Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Am vazut o multime de poze, de la copilutzi care mai de care mai nastrusnici si mai dulci .

Cecilia, felicitari pt serbare . Mi-l si inchipui pe Cristi in verva. Si felicitari si pt actiunea caritabila, ca ai dus jucarii la copii.

Papanash, felicitari pt gradinareala si pt "umanizare". Aaaah, abia astept si eu momente din astea. Dar cred ca eu trebuie sa le fur pe ici, pe colo, pt urmatorii 2 ani . La tuns am fost si eu duminica, dar nu am scapat de telefoane de "verificare" .

Luy, mult succes cu gradinizarea. Eu nu cred ca Me va avea probleme!!! Nu cred ca tine de sex, cat de personalitate!!! Iar Me e sociabila si sunt sigura ca nu vor fi probleme DELOC!

Prisi, sanatate pt Miruna.

Erina, copil incapatanat am si eu. Vrea wee-wee, se dezbraca de scutec si pantaloni si sta asa prin casa. Pe olita sta fix 10' cat sa nu zic ca nu a stat deloc . Mai nou refuza scutecele normale si vrea "panties" (i-am luat scutece gen chilot) si apoi se verifica in oglinda! Trebuie sa ii dau optiuni la haine, ca daca vin doar cu o pereche de pantaloni sau o bluza, refuza sa le puna pe ea, insa daca are control e mai ok. Afara vrea sa "uoci" (walk) si refuza carutul, dar vrea sa il impinga si sa se catere/coboare in/din el. In "lesa" accepta sa stea, dar imi ia capatul din mana si si-l pune ei pe mana si o ia la sanatoasa. Refuza ce ii dau in farfurie, dar se duce la frigider si isi alege altele si tot asa .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Marunzika, mi-a venit mie sa plang cand am citit, daramite tie:(((

Sa stii ca o face agitata si cortizonu, nu e doar recuperarea dupa statul in pat.
Draga de ea.
Oare nu exista alta solutie decat inhalatiile cu cortizon? daca ai duce-o in oraselul tau de munte pe mai multa vreme.....??
Care e diagnosticul ei exact de trebuie indopata cu cortizon?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Bernix, parca o si vad pe degetica, LOOOOL:)))

Fetele, o cafea tare de la mine!

Maria, cum esti azi?

Mergi la inceput

va place poza asta?
http://www.flickr.com/photos/degetica/3588863156/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

cafele pentru toata lumea!

Valentina, ce bine ca ati evitat internarea. Sper sa accepte Alexandra cit mai multe lichide si sa iasa din starea aceasta de deshidratare.

Bernix, super tare Degetica cu ochelari si poseta!!! Si Daria adora ochelarii, gentile ii plac doar ale mele. Noi primi alocatia la CEC bank. Cred ca nu e nevoie de o formalitate de schimbare de titular, titularul contului poate fi oricare dintre parinti.

Maruntika, sper sa isi revina Energia. Ce ati mai indurat si voi!!! Spuneu fetele despre o cura cu oua de prepelita.

Adimercedes, Bernix, Prisi (era aparatul la incarcat ca altfel faceam film). La cit de ascultatoare a fost Daria pina acum orice mica schimbare ma bulverseaza.
Ieri la faza cu balta a avut si antren. Un baietel de aceeasi virsta cu ea. S-au apucat de topait cu picioarele in balta si de chiuit. Degeaba am tras-o de acolo si i-am spus ca nu e voie. Apoi a cazut in fund si daca tot era acolo a inceput sa improaste apa si cu miinile. In momentul ala am luat-o sus, i-am repetat de citeva ori ca nu e bine ce a facut si ca e toata uda.
Acum daca o intreb arata unde e balta si ca nu are voie.
Cind a cazut cu scaunul eu eram la bucatarie ii pregateam masa.

Ma gindeam zilele astea ca frica de insecte se datoreaza faptului ca e foarte atasata de mine plus faptlui ca la orice mica trinta am sarit repede sa o ridic, iar daca se lovea mai serios mai mult jeleam eu.
Daria are si o super doza de alintare! Bichi se distreaza la maxim ca o intreaba cum e Daria suparata, sau cum plinge Daria sau cum face Daria botic si ea face gurita cit un nasturel.
In rest e foarte lipicioasa si expresiva. Intelege totul dar a inceput sa faca cum vrea ea. Maninca numai ce vrea, unde vrea, se lupta sa nu ii pun sosetele, vrea alta haina, alta palarie, alti papuci...Cred ca deja am pierdut controlul...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

va place poza asta?
http://www.flickr.com/photos/degetica/3588863156/

Imi place! Eu sunt profana dar tipa in negru imi apare ca un "alter ego" al mirese mai ales ca cea din urma are o postura (tinuta-adica spatele aplecat) umila iar femeia in negru e asa foarte bold!!!

Mergi la inceput

Mamici va doresc o zi buna! La Piatra Neamt avem o zi ploioasa dar o sa incercam sa ne bucuram de ea la maximum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Buna dimineata!

Multa sanatate copiilor bolnaviori!
Gabriela, felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos!
Felicitari si gradinaritilor cu succes!
Luy, multa bafta lui Me la gradinita!
Cecilia, ma bucur ca s-a adaptat bine Cristi si wow... deja e la scoala

Din partea noastra nimic nou. La fel de incapatanati cu tzatzi. Nu stiu ce ma fac daca o sa trebuiasca sa plec vreo 2 nopti de acasa. Vai de tati .

Erina, uite aici alti pasionati de balti.

Am reusit sa ne lipim de rusalii si o sa plecam vreo 5 zile la mare.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rodica, la multi ani pentru ieri. Scuze de intarziere.

Gabi, felicitari pentru bb2. Sa fiti sanatosi cu totii.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Maruntika, Valentinasanatate multa puilor.
Luy, Papanash, felicitari pentru gradinari.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput