade?Ne linseaza Doc daca o lasam iar singurica...
Astept pm-ul, cand ai timp.

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput