Bucurii de sept-oct 2006 (166)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana01 spune:
Monique, multumim de felicitari! noi anul asta nu sarbatorim... va spun sincer ca pe noi copiii ne-au instrainat mai mult, nu ne-au apropiat, cum s-ar spune... asa ca deocamdata nu ne simtim ca am sarbatori.
apropo de asta: de cand am nascut-o pe daria noi nu am avut nici macar un weekend doar noi doi impreuna. adica de aproape 3 ani. niciodata nu am fost doar noi doi, intotdeauna am avut cel putin unul dintre copii cu noi. asa ca romantismul s-a cam dus pe apa sambetei... mai ales cu toate probl care au fost. printre voi mai sunt cupluri ca noi? ca eu nu mai cunosc... si nimeni nu e dispus sa ne ajute in sensul asta, cu toate ca avem parinti in putere. fereasca sfantu' sa zicem ca nu dorm copiii acasa la noi o data!!! e cutremur printre neamuri si, oricum, tr sa fim recunoscatori pana la moarte si dupa. si decat sa vad asta, prefer sa nu mai cer nici un favor...
Lili, Itzy, la multi ani si voua pt casnicie! stiu ca si voi erati in acelasi timp cu noi! sper ca voi macar sa sarbatoriti.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
Roxana01 spune:
adriana, noi acum 2 ani am fost la albena la kaliakra sup. este f ok hotelul, serv la fel. mi-a placut camera f mult, era mare si bine utilata. (la superior, la cel normal era ok, doar ca nu asa mare). plaja f buna, piscina ok. doar ca noi atunci am cam avut probl cu mancarea dariei. cu toate ca aveau sectiune pt copii, daria nu implinise 1 an si nu prea aveam optiuni multe. erau destul de multe prajeli la sectiunea copii si multa sare pusa in supe sau ciorbe. asta chiar m-a deranjat atunci (stiam all inclusive la turci, cu multe salate si gratare), dar banuiesc ca daca copilul e mai maricel nu va mai fi probl asta. cand va duceti? noi pe 2 iulie plecam la nisipurile de aur, la Arabella beach.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
yoannamarie spune:
Ziua buna din Bacau!
Ieri, aproape, toata ziua am fost plecate prin oras, spre seara m-am apucat sa gatesc (se mai racorise, cat de cat...) ... iar, azi noapte, pe la 12, ma benoclam pe net.... Timp in care, Mitzu, satula de somn
, s-a trezit... In prima faza, am incercat sa o readorm, pe urma, deoarece am vazut ca nu am sanse, m-am gandit sa-i citesc
- Aladin, Mica sirena... Intr-un final a adormit dar dupa un sfert de ora era iar in picioare, de data aceasta atentionandu-ma cu o paleta dupa ceafa... Am vazut stele verzi, carul mare, carul mic...toata galaxia...
cica, se juca cu balonul...la ora 01;30, dimineatza?!
Cu o punga cu gheata la cap...a trebuit sa renunt la postari "matinale" pe forum si am inchis computer-ul, m-am bagat in pat - cu fii-mea, intre noi, bineinteles, si am inceput sa tin evidenta masinilor ce se auzeau trecand... Intr-un tarziu am adormit si eu...
azi, m-am trezit cu o durere groaznica de gat- de la cele doua shke-uri cu gheata de ieri, cred ca mi se trage... si mai am si nasul infundat... Sa apelez la "batista"?!
nici cu, capul nu stau prea bine (n-am stat niciodata, daca stau bine si ma gandesc...
)
Mi-e teama, insa, pentru micuta mea...vad ca iar are nasucul infundat...
Gety, imi pare rau ca Maria
e bolnavioara si ca si tu ai probleme cu gatul! E bine, in schimb, ca nu necesita antibiotic starea micutei. Multa, multa sanatate va doresc! 
Cat despre:
| Citat: |
| eu intre renovat si plecat la mare, as alege plecat la mare. |
iti dai seama ca si eu tot marea as alege...dar stiu ca atunci cand ma voi intoarce acasa...ma vor apuca, iar, nervii cand voi vedea cum arata peretii- mazgaliti la greu de fii-mea- plus ca as mai vrea sa fac si unele schimbari etc...Ma rog...vom vedea pana la urma ce si cum...
Adriana, multumesc pentru sfat!
Stiu ca aerosolul- diminetile la mare- sunt foarte benefice pentru cei mici si nu numai... Acesta ar fi un motiv pentru care as fi convinsa sa ajung pe litoral...Ramo
, ma bucur ca ai scris! multumim pentru "tinut pumnii"...Ar fi prea frumos sa le facem pe amandoua...eu, ma gandesc, macar, o varianta sa o rezolvam...
Am vazut pozicile! Foarte frumoase! mi-a placut cadoul pentru sot... O familie foarte frumoasa si fericita! Emotionant si mesajul! Te felicit!
Si tortul arata
! La fel si platourile
! Intrebare: pe primul platou erau felii de ardei umplute cu o crema de branza, cred si... mai era o rulada...facuta de tine? ca arata tare bine... 
Despre micuta fotbalista...
Ajuta si la dus lemne pentru foc...n-aveti treaba cu ea... O micuta gospodina, are mami! 
Ah...si locul, padurea superbe...Unde ati fost?
O prinde foarte bine culoare rosie pe Patricia. Ii sta bine cu bentita...iar in rochita "gogosar" roz si colanti e superba!
Si tu, mamico, arati
...Mey, numai mamici
pe acest topic...
Foarte frumoase si restul pozicilor!

Lexi,
! Multumim pentru urari!
Bafta si, inca o data Drum bun! Sa ajungeti cu bine si, sper ca Mariei
sa-i placa aceasta calatorie!
Va asteptam cu drag, in Romania! 
La mare, daca ar fi sa ajungem, ar fi dupa 15 iulie...nu stiu exact data si locatia... Dar tinem legatura, ce spui? Mi-ar placea sa ne intalnim...daca o fi sa ajungem pe litoral (
)...Roxana, LA MULTI ANI! Sanatosi, fericiti si impliniti!

Multa sanatate lui Victoras
! Cu operatia de polipi si eu stateam...oarecum, cu teama...Dar...am citit ce a scris Adriana si, parca, mi-am mai revenit... Plus ca, ma gandesc la binele fetei...Decat sa-mi raceasca si sa se imbolnaveasca de...mai bine rezolv problema...daca se poate, de ce nu- ma gandesc...
si micuta dansatoare! Ah...referitor la viata in cuplu...crede-ma nu sunteti singurii...si intre mine si sot...s-a creat, asa, o oarecare distanta...nici noi nu avem pe nimeni cu cine sa o mai lasam pe micuta...si momentele noastre...au fost uitate...Si prietenii au remarcat acest lucru...inainte nu era zi sa nu iesim la plimbare prin parc, la o masa la un restaurant sau o terasa, mergeam si la film ca pe urma sa intram in cofetarie- asta era regula de aur cand mergeam la cinematograf...eeeeh...vremuri... Si noi tot 4 ani de casnicie facem anul acesta...Si, deja, avem momente cand ne comportam ca temebelii...
din pacate... Ma gandesc ca bunicii mei au avut 55 de ani de casnicie si au avut doi copii, plus trei nepoate care au crescut la ei...Stand in oras, bunica casnica, bunicul la pensie...parintii au profitat la greu... iar pentru ei era cea mai mare bucurie sa ne vada acolo... dar crede-ma, ca o data nu i-am vazut certandu-se, poate se mai luau si ei (nimic de spus..)...dar nu in fata noastra, niciodata... si, zi de zi, pana in ultima zi a vietii, bunica a primit flori de la bunciul meu... ma gandesc...oare de ce nu pot si eu sa am o relatie ca a bunicilor mei?
O mai las, cateodata, pe fii-mea, la sora-mea...dar nu exagerez... Are si ea serviciu, copil la scoala, lectii etc... In genere, o las pe micuta, cand trebuie sa ajungem la cumparaturi in hipermarket-uri si nu putem sa o luam ca e racita etc... dar nu e regula...
Si, ca mi-ai adus aminte...acum cateva seri, eram la sora-mea, invitati la masa si a sesizat ca a ramas fara paine... S-a oferit sotul meu sa se duca sa cumpere si m-am dus si eu cu el... Micuta a ramas in casa, cu sora-mea...Ne-am trezit pe strada, avand aceeasi reactie...Ne-am luat de mana...ceea ce, de mult, nu mai facusem...Un sentiment ciudat si placut, in acelasi timp...Deh...asta e...situatia...
Te inteleg...asta nu inseamna ca nu ne iubim copiii...dar orice cuplu are nevoie si de momentele lui...

Multa sanatate bunicii tale!

Monique, imi pare rau pentru starea micutei. Multa sanatate!

Am tras cu ochiul si la pozicile voastre... Foarte frumoase! Mi-au placut coditele Cosminutei...o scumpete cu ele
...Si piscina cu, cascada...eh...ce m-as "balaci" si eu putin...
Mey...mi-ai starnit un chef de litoral...
Xan, un
pentru super-mami! Si un
mare pentru printese!Itzy, unde ai disparut?
Baga raportul la inaintare... 
Martha, cum se mai simte Darius? sper ca ati scapat de tuse!

Elenia, Princess, Beatrix, Oanacn?!

Deh...eu tot cu cearsaful dupa mine...
Ma retrag...va urez o zi minunata in continuare si un weekend pe masura!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
mexxa spune:
Noi am fost la spital....maraiala cat cuprinde...
Dupa interventie sa merg sa vorbesc cu medicu
...din nou acelasi calm pe el....la intrebarile adresate au fost"nu imi imaginez", trebuie sa vedem", poate dupa tratament va fi mai bine" si tot asa .
Astazi am vorbit cu cei de la GANDUL si o sa am eu grija de pielea la toti medicii .... azi mi-a ajuns cutitu la os cand am vazut ca el chiar are chef de glume cu mine si nu se schimba nici in al 9 lea ceas..
Va pup...merg la Sebicu ca e foarte marait.
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
anangel_lexi spune:
Monique, Gety, multa sanatate fetelor!
Roxana, nu mai fi suparata, si la noi e la fel, nu am avut niciodata in aproape 3 ani un weekend numai pentru noi iar singurele zile cand Maria nu a fost cu noi a fost cand am cautat apartament aici. Deci nici atunci nu a fost ca sa ne relaxam noi, ca am avut parte de alergatura si stres cat cuprinde. Pot chiar sa spun ca nu ne-au priit deloc acele zile fara ea mai ales ca imediat dupa plecarea noastra Maria s-a imbolnavit si noi eram cu inima fripta sa ajungem mai repede acasa.
Yoanna, mie imi face mare placere sa ma intalnesc cu oricare dintre mamicile de pe forum, conteaza doar ca placerea sa fie reciproca.
Trimite-mi numarul tau de telefon pe PM ca eu pe-al meu de Romania nu-l stiu pe dinafara![]()
Andreea, va tinem pumnii sa reusiti!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 23 zile
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
Poftiti la cafea si fresh!
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 23 zile
mexxa spune:
Buna dimineata...
Eu am avut o noapte
asa ca multumesc Lexi de 
Sebi a ramas putin socat si toata noaptea tresarit...si tipa prin somn" nu beau jectiee"
...incet incet l-am linistit...a facut pisu si in pat....si cu siguranta tot de la frica.
In rest mai nimic...pregatesc rucsacu sa plecam la Iasi maine dupa amiaza.
Asa ca fetele din Iasi ne vedem luni dupa amiaza putin???
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
anangel_lexi spune:
Ultimele perle:
In ultimele zile fii-mea e intruna cu "nein" in gura. ("nu" in limba germana). Orice ii spui ea tipa "neeeeeiiiiin". Azi ii zice bunica-su: - Mai stai si tu linistita, n-ai obosit?
Ea: Neeeeiiiin
Bunica-su: - Mai lasa-l pe nein asta, mai spune si "ja".
La care Maria se gandeste un pic si spune: -Nu ja!
Tot azi a primit o minge noua si, foarte incantata se juca fotbal in sufragerie cu taica-sau. La un moment dat, din greseala, se loveste cu mingea peste nas si zice "Au". Iar dupa alte cateva secunde de gandire striga la minge: -Nu lovi nasul, ca am nasul miiiic!
Ma retrag, am nervii franjuri...

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
AMR 23 zile
anangel_lexi spune:
Azi va ofer cafeaua mai pe la pranz. Asadar, poftiti la o cafea cu aroma de vacanta
si fresh.
Azi e prima zi de vara, de azi incepe sa scada ziua...

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
AMR 23 zile
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor!
Sunt varza in materie de gat si nas...
Ieri, am fost plecati, aproape toata ziua la gratare...in prima parte am fost la cabana nasilor ca, seara sa o incheiem pe mosia sora-mii... Am intrat, ieri, pe forum, in intentia de a posta dar...n-am mai avut sanse...caci, s-a dat adunarea si, cum nu eram pregatiti,... a trebuit sa "ne ambalam" si "expediem" la cumparaturi... Am citit, in schimb... Nici nu era mult, dealtfel...![]()
Andreea, va
scumpilor!
Dumnezeule, atat de idiot sa fie un om?! Si...poti avea pretentii de la el...CICA e medic...
Ma doare sufletul pentru micutul tau...si la ce ai povestit din ultimele zile...Offff!!!!

Doamne ajuta sa reusiti sa strangeti suma cat mai repede si sa plecati, odata, la clinica! 
Ce ai rezolvat cu articolul din GANDUL?
Va 
Lexi, sar'mana pentru fresh....
Adevarul, ca tare bine a mers...
De cafea nu ma ating (nu beau, de obicei) desi... aroma de vacanta imi cam face cu ochiul ![]()
Sa inteleg ca, azi, esti ok?
super, super haioasa micuta Maria!
fetita isteata! 
Cat despre mare...ai dreptate...
si mie mi-ar placea sa ne intalnim, daca s-ar putea, cu toate mamicile de Bucurii... 
Ah...trimit, imediat, PM cu numarul de telefon...
Va urez o zi faina in continuare, tuturor! 
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
De prin viata...adunate! "
"