Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rodica, am incurcat-o din cauza ta:D
A vazut Sofia tortu si a intrebat de ce nu a fost si ea invitata la petrecre:D
A mai zis ca Darius e "atat de dulceeeee" si ca tu esti foarte tanara si deja faci al doilea bebelus, ca eu de ce nu l-am facut mai repede:D, ca pe ea:D
Asa ca daca vezi sambata o fetita alergand si intreband de Rodica prin Baia mare sa stii ca Sofia e:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Cecilia, oof, cred ca si eu as fi plans sa nu-l vad la serbare.
E grozav Cristisoru!

Luy, deja? va tin pumnii pentru 15 iunie.
Cu tzitzi cum mai stati?
:La noi nici urma de intarcare, desi pe parcursul zilei mai bea nitel lapte de vaca.
Insa acuma sunt asa stresata cu renovarea ca nu-i prea acord atentie ziua. Sunt convinsa ca de aia cere Tz.

Mergi la inceput

Bernix, ce-as iesi la pozat zilele astea...da n-am cum.Am vazut-o pe Ana, e grozava. Abia astept sa veniti la Busteni.

fetele. eu azi am avut o durere groaznica de cap, de la furtuna, p[un pariu, asa am mereu cand se schimba vremea.
Ma bag la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

valentina, offf, multe ati mai tras si voi. Din pacate io nu prea vad o alta solutie decat o vizita la camera de garda.
Biata Alexanda!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Maria, sunt cu sufletul alaturi de tine, ca stiu "profesional" ce monstruos poate fi un divort cu copii si partaj.
Sper ca ti-ai luat masuri de precautie, un avocat bun (toata lumea zice ca e de preferat o femeie intr-o situatie ca a ta) si ca te vei ridica mai frumoasa si mai puternica din toata mizeria asta.

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Rodica, la multi ani fericti numai cu bucurii si impliniri!
Esti o gravida supla, foarte frumoasa si extrem de curajoasa sa faci al doilea bb asa repede dupa primul, iar Darius e cuceritor cu zambetul lui.
Nu-ti face griji cu vorbitul, sunt multi copii care abia la varsta asta incep sa-si dezlege limba, cum este si maimutica mea.
Iar ca incurajare, iti spun din observatiile personale ca foarte putini sunt cei care se dezvolta multilateral, in general unii merg devreme si vorbesc tarziu, sau invers, unii nu vorbesc dar sunt f sociabili, altii spun cuvintele dar nu le place in locuri aglomerate, fiecare cu ritmul si personalitatea lui.

Mergi la inceput

Gabrielaaaa, felicitari!
M-a uns pe suflet vestea buna citita dimineata si nu m-am putut opri sa nu ma gandesc ce vor zice in situatia actuala cei din Consiliul Director.

Mergi la inceput

papanash, e uimitor de adaptabil Ghighi, intr-adevar meserias! Bravo lui ca merge cu atata placere la gradinita!

Luy, va tin pumnii si tie si Mariei pt un start bun pe 15 iunie!

Mergi la inceput

Sabina, de-ai sti ce dor de duca m-a luat! M-a terminat vremea asta, de cateva zile ma scurg efectiv prin casa, nu mai am rabdare cu copilul care s-a facut incapatanat si agresiv (deci Erina, nu esti singura!), am nevoie de o pauza ca cedez iar o ora de umblat brambura la pozat mi-ar prinde tare bine.
Spre jumatea lui iulie cred ca ne retragem la Breaza si apoi e liber la intalniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari.chiar am nevoie in aceste momente de un umar pe care sa-mi spun oful.cu tot optimismul meu simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare.s-au adunat prea multe in afara de sot care in mare parte din zi este plecat la munca nu am alt ajutor.am avut dreptate alex este deshidratata,dar am reusit sa evitam ptr moment intermarea.daca si maine refuza in continuare apa si mancarea nu aven alta solutie decat perfuzia.va multtmesc tuturor si va doresc o noapte linistita!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput