Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)
Raspunsuri - Pagina 5
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Degetica a primit ieri cadou de ziua copilului vizita la magazinul de jucarii de unde si-a ales o geanta - catel (cel mai urat din lume, mov) si ochelari de soare, evident mari de ea. Azi a stat toata ziua cu geanta pe umar, ochelarii la ochi si nasul pe sus, ca e carna si n-au pe ce se sprijini. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui diwana Cecilia, sper ca te pregatesti sa-l trimiti pe Cristi direct la facultate, scoala va fi rasuflata pana ajunge de clasa a-I-a ![]() Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
nu draguta, iese tataie la pensie la toamna, ca altfel cine stie, la cate examene am dat eu, chiar si cu el in burtica, poate scapa
Cecilia si
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui bernix Si-nca una si ma duc... Stie cineva de ce acte/demersuri e nevoie ca sa schimb titularul alocatiei copilului si sa scapam si de mandatul postal, sa vina banii ope card? Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
ca sa scapi de mandatul postal iti deschizi un cont la BCR(si nu mai stiu care banci),duci o copie dupa buletin si un extras de cont in str.Hambarului...posibil si o cerere....despre schimbat titulatul nu stiu....
Cecilia si
diwana spune:
Marunzika,
sanatate multa va doresc 
Cecilia, ce sa zic, poate scapa, sau poate nu. Mai vorbim peste vreo 4 ani ![]()
Noapte linistita. Ma retrag.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
cecilia L spune:
Valentina, sanatate multa lui Alexandra, sper din tot sufletul sa nu fie cazul de spital si sa scapi de cosmarul asta urat.
Sanatate si multa putere,sigur ai nevoie.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
cecilia L spune:
Noapte buna, diwana
gata fug si eu la nani......noapte buna
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
adimercedes spune:
Offf, cate se petrec pe aici si eu nu apuc sa zic nimicutza
.
In primul rand, Gabiiiiii de la Cluuuj, multe felicitari pt sarcina. Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos, frumos si istet precum Sara!!!!! Bineinteles ca o sa fie bine!!! E normal sa iti faci griji si sa ai temeri, dar, cum ai zis si tu, un copil aduce bucurii si fericire, ne face sa ne descoperim adancimile si puterile!!!
Am vazut ca iti faci griji ca Sara nu prea bea lapte. Nici Lisa nu bea, inca de cand s-a intarcat. Singurul mod in care are lapte in meniu e dimineata cu cereale si seara/dimineata cu gris. Mai incerc sa alternez laptele de capra cu cel de vaca, in pahar inalt, de sticla, sa il bea cu pai, dar nu am prea mare succes. Bea ea, dar undeva bine sub 100ml. O mai incerc cu lapte batut, dat tot numai cateva guri bea. Iaurtul il refuza de ceva vreme si le-am cam incercat pe toate
. Singura mea scapare e branza. Nu o mai mananca pur si simplu, betisoare, ci o presar pe mancare, paste, legume fierte etc. Mai nou mananca branza simpla daca e rasa mai mare. Oricum, in ultimul timp mananca total aiurea, extrem de putin si cu niste toane de nu mai stiu ce sa fac
. Sper sa fie doar o faza ce trece repede.
Va pup si sper ca la voi sa mearga mai bine "lactalizarea" ![]()
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui myral ADIMERCEDES Elisa se mentine pe curba ei de crestere, dar care nu coincide cu a pediatreiSi sa stii ca Elisa bea multa apa (mai ales de cand i-am luat cana cu pai) daaaaar intotdeauna mai e loc de putina tzatza Gabriela sa stii ca Elisa nu pune gura pe nici un fel de lapte asa ca sunt aproape sigura ca nu va bea mult timp dupa intarcare. Poate ca la voi va merge cu nanjunior2, pt Sara, e foarte vesela si jucausa.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997) |
Myral, eu ziceam de apa specific inainte de supt si imediat dupa, nu per total intr-o zi
Cat despre cat de grasa/slaba e, daca ai experienta cu Isabela deja, e clar ca nu ai de ce sa iti faci probleme, asta e ritmul ei.
Bafta cu bb3 ;) Cat despre perioada (ne)fertila, ai auzit ca si la Sabina, si la Gabriela s-a produs in zilele nefertile

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Multumesc fetelor pentru incurajari.chiar am nevoie in aceste momente de un umar pe care sa-mi spun oful.cu tot optimismul meu simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare.s-au adunat prea multe in afara de sot care in mare parte din zi este plecat la munca nu am alt ajutor.am avut dreptate alex este deshidratata,dar am reusit sa evitam ptr moment intermarea.daca si maine refuza in continuare apa si mancarea nu aven alta solutie decat perfuzia.va multtmesc tuturor si va doresc o noapte linistita! Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
Valentina, offf, saracuta
. Multa sanatate va doresc si refacere rapida. Incearca sa o hidratezi cat de bine. Tin pumnii sa nu se complice situatia
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Maria, capul sus si pieptul inainte!!!
Eu sunt de acord cu Bernix! Musai o avocata buna si mergi inainte pt tine si pt copii!!! 

Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009