*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

acu vreo 3 saptamani cand era laura in spital la operatia ne stransesem cu totii si asteptam chirugul si putea rau a picioare nespalate. m-am uitat urat si la al meu si la sora-mea care erau ambii incaltati de dimineata, aia nevinovati, constatam ca putea nicolu, mai precis ii mirosea capul.

eu nu am vazut crusta decat acum cateva zile, am zis ca asa ii miroase ei capul cand transpira si deja mi-o imaginam mare si putacioasa cum am un coleg. ma gadeam doaaamneee, ce copii am: unu nebun si unu putacios

dr mi-a dat o lotiune pentru matreata grasa. deci ideea mea de a o spala cu head & shoulders nu era total idioata

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumim de ponturi. Daca nu se rezolva cu crema apelam la uleiuri si peiptene special.
Inainte de cre m u i r e vreau sa o tund la cheliuta.

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Si noi am avut crusta, da' crusta serioasa, e dermatita seboroica...am facut ceva tratament si mult ulei de migdale care inmoaie f bine.
Eu am pieptene special pt asta. are 2 capete, unul e mai rar si in capete la ace are o biluta , asta e sa ridice usor ce se desprinde si cealalta parte e pieptene normal de plastic, des , destul de moale. mi-a prins foatre bine, inca il mai dau cu ulei de migdale ca ii mai apare din cand in cand... la 1 luna cand i<a aparut era teroare ce avea in cap... si mirosea a picioare murdare..

mami de Thomas

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Mergi la inceput

Da, Anca ai dreptate.
Si da , strea de boala e cumplit de frustranta. Asta am simtit-o recent pe pielea mea la o banala infectie la urechi.
Eu sunt ceva mai insensibiloasa la subiectul barbati vs. comportament in situatie de probleme de sanatate .
Saracu barbatu-meu uneori cred ca nu se mai imbolnaveste de frica mea ! Iar daca al doilea bb va fi baiat ....cred ca voi fi o mama tare traumatizant daca nu imi modific cumva viziunile.

Va tin un pumn strins de tot , sa fie vesti cit mai bune cu putinta !
Celalalt il dau cu generozitate fostei care va supara !

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Mirtha, nici o suparare , n-a zis ca nu merge. Si unui copil de 11 ani nu-i poti spune `am avut azi dimineata o criza de epilepsie`, si sunt multe, n-a reusit sa-l scoata demult la joaca, tot timpul superocupat, fosta ii baga copilului in cap `nu te iubeste, de aia nu te scoate, nu-i pasa de tine, nu merge acolo, ai grija ce mananci la ei ca vrea sa te otraveasca`.... sa mai zic? si-acum ... ii da din nou ocazia. Copilul efectiv il suna si-l intreaba, `daddy, tu ma iubesti?, mami zice ca nu` , nu mai zic, ca mi se ridica tensiunea.
Si-l vad ca pe langa astea, vrea sa fie sanatos pt noi, cumva parca nu vrea sa ma dezamageasca, cred ca e frustrant sa-ti pierzi cunostinta si-apoi sa te trezesti in alea ale tale cu cel mai apropiat om de langa tine socat, si sa n-ai habar de ce, cum ai ajuns pe jos ... Sper sa n-am ocazia sa experimentez asa ceva vreodata. De asta pe undeva vreau sa mergem la intalnire, mai dansam, glumim, il mai scot din butoi. Azi am obs ca n-a luat-o deloc pe zibe in brate, pana acum n-a existat asa ceva, nu mi-a spus, n-am zis ca stiu, dar il vad ca-i e teama. Eu am trecut mai repede peste, lui ii mai tb putin, si-ncerc sa-i respect ... simtirile. Nu suntem la fel.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Alina mama de Eva Ioana

Mergi la inceput

Am incercat din toate puterile sa o prin pina vine Pitica de la plimbare. E hoata rau ! Parca a simtit ca i se va face de petrecanie daca iese din ascuzatoare si nici pina acum nu am reusit sa o convingen sa iese. Dar zau daca vreu sa o omor. Eu nu suport sa chinuiesc sau sa omor animalute - gandaci , furnici , paienjenei dina stea care se fac musfiri prin casa omului - edit. Motiv pentru care arunc ceva peste ele , le iau cit pot de usor si le arunc peste geam. Acum asta cu labe mari nu ma crede .

Pai tu visezi la toace altii...la peste.
Suna cam asa : pregatire cu 1 zi inainte. Cumparat momeala vie (viemusi , rame ), pregatit mamaliga cu shrot si vanilie , cumparat auxiliare , blindat scule , aranjat sandwichiuri , pus lichide aromate la racitor.
Apoi trezire pe la 3 dimineata , racoare , intuneric bezna. PLecat usor adormiti pe drum , ajunsi la balta. Racoare , roua multa prin iarba , miros de balta , adiere de briza. Hmmmmm...Liniste.
Pescarii stau cu unditele si lansetele cu babinele flurorescente , cu sonare sau cu clapotei de avertizare. Fraa muzici , liniste deplina. Mai arde cite un foc plapind pe undeva sau cite un felinar galben aramiu.
Scoatem sculele , aruncam unditele si lansetele vajjjjj...plosc , asezam scaunul .Il blindam pe manere in compartimentele speciale cu diverse : tigari , cafea cu coniac , seminte prajite , carpe pt. sters pe maini , momelile sub scaun.

Si ...ne tolanim in scaun relaxati in linistea deplina unde nu cinta decat baltocii sau cite un pasaroi ratacit. Dupa ceva timp : sare bambina , tragi lanseta si....victorie .La capatul firului musafirul mult dorit. Rece , soios , solzos , se zbate : eee....asta e ...cina mea .Scot juvelnicul , pun pestele , armez iara mulineta. Si tot asa pina apar primele raze de soare.......

Hehe....pentru o zi de pescuit.....ce n-as da acum....

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Brrr, am oroare de lacuste. Mai ales de alea mari. Eu ies din camera cand intra si inchid usa. Pana nu vine I. s-o caute s-o extermine, nu mai intru acolo.

Si eu am chef de altceva. Mai saptamanile trecute primii o rochie de la sorela, epilat, autobronzant, mers singura pana-n oras... acolo savurat o inghetata doar eu cu soatza la o terasa... Ma simteam femeie. Mi-am dat seama ca pana atunci fusesem mamica. Deci, la toace cand se poate, cand nu mamico-femei, femeio-mamici, care pe care.

Si noi crusta, mi-a dat medica de fam ceva de la farmacie da ers fte gras, tot mai bine inmuiat cu ulei. Si-acum mai face. Si mirosea asa de urat atunci cand era mai multa.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Alina mama de Eva Ioana

Mergi la inceput

Sorela in noaptea asta convituim cu zburatorul. Zau....Am mai fost si plecati la niste cumparaturi fulger..si nimic. Nu a binevoit sa iese din ascunzatoare. Maine poate e in toane mai
extrovertite.

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

si noi am avut crusta..nu i-am dat cu nika a trecut de la sine...bine am mai jumulit eu la ele atat tot
mirtha prinsesi si executasi lacusta zburatoarea ? zi tot

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Alina mama de Eva Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ma, rezolvati crusta de lapte pana creste parul, c-apoi e mai greu!! Eu am patit-o la Rebeca, era cu perisorul mare cand am realizat eu, desteapta, ca fata are crusta groasa si galbena si unsuroasa si cleioasa si am chinuit-o destul de tare, ca trebuia s-o rashpalesc cu piaptenul foarte bine....am scapat destul de greu de crusta. Iar apoi o perioada buna de timp, aproape un an, Rebeca a avut un ghimpe mare impotriva pieptanatului. Si cu parul ei cret....va dati seama ce cool era

Si Caterina are crusta, astept sa-i mai trag o tunsoare saptamna viitoare, s-apoi actionez.

Bertha, ai doi copii foarte frumosi Ioana imi pare lunguta bine, asa e?
Alra, deci ai bagat-o pe antibiotic. Bun si asa, sa-i treaca repede
Mirtha, i-am citit sotului cum arata o zi perfecta la pescuit in viziunea ta!! A zis ca esti de-a lui Exact asa se pregateste si el de pescuit, e disperat cat poate sa-i placa, se relaxeaza total pe marginea lacului cu batul in mana. E ca un copil cand stie ca a doua zi se duce la pesti. Doar ca nu are timp sa mearga cat si-ar dori el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Inca una si ma duc la nani Cu intorsul la servici....dupa cateva luni dupa nasterea Rebecai simteam c-o iau razna daca nu ma intorc la munca, in colectivitate, imi lipseau mult oamenii, simteam ca ma tampesc daca nu fac si altceva decat s-o ingrijesc pe Beca. Si m-am intors la birou cand avea ea 5 luni jumate.

Acuma....nu stiu ce s-a intamplat, ce s-a schimbat, poate asa e la al doilea copil, insa nu simt deloc nevoia sa ma intorc la munca. Vreau sa stau cat mai mult cu fetele, s-o ingrijesc eu pe cea mica, sa prind multe momente pe care la Rebeca le-am pierdut, sa-mi ingrijesc casa, sa gatesc pentru familie.....cred ca am imbatranit
Ma duc la nani, c-am baut un pahar de vin rosu si m-a luat un soooomn....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Wow, Mirtha ce dura esti cu barbatii. Eu sunt la polul opus, am senzatia ca-i inteleg mai bine poate si pt ca sunt mai putin complicati decat noi. Oi fi fost barbat intr-o viata anterioara ori mi se trage de cand eram mica si, desi eram parca mai apropiata de mama, mergeam mereu cu tata si bunicul, eram "baiatul tatei"...pfoai ce amintiri mi-ai trezit cu pescuitul Ca sa nu spun ca printre cartile mele preferate se numara, la loc de cinste, "Rosu si negru"(Stendhal) si "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi"(Camil Petrescu) De aia mi-am si dorit atat de mult baiat. Hihi poate al doilea e baiat si la tine si sa vezi ce-o sa-i intelegi cand e si puiul tau baiat

Asa, de crusta de lapte voiam sa va spun cum am scapat noi si asta pt ca mi-a spus Andy de Vaselina (petroleum jelly) Eu l-am dat in strat gros si apoi i le tot zgandaream cu unghia cand sugea, am facut asa de vreo 3 ori la rand ca mi-era cam frica sa dau pe fontanela dar pana la urma s-au dus de tot si nu i-au mai aparut. Am inercat inainte si cu ulei dar au reaparut atunci. Eu am cumparat-o de la Carrefour poate e si in Ro, e f ieftina nu mai stiu exact cat am dat, vreo 3 euro parca.

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

E aproape 12 si al meu sot tot la serviciu e Nu degeaba l-au chemat astia aici, il storc cat pot

Last edit: e intuneric ca doarme dav si abia vad tastele de aia tot editez ca scriu numai aiurea.

Noapte buna.

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers
Otilia, m-am benoclat in cora dupa adaptor avent si n-am gasit decat cu tot cu biberon si am deja unul plus canita.Tu l-ai luat separat?
Apropos de canita ,nu stiam ca exista si pt 6 luni si pt 12 luni.Soata mi-a cumparat una pt 12 luni si cant am vazut la Davidoli ca bea din canuta fara manere le-am dat si eu jos.Fara succes insa.Ieri m-am luminat cand am vazut ca-s 2 tipuri de canute.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Iti scriu pe fuga ca-i tare tarziu, de abia acum am intrat sa citesc pe forum.
Am luat un pachet cu 2 adaptoare, cred ca 24 de RON. In Cora Pantelimon erau multe. Eu le-am luat pentru un biberon de 260 ml dar vreau sa-i iau cand aduc la magazin si o canuta Avent de 200 de ml, ca-i mai micuta si are si manere.
Am vazut ca au la Sensiblu adaptoare, eu n-am aproape Sensiblu, sunt cam legata de Cora ca fac 5 minute pe jos si am ajuns.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput