*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*
Raspunsuri - Pagina 22
Otiliav spune:
Anca,
mamica curajoasa si luptatoare.
Alra, cum sa puta mai Nicole cea finuta si delicata. In curand ne ajungeti cu greutatea ca am impresia ca dovedeste bine castronelul. Elisa parca e mai zvelta, s-a cam dus al doilea rand de pliuri la picioare.
Bertha, ce ranzareata-i Ioana, iar Darius are o privire languroasa/patrunzatoare, mai rar baiat ca el, doua
ai.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
lauramiron spune:
Dam de baut de dimineata, puiul meu mic face azi o jumatate de an
N-am facut tort, dar papam o inghetata buna de ziua ei![]()
Vorba Otiliei, i s-a topit un strat de colacei, e mai zvelta, nu mai e atata de pufoasa, s-au dus colaceii de sub gat si de pe la ceafa, ultima luna a luat 400g, are 9.7kg cantarita in dimineata asta. Urmeaza s-o masor...are pe undeva la 72-73cm
Sta bine in funduletz, nesustinuta, merge cu viteza cand o pun in premergator si se intoarce in toate partile si prinde tot ce apuca la nivelul ei (ieri sugea de zor prosopul de bucatarie pe care l-a luat singurica de la locul lui
), face pasi cand o tin in picioare, inca nu avem dinti, dar ii asteptam
.
Doarme toata noaptea, fara sa mai pape, iar ziua mai are cam 2-3 somnuri insumand cam 3 ore.
Ce sa zic, e vesela, voioasa, frumoasa
Pun si poze mai tarziu.
oceanborn spune:
Neata!
Alra

m-ai facut sa rad aici singura , cum iti descrii tu comorile 

Crusta sa n-o scormoniti numai cand e inmuiata bine ca de nu se face la loc si mai urata..si numai cojitele ce se desprind usor..
Noi am facut tratament pt ca i se intindea si pe frunte si avea si dupa urechi..crusta era groasa de vreo 3 mm ...
Programul de azi noapte: somn de la 21 treziri la 12, 1, 2, 3, 4 cand s-a trezit de tot. .acum l-am pus in patut si a scos cearceaful, se ridica, pica , se plimba in 4 labe, tipa.... ce sa-i mai fac...
numai nu doarme....si pe cuvantul meu ca nu-i dau red bull![]()
am zis ca-l mutam in camera lui de saptamana viitoare! asa nu mai merge dom'le..
mami de Thomas
oceanborn spune:
La multi ani cozonaceilor nascuti intr-o zi de 6 !
in special Caterinei de jumatate de an
!
Laura ce bine, doarme toata noaptea draga de ea.. sa-si tina obiceiurile!!!
vorbeati intr-o zi despre metode de a-i face sa doarma noaptea bine prin indesirea meselor pe zi...pai eu ce sa fac, cu refluxul ce-l avem nu pot sa-l indop...ca de papa prea mult regurgiteaza...o sa incerc cu cereale seara..
Sper sa iasa o data si celalalt dintisor magic !!!
in sfarsit a picat la datorie...era si cazul...
mami de Thomas
lauramiron spune:
Oceanborn
Sa stii ca si a mea inca regurgiteaza, mai ales daca nu ragaie dupa ce papa. De multe ori o gasesc vomitata in patut cand se trezeste dupa somnul de pranz
Asa ca m-am obisnuit s-o tin in funduletz dupa ce papa, scoate bine aerul in felul asta, ragaie ca lumea. Doar ca nu intotdeauna se poate, mai ales seara cand imi adoarme la biberon...desi de multe ori o tin in funduletz asa adormita, in bratele mele
Altfel se trezeste cam dupa o ora si plange pana reuseste sa ragaie
Am pus poze noi la semnatura, facute cam in ultima saptamana!!
anca_27 spune:
La Multe Lunitze sarbatoritilor de azi!
Am intrat sa va urez weekend placut si sa va spun ce m-a invatat viata ieri: cand pierzi ceva drag, TREBUIE sa jelesti. Fie ca e vorba de cineva drag, sau pur si simplu increderea in tine care la o faza de asta se duce pe apa sambetei... ieri l-am ajutat sa jeleasca, aseara si-a reintrat in ritm, si azi suntem ok. ![]()
Doar celulita nu trebuie jelita
, pai da, ca nu ne e draga...
Pup mamico-femeile! 
P.S. Ce autobronzant folositi? M-am dat cu L`Oreal, un picior e perfect, pe celalalt vad o dunga. Bine, ca numai eu o vad, dar o vad!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
aleinad.g spune:
Buna dimineata, mamici si cozonacei!
Laura, sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea si surioara ei!
E tare scumpa!!!
Suportul pentru stat in fundic e pentru baie?
cozonaceilor nascuti in zi de 6!
Bertha, ai doi copilasi frumosi foc, sa va traiasca.
Si, se pare ca i-ati impartit frateste la asemanare, sau ma insel?
Babyzapi, ce soacra super ai. Cred ca e exceptia care intareste regula. ![]()
Alra, multa sanatate Nicolului, sa fuga virusache rau. Ce bine a luat in greutate in ultimul timp. Se si vede pe ea. 
Mirtha, ce-ai facut cu zburatoarea? Zbrrrr! Trebuie sa am grija cu ferestrele.
Ah, si lasa fata in pace. Ce crezi ca mananca ce si cum vrei tu? Are si ea personalitatea ei. Si vrea sa te puna la munca mai mult, ea doar sa inghita. ![]()
Ia uite unde era pescarita! Eu il am pe tata bolnav de asa ceva. Nici la 80 de ani nu i-a trecut. Tot sunteti voi nascuti in aceeasi zi. De aici cred ca vi se trage. ![]()
Si Teodora a avut ceva coji mai pe la 2-3 luni. I-am dat cu o solutie de la mustela si am pieptanat-o la baie asa cum zice oceanborn. Acum pare ca nu mai are.
Azi iar a sarit fructele. N-a vrut nici banana simpla, nici cu branza, nici cu mere, nimic 

. A bagat in ea niste cereale cu lapte pana la urma. Iar bucataria arata ca dupa razboi. 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Teodora
lauramiron spune:
Aleinad
Da, e suport pentru baie, doar ca-l folosesc pe post de scaunel cand am treaba prin baie
(de pus haine la spalat sau de intins pe suport), si-i place tare mult in el. Se lipeste de gresie, deci e safe
alra spune:
azi de dim nu a mai facut febra. ultimul antitermic a fost ieri la 6 seara. antibioticul a facut minuni. ieri la 6 avea 39.5.
otilica, traiasca-ti familia, baga la tabel sa moara důsmanii de ciuda: 57.5 de kile, 53 pulpa, 97 solduri si ... cireasa de pe tort: 70 in talie!!!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
lauramiron spune:
Ptiuuu, fugi de aici cu masurile astea!!! Eu care tocmai eram cu o inghetata in mana![]()
Felicitari, doamna
Ma bucur pentru Nicole, s-o tina tot asa si sa treaca repede!
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra azi de dim nu a mai facut febra. ultimul antitermic a fost ieri la 6 seara. antibioticul a facut minuni. ieri la 6 avea 39.5. otilica, traiasca-ti familia, baga la tabel sa moara důsmanii de ciuda: 57.5 de kile, 53 pulpa, 97 solduri si ... cireasa de pe tort: 70 in talie!!! ![]() ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |