Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Alex25 si aici se merge cu sotul/partenerul la ecografii...
Cand am mers prima data chiar am fost uimita sa vad atatia barbati. Eu sunt genul mai independenta si nu suport sa-mi tina sotul poseta sau sa ma sprijine de cot de parca as fi bolnava...dar deh..asta tine de gusturi.
Insa a fost o experienta super pentru el (pe asta si mizam de altfel) sa-l vada pe ala mic. Acum imi amintesc ca ajunsi acasa, il imita cum dadea el din burtica....si sarea ....La vremea aceea avea doar 12 saptamani parca.
Este fascinant pentru barbati pentru ca ei nu simt ca noi copilul, nu simt cum creste, cum se transforma organismul si atunci este o metoda minunata de a interactiona, de a se simti implicati in aceasta minunata perioada: sarcina.
Insa nu cred ca va dori sa intre in sala de nasteri, a zis ca sta la usa. Si nici eu nu cred ca as putea sa-l am ATAT de aproape si intim cu atat mai mult cu cat nici macar nu stiu ce mi se va intampla si cum va fi.
Asta vom mai vedea la momentul potrivit. Va merge cu mine si poate sta in timpul travaliului dar dupa.....nu stiu.

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Acum merg sa pap ceva ca m-am trezit tare infometata si vreau sa imbratisez cu drag toate fetele carora nu le-am raspuns direct dar pe care le-am citit cu mare drag.

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Anaomaria

..daca nu stii cu ce sa ne cinstesti iti pot usura eu decizia cu o mica listuta:
- inghetata, ciocolata, cirese, capsuni, bere rece, dovlecei cu usturoi.....etc.....

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Va invit la o cana de lapte...ca eu sunt zombie de somn.

MANGA eu la sarcina cu Alessio am avut tot timpul contractii de astea. Dar....daca burta de intareste numai intr-o parte...iar cealalta de relaxata,moale...asta nu e contractie.E bb, se intoarce,jongleaza..cine stie ce face acolo. O contractie dureroasa...la mine se manifesta asa: practic...simt cum ma ia o durere in dreptul ovarelor...o durere tare tare....si uneori...adica simt ca ma arde a ovare......Contractiile nedureroase, sunt alea care practic...vezi cum ti se intareste toata burta,uniform da rnu simti durere.Sper sa fie bine.Nici eu nu gasesc aici no-spa.....dar iau scobutil(buscopan,varianta italiana).

ROXXY ai mai sangerat?

MONICA iti raspund tare tarziu .Zucchinele de aici nu prea se compara cu dovleceii nostri.Sunt saloase tare ...mie nu-mi plac.Abia astept sa vina mama sambata sa-mi aduca dovlecei ca am "facut comanda".

Eu acusi ma duc la coafor!!!Sunt 12 luni ca nu mai merg la coafor!Abia astept sa-mi fac parul ca-s o vrajitoare in toata regula cuvantului!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Dana sa iti traiasca coaforul, bravo, mamica frumoasa si cu par aranjat acum ca vrajitoare n-ai fost niciodata

Buna dimineata

Roxxy, spune, ai mai avut vreo sangerare? desi sincer, daca a fost atat de deschis (maro deschis deschis) poate nici nu era sangerare, poate era o secretie mai abundenta care ti-a parut si colorata. Imi dau cu parerea, sper sa nu mai ai nici un fel de pata.

