*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Alra vad ca te pricepi in ale tunsului, ai explicat cu exactitate cum se face, am tras si eu cu ochiul la coafor, cred ca si tu

Anca da e greu cu noptile nedormite... si asta tine deja de aproape 2 saptamani.. cine o sa fie dintos iepuros dupa chinurile astea?

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

criss ce iti seamana fetita e frumoasa asa tunsa....daca pot spune asa la cat de lipsiti de par suntem noi
olivia si eu dau de baut facem 5 ani eu cu Ionu de casatorie civila...hehe cate un suculet, vinut, bericioaica, prajiturele dupa bunul plac
ah vedeti voi ca l-a speriat ion pe instructor deja am facut 2 sedinte auto sapt asta si maine inca una... sper sa termin sa ma scap..desi mai am de invatat

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eli, La multi ani, sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Anca, sa stii ca oricum ai fost viteaza, acum esti si mai si. Sper sa nu mai ai nevoie de vitejie si chiar sa fi fost de la dulciuri, poate si oboseala, mai ales ca de atata timp de cand sunteti impreuna nu s-a mai intamplat, probabil se poate intampla oricui. E o situatie foarte delicata iar in momentele astea tu tb sa fii cea puternica, iti dai seama ce e si in sufletul lui si cum se simte...dar cu iubirea ta il ajuti enorm sa treaca mai usor. Imi place mult cat esti de empatica, iubitoare si inteleapta si sunt sigura ca va fi bine.

Sanatate multa, Mirunica si mamica

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eli, multi ani fericiti cu sanatate si bucurii alaturi de baietii tai

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Scriu pe fuga ca-s singura acasa cu fetili.Greu o sa-mi fie in vara asta din cauza vacantei mari.O sa intru si mai rar.Acum realizez ca eram c in concediu doar cu Bria.
Olivia, la multe lunitze grasanului si felicitari pt papica.
Anca, esti o curajoasa.
Ramo , ideea cu jumatatea de tort a fost a Cameliei.O idee grozava ar fi ca la un an sa-i intregesti acelasi tort cu cealalta jumatate.
Otilia, m-am benoclat in cora dupa adaptor avent si n-am gasit decat cu tot cu biberon si am deja unul plus canita.Tu l-ai luat separat?
Apropos de canita ,nu stiam ca exista si pt 6 luni si pt 12 luni.Soata mi-a cumparat una pt 12 luni si cant am vazut la Davidoli ca bea din canuta fara manere le-am dat si eu jos.Fara succes insa.Ieri m-am luminat cand am vazut ca-s 2 tipuri de canute.
Bria a mai mancat cirese+para+cereale fara lapte.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Eli multa sanatate si si mii de bucurii !!!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Olivia26, la multe lunite, sa devina Davidutu papacios si cuminte, cum vrea mamica lui.

Criss, ce papusa dulcica ai tu acolo! Deja sunt geloasa pe fetitele care au par de tuns.

Eli, La cat mai multi ani impreuna! Sa aveti parte de sanatate si iubire!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Anca, ce sperietura!

Da, de investigat ce si cum, dar nu cred ca-i cazul sa te alarmezi foarte tare. Crize de genul asta se pot face din diverse motive si daca zici ca a bagat multe dulciuri seara, mi se pare o explicatie plauzibila. La un moment dat eu am avut lipsa de magneziu si am facut urat, maica-mea pateste cand ii pica tensiunea... faceti analize sa vedeti de la ce a fost, dar cu calm si fara sa va impacientati. Profita de moment si fa-ti si tu niste analize, in felul asta nu il faci sa se simta aiurea sau bolnav, va faceti o verificare generala amandoi.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Olivia, bravoooo! "Compatimim impreuna" adica. Si la noi sunt legumele la fiert, dsoara Sclifosel doarme, sigur se trezeste infometata, sper sa avem "succesuri".

Aleinad, pai suge mar si morcov de zor daca-i dau in manuta. Cred ca le considera jucarii pt gingii. S-ar putea sa ai dreptate cu oltenele, nici eu nu mancam cand eram mica, dar se pare ca pe parcurs ne trece.

Eu ma chinui de azi dimineata sa incarc niste poze de webshots si incerc cu 5, incarca 1 si tot asa. Va anunt cand reusesc.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput