*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*
Raspunsuri - Pagina 15
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra criss, tare draguta e paula. da' de ce nu ai tuns-o tu? bertha, fa aliment intermediar. ii place banana, p o p u l a r i z e a z a branza de ex, branza poti sa pui in piure de legume. eu nu i-as da zeama (ciorba supa) daca nu mananca bine caci isi umfla stomacul cu apa si aia e. astia aici zic sa nu pui apa in piureuri ca nu are sens. la dr. mergem mai incolo un pic ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Daca le dai apa sa bea, nu e acelasi lucru adica le umfli stomacul cu apa si atunci beau mai putin lapte? Ca asa am impresia si cam evit sa-i dau apa si prefer sa-i bag tz la inaintare
Aa, ce am scris mai sus despre bibe sa nu crezi ca as fi ezitat daca nu mi-ar fi halit nimic dar asa papa bine tz si de aia inca imi permit s-o lungesc.
Merci de raspunsul ref. la scaun, inteleg ca o sa-l pot duce apoi pe avion ca nu e chiar mare, scaunul l-am vazut la Ikea dar nu m-am uitat atent atunci. Prin august e posibil sa mergem si in ro asa ca o sa tot avem nevoie de unul mai usor de luat dupa noi.
Olivia
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Criss, ce scumpaaa e Paula
, iar parul tot lungut e, fata de chelbosul meu![]()
Olivia
de
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
criss703 spune:
Anca , draga de tine prin ce ai trecut
, ce ai povestit am patit si eu cu muulti ani in urma cu bunica mea , exact cum ai descris tu , a patit doar de 2 ori si medicul ne-a zis ca e o criza de epilepsie dar de atunci au trecut multi ani (vre-o 20 ) si nu a mai patit asa ceva (sper nici sa nu mai pateasca
) .Muta sanatate sotului , bineinteles sa faca analize/investigatii si poate nu vor mai aparea nici la el crizele 
Bertha
,Arla
multumim , nu am tuns-o eu ca ...mi-a fost frica sa n-o fac "de comedie
" desi nu prea aveam ce strica tot am preferat s-o ducem la frizerie , ei a fost si asta o experienta noua pt. ea , cred ca de asta a si stat cuminte la tuns ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
alra spune:
nu e acelasi lucru daca dai apa dupa ce mananca. caci asa isi pot crea senzatia de satietate numa din legume si apoi mai beau un pic de apa de sete, altfel daca apa vine cu tot cu legumele se simt satui mai repede si iau prea multa apa in detrimentul legumelor.
cica daca vrei sa slabesti sa bei un pahar mare de apa inainte de masa, atunci mananci mai putin.
da, cred ca il poti lua cu avionul. il ambalezi in plastic bine si il predai separat
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
oceanborn spune:
Noi ne luptam cu gingia umflata, cred ca in cateva zile ii iasa si celalalt incisiv, 5 treziri azi-noapte... in rest nu e matzait, numai noaptea e jale...
cu papatul , nu va lasati fetelor, incet incet se acomodeaza piticii si cu solidele. la noi a functionat mozolitul pana in urechi, l-am lasat sa-si faca damblaua, vreo 2 3 saptamani zilnic faceam cocina in casa , barbita nici noi nu o punem tot timpul, avem haine , bodyuri patate,de sacrificiu, cu sau fara la fel se facea pana in varful capului. am avut si noi zile in care papa 2 lingurite si apoi scuipa...nu l-am fortat niciodata.
la noi a fost nevoie de rabdare cu caruta dar se vad ceva rezultate acum. cand vede lingurita casca gurita deja si mai nou papa tot din castronel. cand e satul, face bvrrrrr cu mancarea in gurita si umple tot
dar in ultimul timp asta se intampla cand in castronel mai sunt 2 3 lingurite.
la inceput aveam si noi 2 lingurite, cu una ii bagam eu mancarea in gura cu cealalta el o scotea
dupa care se freca pe la gurita, nas ochi urechi par etc...dupa papa trebuia sa-l spal daca nu era nevoie de dus, sa-i curat urechile si sa bag aspiratorul nazal![]()
sper sa-l tina bunele obiceiuri ce si le-a facut de vreo 3 zile si sa pape tot asa.
La multe lunite sarbatoritilor de astazi!!!! un pup special frumosului Davidut!!
mami de Thomas
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Bertha ,Arla multumim , nu am tuns-o eu ca ...mi-a fost frica sa n-o fac "de comedie |
ba ai ce strica. daca au par putin si il tai aiurea se vede ca naiba. eu am tuns-o pe laura singura pana pe la 2 ani si pe nicole de pe la 2 luni jumate deja. numai ca stiu sa tund. cat de cat
edit - ca sa tund un bebe regulat trec parul printre degete si tai ce iese peste. la breton trebuie un pic de tehnica, trebuie luat in vertical putin (trecut printre degete vertical pozitionate pe frunte) caci daca il tai prea drept arata rau.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Olivia26 spune:
Ai dreptate, alra...nu ma gandisem ca ii dai apa numai dupa masa. Chiar ma intrebam cum isi dau seama fetele cand le e sete
ca la noi daca inca nu pot spune ca exista masa...greu sa i se faca sete dupa tz![]()
Olivia
de

oceanborn spune:
un pup special si pentru Paula
cea tunsa...voi va tundeti noua acum incepe sa ne creasca parul...
am pus cateva poze la cozonacei cu cele mai mozolite momente din diversificarea noastra,din pacate sunt facute cu tel si era setat aiurea...a facut poze mici....
mami de Thomas
anca_27 spune:
Multumesc din suflet, fetelor!

Nasa noastra si si cumnata, e neurolog. Dupa masa o sa stam de vb si cu ea, poate ii face ea un EEG. Fiti sigure ca nu ramane asa. Eu nu mai vreau sa trec prin ce-am trecut azi-dimineata, cu toate ca deja ma simt mai `viteaza`. El tot spune ca nu e epilepsie, imi pare rau si mie ca l-am `diagnosticat` automat, si poate se simte prost. Am mai citit, si da, se pot face crize epileptice fara sa fie neaparat epilepsie...
daca voi intelegeti ceva. E suparat tare, i-am spus ca nu s-a schimbat nimic, l-am tinut in brate, incurajat, pupat, iubit. Va mai spun mai pe seara ce-am mai rezolvat. Acu a plecat pana la uni, l-as fi dus eu dar doarme zibe, i-am zis c-o luam pe sus si mergem. Insa a refuzat si-a luat un taxi. I-am spus ca e ok, cum vrea el si se simte bine. Vreau sa vada ca am incredere in el si nu-l consider `bolnav`.
Criss, e dulcica-dulcica frezata noastra, acu i se vad si mai fain trasaturile. S-o tot pupi!
Olivia, la multe lunitze vitezomanului!
Alra, Bertha, succesuri! Vad ca Bertha are
, orice se poate rezolva. Si eu raportez un succes cu zibe ieri, va spuneam ca se stramba la legume si nu merg nicicum, am luat o pauza, si i-am fiert la steamer doar morcov si dovleac. Le-am pasat si au mers. Nu multe, dar nu s-a mai lasat cu icnituri si gretaluieli.
Oceanborn, tin pumnii sa iasa odata, ce greu e asa noptile...
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Olivia26 spune:
Ei poftim, grasul meu tocmai a balotat vreo 80 gr cartof dulce+dovlecel+telina pasate cu lingura adica nu prea fin
, tot cat ii pusesem
, mai aveam dar nu mi-am fortat norocul
Nu mai mancase de pe la 7 si ceva cand a supt 2 sani full. Deci asa, cum zicea si Mirtha, abia dupa vreo 4 ore ii e foame. Mama, ce bucurie mi-a facut...cine are copii sclifositi la mancare intelege ce vreau sa spun
Oceanborn, ai avut tu dreptate ca eu era cat pe ce sa cedez si sa intrerup dive
Dau de baut, a da si pt ca azi implineste 7 luni
Oceanborn
, Anca

Olivia
de