Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)
Raspunsuri - Pagina 12
MangaGirl spune:
Ramsan, multumesc de mesaj. Nu ai activat PM-ul si nici email nu am putut sa-ti trimit. Dar s-a retinut. Ma duc sa caut. Scobutil, slabe sanse, ca astai nu cred ca-l dau fara reteta. Hia, de data asta chiar plec la munca!
MangaGirl :-)
23+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aleesicoo spune:
claucia cred k prin iarna ne apucam de treaba .... pe 7 acum duminik avem si noi cununia civila

claucia spune:
Hai fugi la munca Maria! ![]()
Aleesicoo, nu trebuie sa te superi si nici sa plangi, nu a vrut nimeni sa iti spuna ca nu ai suferit o pierdere, insa eu cred ca ai ramas oarecum legata de aceasta odisee fara sa faci parte din ea si ca ar trebui sa iti canalizezi energia catre o noua odisee concretizata cu un bebic. Si poate, pentru ca 6 saptamani inseamna de fapt f devreme, unele mamici nici nu stiu ca au fost insarcinate cand incepe o sangerare la aceasta varsta, ai vrut sa fie mai mare sarcina si implicit mai consumatoare emotional pentru ca in 3 luni si ceva deja zi de zi te obisnuiesti cu ideea fff mult.
De aceea ti-am spus sa iti canalizezi energia catre o noua odisee, unde sa simti grijile si placerile unui bebic in burtica.
Succes in toate si sa isi doreasca cu totii bebicul, din cate am retinut esti fff tanara si ai toate sansele sa ai un bb f curand. 
Clau
24+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
aleesicoo spune:
multumesc mult
o sa ma imbat si pt voi.. voi nu aveti voie

.....k "inundati" copilasii
aleesicoo spune:
claucia si ce vrei sa spui ?.. da stiu nu mai fac parte din odisee dar nu cred k deranjez pe cineva.. in fine dak asta e dorinta ta.. atunci nu o sa imi mai fac aparitia... pakt nu ma asteptam la asemenea rasp... "dati in cap" la om..... cu toate k el e nevinovat... asa mi a zis tampita aia d dr.. asa am zis si eu .. si punct
selen80 spune:
neata!
Alex25, felicitari pt bubulina!
Manga, ma bucur ca e totul bine!
eu nu prea am ce sa raportez....ieri am fost si la med de fam....unde cele 73 de kg de la gineco s-au transformat brusc in 75 
hai, un kg diferenta inteleg, ca la gineco era dimineatza, si la ea seara, dar inca unul??? deci nu ma mai pot mandri cu 4 kg luate in sarcina, ca nu mai stiu nici eu, or fi 4, or fi 6?? eh, sanatoasa sa fie grasuna mea, ca le-om da noi jos........in rest toate bune si frumoase....mai am si eu vreo 3 sapt de munca, sper sa treaca repede.....dup-aia imi iau concediu de odihna (mai am 30 de zile de concediu pe anul asta
) si apoi in prenatal....
fetele din Buc, pe unde v-a prins furtuna aseara?? sper ca sunteti toate bine

26+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo stii ceva kawaichan nu sunt datoare la nimeni cu nici o explicatie una la mana si doi la mana eu am spus doar ce mi a zis medicula k era de 13 sapt . poate am gresit eu data menstruatiei .. si uite k tocmai acum, te ai gasit tu sa faci marea descoperire... te rog frumos sa incheiem aceasta discutie. iti doresc multa sanatate si sa te bucuri de bebicul tau !...... iti dai seama ce satisfactie mare as fi avut dak il pierdeam la 6 sau la 13 tot pierdut era si tot ma durea. faptul k m ai fc mincinoasa m a durut ff tare .. eu si knd am ramas insarcinata nu l vroia nimeni inafara de sotul meu pe bebe... inclusiv mama mea..... si uite k poate nu mi am adus bine aminte data ultimei menst.....in fine nu mai conteaza .. deja plang ce m ai conteaza o remarca rautacioasa in plus |
Omule nu te supara,dar ai gresit cu 7 saptamani! In fine..ma abtin sa mai spun altceva..pe bune daca nu ma intristeaza atitudinea asta de victima:(( Da,e tragic ca ai pierdut sarcina dar e si mai tragic ca te folosesti de asta Dzeu stie de ce,pt ca nu vad rostul de a distorsiona realitatea.
Nu mi-o lua in nume de rau,si eu am pierdut o sarcina acum 3 ani,dar stiu fix si cate saptamani si cate zile aveam si data la care am pierdut-o,EXACT. Am vrut sa-ti scot in evidenta faptul ca o mama NU UITA NICIODATA,de aceea am impresia ca ceva nu se leaga in mesajele tale.
Iaca si datele date de tine in lista
aleesicoo DN:30.08.1986; UM:20.12.2008; DPN:26.09.2009
Si mesajul tau de la cap 8:
| Citat: |
| Trimis la: - 04/02/2009 : 18:38:51 -------------------------------------------------------------------------------- buna fetele! , pe mine ma puteti sterge dupa listuta pt k bebicu meu s a oprit din evolutie si a trebuit astazi sa ma kiureteze.. sunt distrusa nu vreau sa vad pe nimeni nush cum sa mi revin, sa mi dea Doamne Doamne puterea sa trec peste! Va doresc multa multa sanatate sa va dea Dzeu copii sanatosi si sa va bucurati de ei! |
Daca am gresit sa ma ierte Dzeu,dar nu prea cred...:((( Dovada si modul in care ai ripostat:(
Kawaichan,cu
la purtator
26+
aleesicoo spune:
doamneee.. si ce crezik as putea castiga sa zic eu k sunt 13 sapt?... mai fata nu pricepi k mie asa mi a zis dr.?.....
kawaichan spune:
Hai ca m-am lamurit..probabil ca e fara intentie si e doar vba de autoiluzionare...Iti sugerez si eu la fel Alesicoo,sa te canalizezi pe o urmatoare sarcina si in plus sa cauti sa fii realista !
Tin pumnii,sa ne anunti ca esti gravi in curand !
Kawaichan,cu
la purtator
26+