Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)
Raspunsuri - Pagina 13
aleesicoo spune:
adik vrei sa spui k eu am mintit k am fost insarcinata ?.... si vroiam eu asa sa intru pe site... dak tot te a interesat atat d mult d mine.. intra si citeste si toate problemele pe kre le am avut....
claucia spune:
Selen, numai 6?
Serios iti spun ca eu am luat cam 8 si sunt si cu 2 saptamani in urma ta...esti f bine.
Aleesicoo, nu te da nimeni afara, incercam sa inteleg de ce s-a marit asa perioada trecuta intre momentul in care ai ramas gravida si pierderea sarcinii. Daca era de 13 saptamani este foarte tragic, bine este oricum, dar ar fi trebuit sa nasti in august daca nu si mai devreme ca diferenta este de aproape 2 luni.
Nu te supara, casa de piatra si multa bucurie la nunta, si o sa vezi ca vine si bb, poate mai devreme decat in iarna. 
Si oricum, pierderea in luna mica-mare, tot pierdere a fost, si eu ti-am spus cu incredere sa privesti spre viitor, si sa vina un bb si la voi.
Clau
24+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
Grasunica80 spune:
Gegea, multumesc mult pentru raspuns
... acum sunt lamurita....
.... scuze, dar nu stiam care este procedura pentru a putea fi trecuta in listuta....
Datele mele sunt:
DN: 24.11.1980
UM: 10.12.2008
DPN: 11.09.2009
te pup si multumesc mult... 
![]()
26+ viitoare mami de 
aleesicoo spune:
ok.. sper k asa cat de cat ne am inteles.... iertati-ma dak v-am suparat si va-ti creeat probleme din cauza mea... multumesc claucia pt urari
...si multa sanatate voua si bebeilor vostrii
monica_dicut spune:
Buna dimineata.
Ieri am umblat toata ziulica sa rezolv una alta, n-am terminta inca... o sa mai dispar de pe aici... asta ca sa nu ma dati disparuta.
Azi ma simt cam obosita, gafai orice as face, bebe e cam prea cuminte
in fine, sper sa fie de la vreme. N-am chef de nimik, am fost pana in piata sa-mi iau cirese si cartea de la Jurnalu. Cand m-am intors nu mergea liftu 
. Am intins niste rufe apoi si parca as fi alergat 100 km la maraton. Sper sa-mi revin ca nu-mi place cum ma simt...
alessicoo si mie mi se pare ca te victimizezi putin cam mult. Let go and go on. Eu am pierdut un copil nascut la 37 de saptamani si imediat ce am avut voie am luat-o de la capat. Plang, normal, si voi plange toata viata dar daca stau si ma dau cu capul de pereti nu voi rezolva nimic. La fel ca mine si cristina_ana si mariaanna, nu mai vorbesc cate fete au pierdut sarcini la fel ca tine. Esti tanara, ai putere, sti ca poti face copilasi. Ia du-te si inscrie-te la aspirante sau la durerea unei pierderi sa vezi ce grup de sustinere vei avea acolo, sa vezi cate fete sunt din pacate cu muuuuulte sarcini pierdute sau care nu pot face copilasi... e dureros ce se intampla dar din pacate asta-i viata si toate se intampla cu un scop. POate Doamne Doamne a vrut ca tu intai sa te mariti, sa te asezi la casa ta si apoi sa vina copilasul. EU cand l-am pierdut pe Andrei am gandit ca poate Doamne Doamne nu m-a considerat pregatita sa devin mama si ca imi va da un copil atunci cand va crede El de cuviinta. Si uite ca in 4 luni a si aparut o noua sarcina. DEci se poate. Ia draguta mea taurul de coarne.
Si sa sti ca oricand doresti sa ne scri aici esti binevenita, suntem aici cu un sfat cu o parere. 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo adik vrei sa spui k eu am mintit k am fost insarcinata ?.... si vroiam eu asa sa intru pe site... dak tot te a interesat atat d mult d mine.. intra si citeste si toate problemele pe kre le am avut.... |
Alesicoo las-o balta,n-am afirmat asa ceva.Du-te si citeste primele capitole la care ai scris si lamureste-te singura ce si cum.Ultima data iti zic...o sarcina de 13 sapt e f mare fata de una de 6 si ar fi fost observata la un control anterior de catre medicul tau,e imposibil sa mergi azi la eco si sa-ti spuna ca esti in 4-5 sapt si hop peste un timp gata,esti in 13 sapt.Ceva nu se leaga,intelegi?Atat am vrut sa scot in evidenta.
Si cu asta am inchis subiectul,bafta multa si sa ramai cat mai repede gravi iti doresc.
Kawaichan,cu
la purtator
26+
aleesicoo spune:
nu ma victimizez deloc. in fine nu mai conteaza.. eu aici intru ff rar si atunci pun o intrebare.... si ies... dar dak deranjeaza nu voi mai intra. va doresc numai bine si sarcina usoara
vik-cj spune:
Buna fetelor si de la Cluj...eu sunt racita cobza asa ca azi dupa 2 ore curs ma bag inapoi in pat ca nu ma simt deloc bine. Sper sa treaca ca ma doftoricesc de ieri dar fara rezultate vizibile..
Intreba cineva de teste de alergologie, se pot face si in sarcina dar doar subcutanate daca se suspicioneaza alergie...eu fiind alergica la toate cele am avut noroc ca in ianuarie inainte de a ramine mi-am facut teste de provocare la vreo 3 tipuri de anestezice....dar dr m-a trimis din nou in august sa le refac sa fie sigur ca totul va fi ok... Deci...un cabinet de alergologie (la cluj este la Medicina Muncii sau sunt multe private) si se rezolva. tesetele cutanate si cele de provocare se fac in clinica cu sectie de ATI in caz de soc anafilactic sau in policlinici echipate cu aparatura de resuscitare. Scuzati-ma ca va impui capul cu toate astea...dar eu am trecut printr-un episod de soc anafilactic anul trecut...si e cumplit. Deci daca credeti ca sunteti alergic la un medicament mai bine teste inainte...
Mai clujencelor...chiar nici una nu se mobilizeaza pentru babyexpo? Eu vreau sa merg vineri pe la 11-12....e cineva in zona care vine tot atunci? Sau vineri dupa masa ....la orice ora...astept sugestii.
Va pup si va doresc o zi buna
!
21+ cu
Stefana
santorini spune:
'Neata si de la mine!
Roxxy multa sanatate si sa nu fie nimic ingrijorator!
Manga bine ca a fost doar o sperietura!
Monica si eu ma simt la fel de obosita! Imi vine sa ma culc de la ora 8. Si la servici nu prea mai am chef deloc de munca![]()
Selenam vazut ca intrebai de Euromaterna. Am fost acolo intradevar dar nu am vizitat toata maternitatea, ci doar partea de receptie si am vorbit cu cineva de acolo de conditii, ne-a aratat un filmulet de prezentare ff dragut, ne-a spus ca pt bagaj avem nevoie doar de haine pt noi (camasa de noapte etc. pt dupa nastere) iar pentru bebe hainute daca vrem sa il imbracam cu ceva anume. Oricum era ff frumos si personalul ff amabil. Singura chestie ar fi ca trebuie sa te urmareasca un medic din cadrul clinicii! Eu am fost fosrte multumita de cum arata!
24+ cu 
nazdravanul meu
santorini spune:
Sunt cam zapacita si acum am vazut ca nu schimbasem saptamana. A si vream sa va zic ca ieri l-a simtit si tati la mana pe nazdravan. Ca pana acum nu se intamplase, dar ieri a fost intr-o verva de zile mari, a facut gimnastica la greu
!
25+ cu 
nazdravanul meu