*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*
Raspunsuri - Pagina 19
alra spune:
deci: ma uit pe pozele berthei si vad 2 copii super. cumva fac o greseala in cap si ma gandesc ca bertha are doi baieti. (sunt cu capu varza, nu sunt de condamnat) apoi ma uit mai bine in poze si vad ca baiatu ala mic are cercei. raman pentru cateva momente siderata. mi se inchide capu de tot. de ce a pus bertha cercei lu ala micu? pentru ca e fata desteapto!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra deci: ma uit pe pozele berthei si vad 2 copii super. cumva fac o greseala in cap si ma gandesc ca bertha are doi baieti. (sunt cu capu varza, nu sunt de condamnat) apoi ma uit mai bine in poze si vad ca baiatu ala mic are cercei. raman pentru cateva momente siderata. mi se inchide capu de tot. de ce a pus bertha cercei lu ala micu? pentru ca e fata desteapto! ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Anca
multa putere sa treceti cu bine peste probleme! 
Eli felicitari!
Multi ani fericiti alaturi de sot si Balacila! 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Azi i-am dat sa manance ficat. S-a uitat cam chioras la mine. Parca ma intreba: "mami ce e asta? " Dar a mancat tot.![]()
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
bertha spune:
Alra,
, cre'ca "pletele" ei te-au indus in eroare.
Ii lipsesc ce i-au tuns Paulei si-i pot face cozi.![]()
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
alra spune:
da, cred ca din cauza parului. dar nu am prins, ai tuns-o tu scurt sau abia ii creste?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
criss703 spune:
Eli La multi ani de casnicie
sa fiti saqnatosi si sa va intelegeti bine !
Monicus
si dat si un vot 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
bertha spune:
Am tuns-o pe naiba!
I-a cazut cam tot parul (nu ca ar fi avut prea mult), naparlim amandoua la greu.
Acum e chiar pletoasa, pe bune!![]()
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
anca_27 spune:
Multzu fetele!
Nu sunt chiar ceea ce par...Stiti vb aia, dinafara vopsit gardu, inauntru leopardu... Ma gandesc la toate cele, mai ales ca neurologul i-a zis ca degeaba ii face acum investigatie ca nu se vede, tb sa treaca putin timp. Si de-abia apoi restul. Pana atunci odihna, echilibru, nimic in exces, nimic excitant... nu, nici sex... ca tot vb intr-o seara pe-aici de recompensat ca ma mai salveaza noaptea cu zibe.
Asta e, om dovedi-o si pe asta. El e tare-tare suparat... si colac peste pupaza l-a sunat D. ca se joaca fotbal cu taticii, el nu merge cu el? I-a explicat cumva la tel ca nu are voie efort fizic, saracul copilutz a crezut ca daddy are gripa ca se inneca in lacrimi de frustrare ca nu poate fi langa el. Si-a ramas asa, ca are gripa.
Acum doarme din nou.
Bertha, ce comori ai!
Sunt asa de speciali!
Eli, la cat mai multi, cu zile pline de sanatate si bebe Balacila pe langa voi.
Alra, esti totala si irecuperabila.![]()
In weekend n-o sa fiu, incepand de maine - sa nu va faceti griji ca s-a intamplat ceva - mergem ca am eu intalnirea. Am vrut sa anulez azi insa vrea sa mergem. N-o sa stau mult, dar macar sa fac prezenta si sa-mi revad colegii.
Pusici!
Malinas 

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
cameliam spune:
io vreau la serviciu, vreau activitate. vreau sa socializez.
acum lucrez de-acasa cate 2-3 ore pe zi, ca tipul jobului imi permite, dar imi lipsesc oamenii... mie mi se pare monoton acasa. imi place sa am grija de fata, mi-e tare draga si e foarte fain sa ai copil, dar mi-e dor si de mine, cea "veche". astept weekendul mai ceva ca atunci cand eram la serviciu, ca in weekend nu sunt doar eu acasa cu Alexandra si mai am cu cine schimba o vorba.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra mie mi s-a acrit de viata mea monotona cu 8 ore stat la servici si haituiala in weekend si orice distractie platita greu cu munca multa. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)