Alex felicitari pentru ecografie, pentru bebelina frumoasa si sanatoasa! Cu IR-urile mari nu stiu ce sa zic neaparat...nu sunt ff mari, sunt peste limita insa, e drept. Da, Iosup are asta cu IR-urile pe care le masoara din saptamana 12 cand e si cazul ca sunt mai maricele, insa in saptamana mai mare, e de ascultat. Tutunaru de ex da tratament cu MagneB6, chiar si Pregnyl pt asta.
IR-urile astea, arterele uterine lasa sangele sa treaca spre bb. La niceput, cand fluxul e mare si ele abia se dumiresc (ele arterele ) presiunea e mai crescuta. Cum avansam in sarcina, presiunea scade pt ca arterele se relaxeaza. Sper ca am fost coerenta cu asa explicatii docte . Daca presiunea e mare in continuare, poate insemna ca sunt contractate dintr-un motiv sau altul, si ca fluxul de sange incearca sa ajunga in cantitate mai mare la bb dar artera e contractata. cam asta e. eu as zice sa intrebi dr in primul rand, e cel mai bun sfat de cate ori aud o intrebare medicala. Dupa aceea, eu as lua MagneB6, am spus de atatea ori ca este absolut inofensiv pt bb, insa ajuta f mult la relaxarea arterelor uterine, uterului, etc. Bineinteles ca si fara nu cred sa fie vreo problema, insa eu as lua.
tutunaru recomanda 4/zi, dr meu recomanda si el, eu iau 2 in fiecare dimineata si am f bune valorile pe artere (dupa ce le-am avut crescute pe una dintre ele). A, si stresul este ffff important, desi nu pare, daca esti suparata sau abatuta sau stresata sa stii ca influenteaza fara sa vrei tu si se contracta una alta pe acolo. Desi pare ciudat.

Cu contractiile, Dana a explicat ff bine, daca e burtica tare numai intr-o parte, poate fi funduletul, poate se plimba bb pe acolo, nu e contractie. Contractie este cand se intareste toata burtica si simti o presiune neplacuta ca si cum s-ar strange cu totul. Asta nedureroasa. Dureroasa este insotita de durere ca la ciclu - asta nu e buna. restul cica sunt normale, uterul asa se pregateste si acum ca e mare il simtim si noi.

Vreau sa mai spun ceva: sa stiti ca in orice tara ati fi, parerea medicului/moasei (daca nu e vaca ) e cea mai importanta. Sora mea este medic si mama tot in sistemul medical de 30 ani. Si stiti ce am putut sa citesc pe aici, nu la noi la odisee, in general, ca fete insarcinate au primit de la medic x tratament dar "am spus pas" si am luat niste ceaiuri mai bine (care insa nici macar nu erau cele indicate si inofensive cum bea Maria pt retentia apei) ci ceaiuri total neindicate in sarcina. Acestea pot provoca ruperi ale membranelor, contractii, etc, dar de ce sa iei tratamentul prescris de medic cand mai bine iei ceva din proprie initiativa care poate face mult rau? Of of, Doamne fereste de ceva rau cu automedicatia asta, mai ales in sarcina, cand vitaminele si mineralele de ex nu trebuie luate asa, ca am citit eu undeva si refux tratament prescris de dr, care stie el ce si cum influenteaza si in combinatie cu ce.

Gata, va pup si va urez o zi frumoasa (aici a tras o furtuna azi noapte de au cazut pomi pe masini, alte alea, fun! )

Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

si poftiti la !

ce nebunie cu furtuna de azi-noapte .. brr .. nu-mi place deloc!

manga stai linistita ca o sa te descurci perfect cu bebe, sunt sigura! totul o sa fie si o sa vina asa de natural, o sa vezi. pentru inceput iti ajung 2 bibe, cu tetina 0+ adica cu o gaura. oricum, cel mai bine e sa faci tot ce trebuie ca sa alaptezi .. ceaiuri, pus bebe la san de cate ori cere ..

grasunica mai da-ne, te rog, datele tale. mesajele nu ti-au aparut in timp real, au fost moderate si de aceea nici noi nu le-am vazut. sarcina usoara si bebe sanatos!

alex ma bucur ca a ramas tot bebelina! sa fie sanatoasa printesa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata mamici pufoase, lutuoania.. eu din pakte nu mai am burtik am pierdut-o la 13 saptamani

Mergi la inceput

lutoniana scua-ma te -am botezatd la mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

neata mamici pufoase, lutuoania.. eu din pakte nu mai am burtik am pierdut-o la 13 saptamani

te rog sa ma ierti pentru gafa

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

nu e nici o problema probabil nu erai conectata pe site knd am povestit eu

Mergi la inceput