Bucurii de sept-oct 2006 (166)
Raspunsuri - Pagina 18
ramomar spune:
Buna dimi mamici minunate 
Andreea draga, iti urez cu mult drag o zi si o viata minunata, cu multa sanatate, fericire,noroc si sa ti se implineasca toate visele, dintre care cel mai important: sanatatea Sebicului frumos! 

LA MULTI ANI!!!!

am vazut pozele cu voi si sunteti doi frumosi, Sebi
e bucatica rupta din tine!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
Mexxa, ce crezi? A fugit! In schimb a stat sa-i pun ser in nas. Si am pacalit-o cu Sinupret-ul: i l-am bagat in suculet, cu mai multa miere si sirop.![]()
Nu cred ca o prind eu s-o tin sa folosesc batista!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,74.2,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
ramomar spune:
Adriana, tare frumos e DUDU!
si chiar asa cam putine poze!
Felicitari puiului pentru "absolvirea" cu brio a primului an de gradi![]()
yoanna
, pana sa raspund si eu vad ca ati achizitionat batista bebelusului
. Si noi am folosit-o prima data pe la 4-5 luni si de atunci inca de vreo 2 ori, ca nu prea a fost cazul si sper sa nici nu mai fie. E safe si ajutatoare, chiar daca pe Bucurii le deranjeaza sunetul aspiratorului, ii ajuta mult.
Va tin pumnii sa ajungeti si la mare si sa renovati apartamentul!
lilico spor la margelit!
, dar totusi te vrem mai prezenta printre noi si vreua si eu ceva poze cu frumosul Vladone, ca tare demult nu l-am vazut!!!
Am vazut si frumuseii Roxanei: Daria si Victoras, care seamana asa de bine de zici ca sunt gemeni!
Noua freza te prinde tare bine, Roxana 
lexi, sa stii ca si la noi variatiile de temp. sunt la fel. Intr-o zi peste 30, ca a doua zi sa fie 20 si ceva, diferenta de 10 grade; cam ciudat si pentru noi. AMR-ul nici nu stii cum trece!
vroiam sa te intreb si eu ce reprezinta, dar m-a luminat Yoanna ![]()
Ancutza, fericitooo
! chiar daca cu serviciul, tot e bine ca ajungi la mare, la soare...Distractie placuta!
Gety,imi pare rau ca iar va supara gatul! multa sanatate si insanatosire grabnica!
Moni un
special si de la noi. Sper ca..."rezultatul" sa fie pe masura asteptarilor ![]()
xan
si mult spor la toate!
si cum de 2-3 zile tot incarc cateva poze, acum, ca am reusit sa le pun pe toate, le gasiti aici si aici
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
mexxa spune:
Gety arata-i poza asta cum statea Sebi la scos mucii
Poate o va impresiona si va sta si ea![]()
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
anangel_lexi spune:
Buna dimineata la miezul zilei.
Andreea, iti urez si aici la multi ani fericiti si multa, multa sanatate lui Sebi!

Yoanna, ai ghicit! AMR-ul reprezinta zilele pana la plecarea spre casa. Multumim pentru urari
, sper sa se comporte bine Maria pe drum, ca venim cu masina...
Multa sanatate tie si lui Mitzu.
Ramo, foarte frumoase pozele. O parte din ele le vazusem, dar altele nu.
mare lui Patri!
Fetele care mergeti la mare anul asta, e vreuna din voi care merge in jur de 20 iulie si are chef de intalneala? Ma gandeam ca poate ma nimeresc la mare in aceeasi perioada cu vreuna din voi. Noi vom fi la Eforie Nord intre 20 si 26 iulie.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 23 zile
Roxana01 spune:
buna, fetelor!
eu sunt cam obosita. ce sa zic, maica-mea a fost 10 zile in grecia in vacanta si, de cand a venit (cam de o sapt) e cu bunica-mea prin spital, ca tr sa se opereze sa-si puna cristalin, dar nu o pot opera ca are glicemia marita. asa ca ma cam chinui cu amandoi, mai greu e cu cumparaturile, mancarea, spalatul, calcatul...
in plus victor are o raceala asa, pe picioare, de vreo 10 zile. e ffff mucios (ioana, suntem in aceeasi barca cu aspiratorul).
, multumim de tel medicului orl-ist. am fost ieri, ne-a dat un tratam si ne-a spus ca oricum e de operat la polipi, cel mai probabil la 3 ani, daca nu raceste prea des pana atunci. asa ca ne vom alatura operatilor de polipi. sunt cam suparata pe tema asta, dar asta este.
daria a descoperit azi dimineata cd-ul de la nunta noastra (ca implinim 4 ani de casnicie maine). si toata ziua azi m-a pus s-o imbrac in rochita de printesa si a dansat pe muzica de la nunta. a vrut neaparat rochita aia, ca m-a vazut pe mune ca aveam fusta (ea pronunta cuvantul fara litera "s", am vrut sa-l scriu asa dar mi-am dat seama ca nu va avea accentul ei si va iesit vulgar), adica rochia de mireasa.
nu mai stiu ce sa mai scriu, ca sunt pe fuga si uit... pe andreea am felicitat-o pe mess, dar ii urez si aici multa sanatate si sa dea Domnul ceva noroc si la casa lor!
va pupam
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
GETY spune:
Am
un pic, ca in ultimele 2 nopti nu prea am dormit...
Ramomar, mi-au placut tare mult pozicile tale. De fapt, imi plac toate pozicile voastre, pe bune... Si cele facute in mijlocul naturii.
Maria cand ma vede ca vreau sa ma uit la pozici, hop si ea!
Si-i zic: fetita sta in trenulet, sa stai si tu (ca ultima oara nu a stat, a trebuit sa o dea jos).
Mai nou, ne uitam la pozele facute cu ea la mare in 2007 si 2008. Si-i spun ca acusi mergem si noi la mare. Cred ca o sa inteleaga mai multe anul asta cand o sa mergem.
Lexi, si noi venim la mare in iulie, dar nu stiu in ce perioada. Saptamana viitoare aflam. Dar am vrea bilet ori la Jupiter, ori la Olimp.
Roxana01, multa sanatate bunicii tale!
Ce mai face Dariutza? Cum ii e cu piciorusul?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,74.2,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Monique_new spune:
Buna dimineata . Va invit la o
luta. Eu sunt zombi
.
In primul rand Andreea La multi ani ! multa sanatate, fericire si DD sa va ajute sa rezolvati problemele cu Sebicu.

. Cred ca e iesit delicios ( cum spune Cosmi ) tortuletul.
Noi ne-am procopist cu rosu in gat si febra de rigoare. Ne tot intrebam de unde si cand colo tati si-a adus aminte ca zilele trecute pana sa-i pregateasca laptele fata mea a servit direct scos din frigider
. Tot ieri am constatat ca singurul sirop care ii scate febra este Nurofenul, pe care il si folosim de cand era mica. Am incercat panadol, paracetamol nimic.
Ieri am facut o vizita scurta la pediatra care o roaga sa-i spuna "rata" la care ea raspunde " nu stiu " dupa care Cosmi o intreaba pe doctora " doamna doctora aveti microscop sa vad microbii "
.....cred ca i se paruse prea banala intrebare doctoritei cu rata
. Am completat si fisa pt gradi cu vaccinuri, mai raman de facut analizele
Yoana sa sti ca si tati a incercat batista bebelusului pe pielea lui
pt ca era "suspecta" treaba cu aspiratorul.
Adriana tot in Albena am luat bilet, doar ca la alt hotel " Laguna Beach" care este situat pe plaja. Anul trecut a fost frumos unde luasem doar ca aveam de urcat - coborat pana la plaja o gramada de trepte si anul asta am tinut cont si am studiat mai bine harta.
Rox sanatate bunicii si felicitari pt cei 4 ani de casatorie
1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Adriana mica spune:
Roxana, sanatate bunicii tale! Sper ca Victoras se simte mai bine; in ceea ce priveste operatia de polipi, nu iti fa asa de multe griji.
Monica, si tot noi la Albena (hotel Kaliakra sup.) mergem. Anul trecut am fost la Nisipuri, chiar sunt curioasa cum este la Albena. Oricum Dudu de abia asteapta sa mergem la balaceala, la munte de abia reuseam sa il scoatem din piscina.
Pt rosu in gat iti recomand Bioparox. Este mai bun decat Tantum verde; de fapt ii poti da alternativ, dimineata cu unul, seara cu altul si in 2-3 zile este ca noua. Iar pt antitermice, pt ca nu i poti da decat Nurofen, poti lua otet special (au la farmacia de stat de la titan) pt febra, si ii pui seara la culacre pe sosete.
Fetele din Titan, poate ne intalnim in parc weekend-ul asta. Noi nu mai plecam nicaieri, cel putin deocamdata.
Am pus asa de putine poze pt ca nu mai am loc pe Totsites. Iar cei de la Kodak mi-au sters contul, pt ca nu am binevoit sa cumpar de la ei vreun obiect promotional (din acelea cu poza). Nu am avut timp sa imi fac cont pe alt site, deocamdata folosesc doar blogul.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Monique_new spune:
Adriana am notat medicamentul.
Noi anul trecut cum am spus si sti am fost in Albena si am fost multumiti. Eu am cateva poze facute Albena 2008 dar nu stiu daca sunt sugestive.
Daca suntem ok poate venim si noi la intalnire.
1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006