*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*
Raspunsuri - Pagina 24
alra spune:
ma prostesc si eu camelia, adevaru e ca am slabit si am ramas la cupa D-E, vreau la loc la C, nu imi place. ce misto e ca acuma poti alege sutien un numar si slip alt numar, mult am suferit pe vremuri unde fundu trebuia sa iti fie in directa proportie cu sanii ![]()
voiam sa iti zic ca carutu ala mie mi se pare super ok. e masina ta prea mica ![]()
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
cameliam spune:
hehei... si io vreau la loc cupa C da' din sens invers... io atat aveam gravida, aveam si io piept in sfarsit ... ![]()
mai.. masina e atotprezentul vw golf... nu-i asa mica, da ce-i drept...nici mare nu-i. acuma' cu caruciorul asta raman, ca ma duc astia la balamuc daca iar incep cu "vreau carut". azi mergem intr-o vizita la rude si-l luam cu noi poate sta pitica in el prin curte la gazde... sa vedem cum ii place.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra ma prostesc si eu camelia, adevaru e ca am slabit si am ramas la cupa D-E, vreau la loc la C, nu imi place. ce misto e ca acuma poti alege sutien un numar si slip alt numar, mult am suferit pe vremuri unde fundu trebuia sa iti fie in directa proportie cu sanii voiam sa iti zic ca carutu ala mie mi se pare super ok. e masina ta prea mica ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
mamiseli_11 spune:
Sa va pove eu ce fel incape carutul intr-un matiz?![]()
Camelia, pe langa matizul meu, wv-ul tau e immmennnssssss!!![]()
![]()
![]()
![]()
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Pe mine nu ma deranjeaza marimea actuala la cupa, ba chiar poate sa revina la cat era (si eu sunt c acum) da le vreau ridicate inapoi ca nu ma mai joc

. Cand am ramas gravi nu mi-a zis nimeni ca ma voi lupta crunt cu gravitatia 

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
alra spune:
la noi carutul incape de-a latul in portbagaj. il pun in spate de tot, e ca si cum nu ar fi ca spatiu.
mamiseli eu cu gravitatia sunt ok. chiar si dupa 2 sarcini.
am alta jale: pielea de pe burta inca nu s-a retras, cam atarna. sunt eu babaciunea sau e inca prea devreme?
BraveGirl spune:
Am pus poze de la Budapesta in albumul Arianna in lume si ceva poze in Arianna an 1.
Alra, f frumos costumul.
Eu azi am trecut la pantaloni scurti rau, sa-mi vada toti vecinii celulita
...anul trecut aratam f bine la pantaloni din astia f scurti, acum am ceva vergeturi si CELULITA
. Dar o tratez cu rulada cu crema de ciocolata si banane, facuta de maman.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
monicus spune:
Am semnat si eu petitia julia16.. suntem, alaturi de voi...
Am si eu o intrebare.....de fapt doua....daca se poate
La aparitita dintisorilor de sus, mai exact incisivii de sus... a facut vreun cozanacel febra...? Ana mea a facut un pic de febra... pt ca suntem pe cale sa ne apara si incisivii de sus.... oricum nu prea imi place deloc starea de dinainte aparitiei dintisorilor.
La aparitia incisivilor de jos.. a fost ff maraita.. dar nu a facut febra.. Astazi micutza noastra a facut un pic de febra..si nu are nici pofta de mancare cum o avea inainte.
Sper din toata inima sa treac starea mai repede si sa apara mai repede sa nu o mai chinuiasca...
Si a doua intrebare.... Mamcilor care inca mai alaptati... cu cozanacei care le-au aparut dintisorii de jos.... vi s-a intamplat sa va muste un pic cu dintisorii sfarcu??? Ce ati facut mai departe???
Multumesc de raspunsuri.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Salutare!
of, si eu ma lupt cu gravitatia.... le vreau inapoi mici si tzepene
cum erau inainte de sarcina. burta aproape ca nu mai am, aici am scapat...
pt celulita folosesc cam aceleasi remedii ca si Bravegirl
produse in casa sau cumparate,....
maine ma duc la dr...mi s-a umflat un genunchi...nu stiu din ce cauza..

mami de Thomas
babyzapi spune:
BraveGirl si Julia nu am putut vedea poze ca-mi face iar netul figuri, poate mai pe seara. Julia am semnat si eu petitia.
Alra de 5 min astept sa se incarce pagina cu link-ul pt costumul de baie, mai un refresh, mai o aia-aia, cred ca pana la noapte reusesc sa-l vad si eu
. Marimea S la slipi.....pai stai foooarte bine, cat despre sani, atata timp cat inca mai suge Nicolu si normal sa fie o marime ceva mai mare. Yo ce sa mai zic ca am 75A la sutien
, doar silicoanele or sa ma mai scoata pe mine din impas
. Hai ca s-a incarcat si link-ul, fruuuumos tare costumul de baie, imi place mult, mult de tot. Sa-l porti cu placere 
EDIT Offf! Na, ca acum am ramas cu gandul la costumul tau de baie
vreau si eu unul asa cu margelute, aplicatii, chestii-trestii ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii![]()
![]()
alra spune:
asteapta pana ajungi in franta. din ce povestesc surorile noastre + prietenele care ajung pe la noi in romania ai mai putin de ales insa la niste preturi mai mari ![]()
aici la reduceri e rai. sora mea si sora lui al meu numai de aici se imbraca. eu in reduceri imi iau numai chestii foarte scumpe reduse 70% ![]()
vai de mine cata inghetata am bagat in mine! ![]()
fetili se uita impreuna la teveu