*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Azi i-am facut zanicii spanac. A avut un succes nebun. I-am facut doar vreo 100 de grame, ca am zis ca nu se va omori cu mancatul. MARE greseala...mai vroia. L-am facut asa: am pus apa la fiert, cd a fiert am aruncat spanacul (era baby spanac, de la Mega image) si l-am lasat sa dea in cateva clocote. Apoi l-am scos, l-am tocat cu cutitul si l-am pus apoi la fiert 10 minute cu un catel de usturoi. Am scos apoi catelulu d eusturoi si i-am pus cateva picaturi de lamaie. Cd o sa-i introduc rosia, o sa-i pun la fiert si putin suc de rosie proaspata.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Fetelor ce dor mi-a fost de voi!

N-am mai intrat de vreo 2 saptamani. Ce am facut? Am lucrat pentru serviciu. Saptamana viitoare merg la un interviu, tot la firma la care lucrez, dar pentru alt post.
Si in plus, ne-am agitat pentru parc. In spatele blocului meu de pe Calea Vacaresti este Parcul Tineretului, portiunea din spatele Palatului Copiilor. O mare parte va disparea pentru ca se va face cartier rezidential. Este o situatie identica cu Parcul Bordei. Incercam sa facem ceva. Am chemat Realitatea si Prima TV. Am facut fluturasi. S-au scos bancile si cosurile de gunoi, dar locuitorii din zona nu prea stiu ce urmeaza sa se intample pt ca ei cred ca parcul se modernizeaza. Este totul o strategie pentru ca de curand s-a inaugurat o portiune modernizata de Piedone. Am facut fluturasi si i-am impartit si parca se misca ceva. L-am intalit si pe Piedone in parc. El pozeaza in victima, zice ca nu are ce face, dar nici nu l-am vazut ca incearca sa faca ceva. Sunt sute de copaci care vor fi taiati, e groaznic.

In rest, suntem bine. Tudor mananca 2 mese, una de legume si una de fructe, in rest il alaptez. Maria e foarte afectata de povestea asta cu parcul pt ca ea aici a crescut.

Atasez si link-ul pentru ca s-a initiat o petitie. Daca vreti sa ne sprijiniti, semnati si voi.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p57763054.html

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Laura, e mare Cati, ce mai! Ma bucur ca sunteti bine.

Alra, felicitari pentru dimenisuni.

Am pus si eu o poza sa vedeti cum ma ajuta Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Julia, ce ajutor de nadejde ai tu acolo Foarte frumoasa imaginea, amandoi pareau foarte fericiti

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Laura, e mare Cati, ce mai! Ma bucur ca sunteti bine.

Alra, felicitari pentru dimenisuni.

Am pus si eu o poza sa vedeti cum ma ajuta Maria.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
poze
www.petitieonline.ro/petitie-p57763054.html" target="_blank">Salvati Parcul Tineretului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Piciul meu a inceput sa urle la baie!

Julia pt Maria!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Laura, La multe lunite si multi ani! cu intarziere pentru Cati mica.
Julia, foarte faina poza! Succes cu interviul, deci te gandesti serios sa te intorci la treaba...bravo tie!

Eu ieri n-am intrat deloc, ca am fost tot pe drumuri.

Am fost la baby expo, am cumparat un www.articole-pentru-copii.ro/index.php?pag=catalog_cifnetforum&catalog=product_info&action_cifnet=preview&products_id=871" target="_blank">carucior umbrela si acu' ma tot gandesc daca nu mai bine luam citi cx-ul de la maxi-cosi, ca parca nici asta nu se face CHIAR asa mic, si mai bine luam alalalt. La asta mi-a placut ca are bara aia sa se tina cu manutele, ca pare sa-i placa. Da' cand il strang, desi se face el ingust, ramane cam lung, in portbagaj intra doar pe diagonala...In magazin parea mai mic . Incap multe in portbagaj pe langa el, nu-i vorba...

Sunt dusa, si inca rau .

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

la sugestia lui babyzapi mi-am luat www.hunkemoller.nl/shop/ProductView.aspx?pageId=1482&productId=93092&categoryId=984e6ead-142e-437a-b3e5-14acdd03a2f5" target="_blank">costum de baie!

babyzapi!

PS: ma incearca un pui de depresie. ma simt foarte obosita cu toate ca dorm mult, nu am chef de nimica, imi e greu sa fac orice prin casa, abia ma tarai si imi vine sa plang din orice. cred ca e hormonal, la fel am patit si dupa laura, si imi pica parul la fel de mult ca acuma

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

la sugestia lui babyzapi mi-am luat www.hunkemoller.nl/shop/ProductView.aspx?pageId=1482&productId=93092&categoryId=984e6ead-142e-437a-b3e5-14acdd03a2f5" target="_blank">costum de baie!

Bre, tu vrei sa ma apuce depresia de tot??? Ce-ai pus poza cu slabatura aia sa mor de oftica?? In alta ordine de idei, costumul imi place tare mult Sa-l porti sanatoasa

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11
Bre, tu vrei sa ma apuce depresia de tot??? Ce-ai pus poza cu slabatura aia sa mor de oftica?? In alta ordine de idei, costumul imi place tare mult Sa-l porti sanatoasa

mey draga, slabatura aia nu e io ci aia din reclama ca sa iti sugereze ca daca iti iei costumu cu pricina arati ca aia. nu e asa, pe bune la slipi am luat S (36-38) insa in sus XL si ala cu indulgenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

adica ai luat cum e mai bine: fundu' S, sanii XL... unde-i problema?? trist era daca luai invers...
sa-l porti sanatoasa!

Citat:
citat din mesajul lui alra
mey draga, slabatura aia nu e io ci aia din reclama ca sa iti sugereze ca daca iti iei costumu cu pricina arati ca aia. nu e asa, pe bune la slipi am luat S (36-38) insa in sus XL si ala cu indulgenta

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput