Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxxy80 spune:
Multumesc mult, Raluca
.
Si eu am avut pete maro in sapt 8 de sarcina, dar atunci facusem un hematom din cauza faptului ca-l ridicam mereu pe Matei in brate. Insa de data asta am respectat toate indicatiile doctorului: nu efort, nu sex etc. Cred ca in ultimele 3 saptamani am lenevit cat nu am lenevit eu in viata mea. Din cauza asta sunt intrigata de aparitia acelei pete.
Referitor la diversele sfaturi pe care le mai dau si eu cand si cand pe forum, vreau sa subliniez faptul ca fiecare dintre noi tb sa ne adaptam in functie de copil. Sunt absolut convinsa ca lucrurile vor diferi mult la piciulina. La Matei am fost super norocoasa pt ca totul a mers aproape ca la carte: copil mancacios, fara colici, neplangacios (mai putin in prima luna cand am incercat sa-l alaptez), dupa prima luna deja avea un program batut in cuie etc. As fi chiar norocoasa sa fie si cu fetita la fel.
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Mary, Roxxy multumim de sfaturile importante! Roxxy si eu am avut in primul trimestru de doua ori niste sangerari maro si la eco totul era normal. De atunci sunt foarte stresata de cate ori merg la baie si ma uit si la chilot si la hartie cu emotii. Oricum, bine ca te duci maine la doctor, sa te linistesti. Doamne ajuta sa fie totul in regula ![]() 20+ ![]() |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 25+
Iulika29 spune:
Buna seara fetelor si din Suedia..
Am ajuns si eu de la servici..inca 2 zile

M-am bagat la citit..
Da Monica si eu am intrat exact azi in 27 de såpt.Cum a trecut, doamne..
Mary 07 La multi ani fericiti alaturi de sotul tau si copii tai
Iulika, cea mai fericitå
27+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
Roxxy, din moment ce de atunci nu ai mai facut sex, ar mai fi ceva. Mie mi-a spus atunci ca fiind totul in regula inauntru la bebe, si la col, nu putea fi decat de la nivel vaginal, de unde se scurg anumite chestii ramase pe acolo (la mine atunci la inceput, chiar si de la ultima menstruatie), mai ales cand nu faci sex. Eu aveam interzis. Adica nu mai vine cate un lichid de afara sa mai "deranjeze" acolo lucrurile, si o data cu el sa se scurga afara si chestiile astea. 

Doamneeee, ce exprimare... cred ca merg la culcare. 
Iulika bine ai revenit de la servici! Sa ai parte de niste zile frumoase ca ultime zile de servici!
20+ 
Iulika29 spune:
Raluk16 multumesc
Azi a plouat la noi si frig vreo 10 grade si cica asa va fi toata såptåmana asa..a fost destul 3 zile cu 25 de grade..(Imi aduc aminte ca am citit intr-o carte scrisa de un american care a trait cativa ani in Suedia scria ceva de genul despre vara in suedia.''The swedish summer is the warmest DAY in the year''
.)
Iulika, cea mai fericitå
27+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Fetelor mie toata lumea må intreaba:- cand nasti? LUna viitoare nu? Oare sunt asa de mare si eu nu ma vad?..
Am bagat o poza noua..
Cand le zic ei..mai am 3 luni ma intreaba daca am gemeni..![]()
Dar oare ei nu vad ca sunt micuta de felul meu si normal ca se vede maaare ca moasa mi-a zis ca sunt normalå (conform masuratorilor) Nu sunt elefant![]()
![]()
Iulika, cea mai fericitå
27+cu
Bruce Nicholas
madalina84 spune:
IULIKA esti f frumoasa in poze si chiar ai burtica mare.Dar tu nu te-ai ingrasat deloc?!?!![]()
22+ 
BEBELICA MADALINA
lutoniana spune:

Buna dimineata soare !!!!!!
Andraiulia esti foarteeee frumoasa si finuta.
Iulika ai o burtica pe cinste, asa este
. Eu daca as mai avea 2 zile de lucru as zburda intr-un picior pana la munca si inapoi.![]()
Manga iti multumesc ca in ultima vreme pui atatea intrebari care ma intereseaza si pe mine....mai ales raspunsurile primite de la fete. Nu am povestit amanunte din lipsa de timp si de ciuda ca a fost o singura zi
...dar deh....merge, nemultumitului i se ia darul.
Cea mai fericita
25 + cu 
lutoniana spune:
Manga stai ca mi-am amintit sa-ti spun una tare. Cred ca moasa ta e cu vaca si sa-ti spun de ce.
Cand am fost la spital ca nu il simteam pe Bebitza mi-au spus moasele de la delivery suit ca pot sa merg si sa sun la ele de cate ori am chef si de cate ori ma ingrijoreaza ceva. Eu, mufa, in loc sa ma bucur si sa apreciez le-am zis ca nu vreau sa deranjez ca mai bine o sun pe "moasa mea comunala" (ii spun asa pt ca ii zice comunity midwife
...si mi-au zis ca nu e treaba moasei comunale cu durerile si miscatul bebelusului ca ea in principal trebuie sa se ocupe de partea de beneficii si sa ma ajute cu formularele si ce mai tine de acest subiect.
Eu cand am fost data trecuta mai aveam 1 singura zi sa implinesc 25 de saptamani si nu au vrut sa-mi dea formularul pt celebrii 190 care mi-ar fi prins minunat. Ca o lasam pe data viitoare, la viitoarea intalnire, adicatelea peste 1 luna, la sfarsitul lui iunie
. Buni si atunci, decat deloc...ce naiba sa mai zic ? Facusera niste ochi, ca sunt 2, una care scrie si una care vorbeste (una cu mapa si una cu sapa) de parca ar fi facut cine stie ce ilegalitate daca mi-l dadeau cu 1 zi mai devreme. Asta e !
Apropos de No-Spa, l-am rugat pe sotul meu sa-mi aduca din Ro cand a fost plecat, speriata si panicata de ce povesteau fetele pe aici si am zis sa am si eu in casa. Zace intr-un sertar; daca vrei iti trimit si tie o folie ...cu posta, numai sa-mi spui. Dar sper ca ti-a trecut pana acum si te simti bine.
Treaba si eu fac, cu o cada, cu o intindere sa mai sterg cate ceva, cu un aspirator... DAR le fac cu o viteza de ma apuca si rasul.....asa incet...incet....sa nu ma prinsa radarul.
Cea mai fericita
25 + cu 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl lutoniana pe cand aventurile de la mare. ai fost cam zgarcita la detalii in dim asta. ti-a placut la brighton? e plina plaja de bolovani, ca eu inca nu am ajuns. |
Mi-a placut foarte mult si inca mai am imaginile in fata ochilor....Insa asa cum am mai spus, azi e miercuri si inca ma mai resimt putin, a fost groaznic de obositor pentru o gravida;
Sunt bolovani dar nu chiar asa multi.....malul este inalt oarecum si imediat langa el o pajiste imensa cu iarba splendida si plin de lume cu gratare. Noi aveam la noi doar niste sandwich-uri triste pe care le-am mancat cu miros de gratarel.
Ceea ce m-a surprins cel mai mult a fost ca pentru ei "la plaja" inseamna altceva. Nu era nici un disperat sa se bronzeze si sa stea tip placinta intins la orizontala, la soare.
Toti aveau barci pneumatice, barci din fibra de plastic, canoe, placi de surf....si majoritatea faceau miscare si sport, acesta fiind scopul principal al iesirii la ocean. Aveau costume de baie dinacelea super faine 3/4 la maneci si la picioare, ca surferii pe care-i vazusem prin filme doar si cand "ieseau" in apa, in larg isi luau si veste pe ei.
Apa era extrem de calda si prietenoasa, fara valuri prea mari...adica aproape deloc.
Insa pe langa plaja..............zona m-a lasat fara cuvinte; case de vacanta de inchiriat si niste mici satuce, orasele de ti se taia respiratia...parca ajunsesem in paradis.
Cand am revenit la curcubeul pieilor rosii, albe, negre, galbui...al hainelor purtate peste fata, peste ochi, peste cap..... din Luton mi-am dat seama ce diferente imense pot fi intre zone.
Acum cu cat vad mai mult cu atat imi doresc mai mult sa ma mut din acest oras. Dar asta este alt subiect si trebuie sa mai astepte.

PS- am uitat sa spun esentialul, ca era plin de copilasi de toate varstele. Erau cu carucioarele si ii lasau pe jos, bebelusi de cateva luni. Era unul absolut criminal care abia reusea sa se tarasca in 4 labe ....fara pampers, cu un tricou vernil pe el si blondddddd blondddd care a mers si s-a chinuit el asa singur aproape jumatate de ora dar nu s-a lasat pana nu a ajuns si el la o mica baltoaca sa se balaceasca in ea (asta inainte de a veni apa pe plaja).
Mai eram cu niste prieteni care de altfel ne-au si invitat ca si ei vroiau sa vada oceanul (si care si-au cumparat un pat de pe E-Bay de acolo. AU licitat special in Brighton ca sa mearga sa ia patul si sa vada si apa
Eu nu am comentat nimic dar absolut toti acei copii mi s-au parut in culmea fericirii, asa tavaliti, alergand, savurand....
Cea mai fericita
25 + cu