*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Camelia noi mergem in Franta in Marsilia, ca acolo stau socrii, dar nu-mi place plaja de acolo ca este cu pietrsi sau numai stanci. Pt plaja frumoasa mergem in alt orasel foarte aproape Cassi, parca ii zice (le incurc pt ca sunt cateva asemanatoare Cassi, Cari, Caro) sau un piculet mai departe in Saint-Tropez.

Lauramiron si Alra sanatate cozonacitelor frumusele si scumpici . Si al meu are crusta laptelui.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Olivia , Oceanborn si noi pe Thomas,Anca,Eli ,Aleinad ne bucuram ca va place noua tunsoare , am vazut ca vorbeati de mancare , azi am incercat si noi de dimineata (ora 11-12)cirese cu banana si branzica de vaci ...vai ce i-a placut desi ei ii cam place orice am papat 2 tavite de astea (tavita= razatoare de aia de plastic orizontala ) si 1 tavita cu o para cu cereale , la amiaz (adica pe la 16) o sa-i fierb ou (jumate de galbenus) amestecat cu branzica de vaci si bineinteles supa cu legume pasate si carnita de pui , nu stiu cate gr. mananca da ochiometric eu zic ca-i mult
Sa fi sanatos si voios Davidut la 7 luni

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Camelia noi mergem in Franta in Marsilia, ca acolo stau socrii, dar nu-mi place plaja de acolo ca este cu pietrsi sau numai stanci. Pt plaja frumoasa mergem in alt orasel foarte aproape Cassi, parca ii zice (le incurc pt ca sunt cateva asemanatoare Cassi, Cari, Caro) sau un piculet mai departe in Saint-Tropez.

mama, nesuferito, tu te duci 2 luni la marsilia la vreme buna, terase, mare si soare??

ufff, ce va invidiez! mie mi s-a acrit de viata mea monotona cu 8 ore stat la servici si haituiala in weekend si orice distractie platita greu cu munca multa.

am un pui de depresie de cateva zile. m-a ajuns oboseala de la botez

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Alra stai iubita ca nu sunt chiar asa nesuferita . Mergem noi 2 luni in Franta la distractie si o am pe soacra-mea baby-sitter, dar eu de cand am nascut nu vazui nimic, decat casa, doctori si vizite in familie. Noroc cu botezul ca am mai dantzuit un pic si am fost o zi cu socrii sa le aratam marea neagra in rest nimic, nimic. Pai ma stafidesc de tot asa, la naiba! deci merit vacanta aia de 2 luni .
Am uitat sa-ti zic de pozele de la botez ...Nicolu o super frumusica si zambareata pana si in cristelnita , super tare asta. Mi-a placut mult si rochitele fetitelor si tu mami delicioasa si arati foarte bine. Deci ia vezi pe unde mergeti si voi sa te rasfeti in costum de baie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

pleacam in 10 zile in germania la un parc cu ape. au parc de distractii cu apa indoors si alte facilitati pentru copii. si multe case de inchiriat. o sa avem conditiile de acasa si loc de distractii la distanta de mers pe jos. e un domeniu mare, cu lac si padure, undeva intre dealuri.

stii ca imi dadusi o idee? am un costum de baie mic si un costum de baie mare, deci ma duc sa imi iau costum de baie

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Bertha vazut poze frumoase , are Ioana niste oochii (nu ca Darius nu ar avea !) , ce se mai distreaza ei si pe Darius "omul paianjen " in actiune , sa va traiasca sunt niste frumosi !
Oceanborn tu tre sa-l faci pictor pe Thomas ca v-a fi in elementul lui ...sau alpinist ? ca escaladeaza tot

PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Doamne ce scumpa este.... trasaturile lu mami si lu tati.. este o dulcica... si asa fara breton prea mare... O dulcica de cozanacica...

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Buna dimineata fetele
Am intrat sa va arat noua freza a piscotelului http://family.webshots.com/photo/2756706170104281140dKWlWu . Am fost ieri la frizerie sa ne tundem ca nu se mai putea , era asa de lung bretonul .A stat la mine in brate si a fost tare cuminte s-a mirat si fata care ne-a tuns
Merg sa citesc din urma .

PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput

unui cozanacel fff chipes... cu asa parinti... pai... sa va traisca, sa aveti parte de multe bucuriii si de multa... multa sanatate si sa va intoarecti cu bine acasa.

pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!

Mergi la inceput

unui cozanacel fff chipes... cu asa parinti.Olivia26.. pai... sa va traisca, sa aveti parte de multe bucuriii si de multa... multa sanatate si sa va intoarecti cu bine acasa.

pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Criss poate alpinist ca de pictura s-a lasat ..mananca cilivilizat, am scos lingura de rezerva cu care lucra el in timpul mesei.
Ce dulceata e Paula in poza in care e la masa in sufragerie, ce zambet...
Bertha ai doua frumuseti! cat de tare seamana Darius cu tine!!! ce mai zambaresc amandoi

mami de Thomas

Mergi la inceput