Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

claucia te sustin in ceea ce tine de sfaturile medicului. Avem usoara tendinta sa credem ca suntem atat de pregatiti in toate si ca le stim noi MAI BINE PE TOATE....CEEA CE ESTE O EROARE MAXIMA.
Atat moasele cat si doctorii au fost puse in foarte multe situatii de acest gen si stiu fiecare amanunt si fiecare interactie la care noi nici nu ne-am putea gandi.
Si eu mai rad de moasa mea dar sunt sigura ca are mai multa experienta ca mine care ..nu am deloc.

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

neata mamici pufoase, lutuoania.. eu din pakte nu mai am burtik am pierdut-o la 13 saptamani

Mai eu nu pricep un lucru..de ce tot spui ca ai pierdut sarcina la 13 sapt cand de fapt ai pierdut-o la 6 sapt?Pe bune ca nu vad sensul..toata compasiunea pt ceea ce ti s-a intamplat DAR...de ce sa minti? Poate te uiti in urma pe lista cu DPN-ul tau si data la care ai afirmat ca ai pierdut sarcina in felul asta poate te lamuresti si tu....k?

Kawaichan,cu la purtator 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

draguta mea nu am nici un motiv k sa mint.. eu am spus ceea ce mi a zis medicul si mie.. k era o sarcina de 13 sapt.. mai multe detalii nu stiu nici eu .... sorry dar nu vad rostul pt a fi pusa la zid.. ti se pare k acest necaz e un motiv de bucurie?... k as fi pierdut-o la 6 sapt sau la 13 ..tot o pierdere era

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata, fetelor! Intrebarile ce ma framanta azi:
1. Ce este furia laptelui?
2. Poti fi alergic la anestezia epidurala? pt ca eu am aflat ca si in Botosani se fac pt nasterile normale si as opta pentru acest mod de a naste... Exista teste de depistare a alergiilor de acest gen?

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
21+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata!

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
v-am pupat. Ah, si am gasit si la avent sticle fara BPA, asa ca sunt f fericita. Fetele cu copilasi, cate bibe ar trebui sa-mi iau la inceput si de cati ml? sau sa iau tot intr-o tura, sau cum? Pentru mine treaba cu biberoanele este o mare nebuloasa si nu inteleg de ce. Matematica asta nu se aduna. Eu vreau sa alaptez, dar vreau sa ma asigur ca in caz de disperare, am o sticla, doua la indemana.

v-am pupat

MangaGirl :-) 22+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

In prima faza ti-ar trebui micutze, de 110 - 120 ml. Urmatoarea marime este 250 am impresia, nu mai sunt sigura, dar asta iti vor trebui mult mai tarziu, pe la 5-6 luni. Sa dea DD sa poti alapta si sa nu te folosesti deloc de ele.

Mai citesc ce ati scris si intru din nou.

Ramona

Tudor Gruia 22+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Citat:

draguta mea nu am nici un motiv k sa mint.. eu am spus ceea ce mi a zis medicul si mie.. k era o sarcina de 13 sapt.. mai multe detalii nu stiu nici eu .... sorry dar nu vad rostul pt a fi pusa la zid.. ti se pare k acest necaz e un motiv de bucurie?... k as fi pierdut-o la 6 sapt sau la 13 ..tot o pierdere era

Alesicoo nu am afirmat ca e un motiv de bucurie..nu as spune never ever asa ceva !! O pierdere de sarcina la 13 sapt este ceva foarte tragic,iar la noi la odisee au fost doar doua fete care au pierdut sarcini mai mari,Creata(10sapt) si Ioanact(11sapt) evenimente care mie personal mi-au ramas bine intiparite in minte...crezi ca o sarcina pierduta in atataea sapt ramanea neobservata de fete?
Vrei acum sa ma duc in urma si sa-ti dau linkuri la datele pe care tu singuria ti le-ai dat,ziua si luna in care ai afirmat ca ai pierdut sarcina sa vezi ca aveai doar 6 sapt,ce Dzeu...?! Si nu te-a pus nimeni la zid,doar te-am intrebat ceva simplu si verificabil.Ce zici,te duci sa citesti din urma ce scriai pe la cap 8?

Mergi la inceput

Ma scuzati,dar m-am cam infierbantat.
x_ggg am auzit si eu de alergii la epidurala dar nu stiu prea multe amanunte,nici de teste care depisteaza asa ceva.
Furia laptelui parca era atunci cand iti vine mult lapte dintr-o data si iti sunt sanii tensionati tare,poti face febra etc.Sa ma corecteze cineva daca gresesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

stii ceva kawaichan nu sunt datoare la nimeni cu nici o explicatie una la mana si doi la mana eu am spus doar ce mi a zis medicula k era de 13 sapt . poate am gresit eu data menstruatiei .. si uite k tocmai acum, te ai gasit tu sa faci marea descoperire... te rog frumos sa incheiem aceasta discutie. iti doresc multa sanatate si sa te bucuri de bebicul tau !...... iti dai seama ce satisfactie mare as fi avut dak il pierdeam la 6 sau la 13 tot pierdut era si tot ma durea. faptul k m ai fc mincinoasa m a durut ff tare .. eu si knd am ramas insarcinata nu l vroia nimeni inafara de sotul meu pe bebe... inclusiv mama mea..... si uite k poate nu mi am adus bine aminte data ultimei menst.....in fine nu mai conteaza .. deja plang ce m ai conteaza o remarca rautacioasa in plus

kawaichan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata,

v-am citit si va multumesc pentru raspunsuri. dar acum, inainte sa intarzii foarte tare la munca, sa va spunce a facut subsemnata ieri. a plecat de la munca la spital. aveam contractii nedureroase, dar cam dese. si probabil ca de la contractiile alea incvepuse sa ma doara burta, muschii, D-zeu stie ce ma mai durea. De fapt si acum am o durere usoara in josul burtii. Si a stat fata mea de la 6juma la 12 noaptea sa o vada un doctor. o moasa s-a chinuit sa-i asculte inima cu un aparat manual care nu functiona. a adus si o palnie sa ma asculte, ca in Dr. Quinn, daca mai tineti minte serialul. Dupa care a incercat si la un aparat mai mare. Eu tot ii spuneam ca am intaririle astea de burta cam o data la 10-15 minute. ele ca sa-si faca datoria mi-au spus sa astept un doctor. Si stai tata, ca aproape am terminat cartea de citit. nemancata de pe la 12juma ziua. pe la 11 a venit si Sergiu de la munca, bineintels nervos ca inca nu ma vazuse nimeni. A aparut un doctoras timid si dragutz care m-a consultat, mi=-a gasit inima copilului in 2 secunde, m-a palpat si mi-a luat si o lama ca sa vada de secretiile vaginale. Mi-a spus ca am facut bine ca am venit, ca nu e bine sa stau asa cu contractii acasa, dar ca am colul inchis si nu e nici o problema. Mi-a mai spus ca stie de no-spa (baiatul nu era englez, ceva natie arabeasca), dar ca in afara de faptul ca face docotrul si pacientul sa se simta mai bine, no-spa-ul nu ajuta de fapt cu nimik la contractii. Daca e sa le ai, le ai pana la sfarsitul sarcinii si nu ai ce face. Daca e sa nasti prematur, oricum o faci. Mi-a spus ca la el in tara sunt alte medicamente care se dau pt contractii, dar ca sa ma calmez ca sunt ok.

Lutoniana, psihologic vorbind m-as simti mai bine sa am o folie si promit sa o returnez cand vin din Romania, tot prin posta. Sau daca nu, ne intalnim in aeroport in Luton :))

Anyway, aproape 6 ore astepand...imi venea sa-i bat pe toti. Dar asta e cand ajungi la urgente...aveau prea multe femei in labour si prea multi copii de tratat. Asa ca i-am facut lui bebe o propunere...sa nasca ziua...ca noaptea risca sa nu aiba pat cu orele :( Si vorbim de super spitalul in centrul londrei pe tamisa...dar ce sa-i faci?

ma duc la munca. Va scriu mai incolo. Azi schimbam semnatura - 23 de sp

acum m-am lamurit cum e treaba cu intaritul burtii si cred ca mai mult a fost panica. iar durerile de ciclu sunt probabil din cauza uterului meu care se mareste. Tot ziceam eu ca am burta mica...cica sunt in grafic cu masuratorile burtii :)

MangaGirl :-) 22+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:

Si eu zic ca era o sarcina foarte la inceput, eu zic sa te apuci repejor de treaba si sa te inscrii la o noua odisee

Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput