Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Mada28, si io as opta tot pt Bodrum. Desi e o statiune de distractie maxima, cu cluburi renumite si catamaran - ring de dans all night long, sunt si cluburi all inclusive foarte bune pt familiile cu copii. Cand am fost io acolo erau multi rusi, ca peste tot, nordici, francezi.
E un orasel frumos, cu case de max.2 etaje vopsite toate in alb/galben, cu un castel medieval construit pe o veche fortareata romana, poti vizita si locul unde a fost Mausoleul din Halicarnas (nu recomand, io am vazut o closca cu pui printre ruine).

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Fetele care dati copiilor lapte Humana, imi spuneti va rog si mie de unde luati lapte praf HUmana Junior?
Ana bea Humana Junior Drink, lapte gata preparat, insa pt concediu as vrea sa incercam cu lapte praf, ca mi se pare complicat sa car 1520 de cutii de lapte in Bulgaria in conditii optime si la temperatuta cat de cat constanta.

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Of, azi am lasat-o doar o ora sa doarma (de obicei doarme cate 2 ore jumate!), apoi am trezit-o si am plecat imediat afara (in urlete, bine-nteles). Am stat 2 ore jumatate afara in parc, ne-am jucat la nisip, cand am venit acasa am mai stat vreo 20 de mintue ca a vrut cu bicicleta. Doar a ciugulit ceva pe ziua de azi, in rest ma omoara acum ca vrea lapte. Si la ora asta tarzie din noapte tipa si urla, ca nu-i palce pampersul ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+

Mergi la inceput

Si-nca una si ma duc...
Stie cineva de ce acte/demersuri e nevoie ca sa schimb titularul alocatiei copilului si sa scapam si de mandatul postal, sa vina banii ope card?

Mergi la inceput

valentina, io zic ca-i de bine daca sunteti acasa si nu la spital. Citisem undeva ca poti prepara solutie de rehidratare in casa din apa, sare si zahar. Sper sa reusesti s-o faci sa bea!

Mergi la inceput

Mariana, la un examen coproparazitologic te-ai gandit? Parazitii intestinali fac "pofta" nestavilita de lapte si dau inapetenta.
Tare greu tre' sa-ti fie si tie cu urlatoarea ta, si graviduta pe deasupra!

Mergi la inceput

Degetica a primit ieri cadou de ziua copilului vizita la magazinul de jucarii de unde si-a ales o geanta - catel (cel mai urat din lume, mov) si ochelari de soare, evident mari de ea. Azi a stat toata ziua cu geanta pe umar, ochelarii la ochi si nasul pe sus, ca e carna si n-au pe ce se sprijini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Bernix - ma gandisem la infectie urinara. Am in plan maine sa sun la pediatru si sa explic ce si cum, sa vad ce-mi zice.

Daa, aia cu gravida - nu mai va zic ca eu mi-s franta, ma dor talpile de mor. Mai era o gravidutza acolo care mergea saraca leganata precum rata. A ramas uimita ca mai am doar 3 saptamani pana la termen, ca ma miscam mai bine decat ea care mai avea 2 luni (de, asa sunt eu, puternica )

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Am aparut si noi....

Am fost in spital de luni la 2am pana joi spre seara. Dupa ce vineri avea febra si ne-am dus la urgente unde i-au dat antibiotic pt amigdalita, duminica a inceput cu tusea seaca, ne-am dus la dr care nu a auzit nimic suspect si ne-a spus sa-i dam Prospan. Iar la 5h, Energia respira greu, asa ca ne-am dus iar la urgente unde, dupa ce i-au pus senzorul si au vazut saturatia de o2 de 83%, ne-au inhalat-o rapid, i-au bagat cortizon supozitor si ne-au spus ca avem mari sanse la internare. Asa a si fost, i-au pus branula, iar eu am plans cu muci si nu am putut scoate un cuvintel s-o linistesc, am pupat-o continuu si am mangaiat-o. Apoi i-au pus mascuta cu oxigen. A trebuit inhalata in prima zi din 2in2h apoi la 3h. I-au bagat si pe vena cortizon. Cu perfuzia a stat 3zile, cu masca de o2 2 zile, iar cu senzorul si in ultimele 2 nopti. Puppi e deschisa la ten, dar pana si asistenta s-a mirat cat era de alba in prima zi de internare. Analizele la sange au fost ok, mai avem de primit rezultatele pt alergii. In prima zi a stat numai la mine in brate si nu m-a lasat sa plec decat sa-i cumpar o inghetata; asistenta mi-a zis ca e normal sa vrea la mami ca "la cat e de bolnava"....in loc sa-ti ridice moralul, iti baga si mai tare morcovul. Acum trebuie sa inhalam pt 6 luni cortizon, desi la controlul de la pediatru a ramas sa facem doar 2 luni, apoi pauza de vara cand riscul imbolnavirii e mai scazut si sa reluam din toamna. Vedem care o sa fie decizia. Avem deja 3 aparate diferite de inhalatii, unul la curent si 2 tuburi pt spray. Sper sa scapam odata ca ni se rupe sufletul la cate bronsite a avut si de cate x ne-am dus ba la dr, ba la urgente si acum in spital.

Ne-am internat cu 11,1kg si 87cm si am iesit cu 11,5kg. Probabil de la cortizon a retinut apa (?), nu ma pricep, dar de mancat in afara de pufuleti, o inghetata si niste firmituri de biscuiti nu a pus gura pe mancarea lor. Oricum, dupa ce i-au scos toate cele si nu s-a mai vazut conectata la nici un aparatel, a alergat pe holul spitalului sa-si scoata parleala zilelor petrecute-n pat (bratele mele) si sa demonstreze tuturor ca e in super forma de plecat acasa. Si nici aici nu-i alfel, deja avem ambii genunghi juliti si un cot la fel, buza sparta, vanatai cat cuprinde. Azi la oftalmolog a obosit cu miscarile ei toate pers din sala de asteptare, si, dupa ce si-a spart buza, tot nu s-a potolit.

La multi ani cu intarziere tuturor sarbatoritilor din zilele/saptamanile trecute!

Felicitari noilor burtici si sarcini usoare!

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Va pupam de la mic la mare!

carpatina, Yaia, Luy

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citind pe fast forward, am reusit totusi sa vad vestea frumoasa a Gabrielei. Felicitari mamico, sa ai parte de o sarcina usoara, si un bebe sanatos! M-am emotionat tare la asa veste frumoasa.

Valentina, sanatate multa. Doamne ajuta sa scapati de probleme

Felicitari gradinarului Adi (alias Ghighi ) si succes viitoarei gradinarese Me

Rodica, La multi ani, fericire si sanatate. Sa-ti traiasca cei trei baieti

Cecilia, sper ca te pregatesti sa-l trimiti pe Cristi direct la facultate, scoala va fi rasuflata pana ajunge de clasa a-I-a

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput