*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Vorbiti de mofturosi la masa... Alexandra mananca primele 10 lingurite frumos, dupa care tre' sa-i dau jucarii, sa-i cant, sa-i povestesc, sa-i distrag atentia. Cand vrea sa bage jucaria in gurita, hop si-o lingurita de papica. Sau o ridic din scaun si ma plimb cu ea prin casa 5 minute si dupa aia iar o pun in scaunel si iarasi merg 10 lingurite frumos dupa care vrem entertainment. E chestie de rabdare, se plictiseste sa stea sa pape, vrea joaca. Dar in vreo 30-40 min baga peste 200ml papica, cu joaca cu tot, si pe cuvant ca n-o indop, doar o pacalesc .

Mie legumele mi le-a acceptat dupa ce i-am pus 50ml lapte in ele.
Dupa masa ii place sa bea suculet de morcovi sau supica goala cu lingurita, dar apa nu.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Multumesc din suflet, fetelor!
Nasa noastra si si cumnata, e neurolog. Dupa masa o sa stam de vb si cu ea, poate ii face ea un EEG.

Suntem cu masina la revizie, undeva prin valcea, si citesc ce ai scris din sala de asteptare.Nu pot sa plang aici si imi tremura si barba si mainile pe tastatura.Te rog mult, ca pe sora mea, sa mergeti la neurolog sa faceti un rmn.Cand am citit ce ai scris am retreit ziua de 14 iulie 2005. ziua cand sotul meu de atunci a cazut si nu s-a mai ridicat niciodata.Te rog mult, ceea ce ai scris tu seamana atat de mult, pana la un punct, cu ce am trait eu, ca nu pot sa nu iti zic ca trebuie sa faca investigatii. Te pup, te imbratisez si sa fii puternica.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Ma tot gandesc la vacanta si nu reusesc sa ajung la o concluzie. Cu masina nu, cu avionul da. Pana aici, ok. Dar unde? Ne gandeam la Turcia, si uite tocmai imi zicea cineva ca pe-acolo fac copiii enterocolite la greu. Deci pas. Atunci unde? Ca vreau sa fie mare si plaja cu nisip (pentru mine, ca la fata nu cred ca-i pasa anu' asta ). Deci Croatia pica, plaja e cu pietre si oricum acolo era de mers cu masina. Turcia pica. Grecia fost anu' trecut, parca n-am chef si anu' asta, desi daca alta idee nu-mi vine...Italia nu vreau ca-s suparata pe italieni.

Voi pe unde mergeti?

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Flowers, Daniela, Bertha

Ioana Sclifosel, ia leguma n-o lasa!

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Olivia, am murit de ras. Din pacate, legumele zac in castron. Deocamdata. Facem un nani si poate ne trezim cu sentimente mai bune.

Am reusit sa pun in album aprox jumatate din pozele pe care le vroiam, n-am mai scris comentarii, va invit doar sa vedeti.sufletelele mele dragi

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Fffff frumoooooosi Imi place la nebunie poza asta
Mi-ai dat o idee cu morcovul pt masat gingiile, o sa-i iau si eu ca acum am baby carrots si-s prea micuti. Stiu ca ai mai zis ca-i dadeai si lui Darius dar nu m-am mai gandit acum. Si eu i-am mai dat felii de mar.
Bafta sa savuzere legumele pana la ultima lingurita!

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Am mai pus si eu 3 poze cu ce a combinat pitik in urma cu 5 minute....1 sec il pun in carut sa opresc focul la legume sa le strecor.... centura nu i-am pus-o pt atat si a profitat... bine era la jum metru de mine...off copilul asta trebuie legat dar legat bine si pt 5 secunde...pacat ca si astea-s facute cu tel... care daca imaginea nu e statica nu iasa bine...of of thomas the menace...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Tareeeee! Go, Thomaaaas the menace, fortosuleee!!!! Si ce descurcaret e el! Oceanborn, parca vad ca merge in picioare primul dintre toti daca se ridica singur la nici 6 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ma, asa a fost Cati de data asta....3 zile muci si tuse, apoi 3 zile febra si apoi inca 3 zile muci si tuse....acuma suntem deja spre final cu toate. Deci, poate e viral totusi...pupam Nicolu' mucos

Citat:
citat din mesajul lui alra
eu sunt acasa. nicolimea dumneaei si-a tras 38.8° aseara si de dim 38.5°. are muci de 3 zile si abia acu febra, tind sa cred ca e o infectie pe undeva. ieri era cam aciupaita. acu e ok, se joaca in tarc.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

am fost la dr: fara febra nu ii dadea nimic, cu 39 nu e bine, probabil infectie in caile respiratorii superioare, antibiotic. urechile sunt un pic atinse insa nu le facem nimica. in nas dam cu picaturi cu medicament.
in rest are 7 kile si-i bine sanatoasa si voioasa, era sa sara de pe masa de la dr.

aa, si are pe crestetu capului o crusta cleioasa cica e "crusta de lapte", mi-a dat o lotiune sa o dau. cica sa o zgarm cu unghia si apoi sa le spal (ceea ce faceam deja). bine ca mi-a dat lotiunea caci eu credeam ca e micoza (miroase urat cand transpira) si voiam sa o spal cu head & shoulders

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput