Bucurii de sept-oct 2006 (166)
Raspunsuri - Pagina 17
mexxa spune:
ANCUTA multumesc draguta
Astazi asa ca inainte de ziua mea vestile vin ca bombele
si macar de ar fi bune.
Dar in alta ordine de idei am terminat de facut blatu de tort
am o reteta super bestiala...si abia astept sa il termin
Dupa ce se raceste blatu i se taie capacu si se scobeste in interior...miezul de la blat se adauga cu capsunile taiate feliute si cateva linguri de frisca apoi se umple la loc, se aseaza capacu si se imbraca cu frisa....

Astea fiind spuse mergem putin afara.
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
xandrutza_76 spune:
Andreea, la multi ani fericiti! Iti doresc toate cele bune, si, mai ales, ca Bibi sa se insanatoseasca!!

xandrutza_76 spune:
Despre noi... suntem bine, timp liber mai deloc...
Ioana, sanatate lui Mitzu!
Lexi, si pe mine ma termina diferentele astea de temperatura, de la o zi la alta. Azi a fost cam rece...
Gety, nu am retinut, pleci in concediu? Cand? Sper sa prinzi vreme frumoasa!
Ancuta, distractie placuta la mare! Eu-s pe aici, cand te intorci ![]()
Am vazut ceva pozici, cu Soricelul absolvent al Adrianei
dar si pozele Monicai. Mi-a placut Cosminuta cu ochelari de soare, ce bine ii sta! Am vazut si puiutii Roxanei, a crescut Victoras!
Lilico, am citit textul.
yoannamarie spune:
Neatza, scumpelor! Poftiti la www.galateni.net/forum/download/file.php?id=1239" target="_blank">cafeluta!
Ieri am "hibernat" mai toata ziua...iar m-au luat durerile, am fost "varza"...- iar acu' n-am somn si... hop pe net...NORMAL!!! ![]()
Pentru inceput...permiteti-mi sa o felicit pe sarbatorita zilei,
Minunata mamica, Andreea
LA MULTI ANI, SCUMPO!!!

Multa sanatate si fie ca, incepand cu aceasta zi, sa ti se indeplineasca cea mai arzatoare dorinta, sa ai parte numai de impliniri si bucurii!
Multa, multa sanatate puiutului tau si sa dea Dumnezeu ca vestile bune sa vina cat mai repede! 
Flori pentru o mamica minunata!
Si apropos...de tort...
- yami-yami...suna bine!!!! Sa aveti pofta! 
Gety, si noi ne dorim sa ajungem pe litoral anul acesta... De fapt, mai mult sotul...decat eu... Dar...suntem, inca, nehotarati...
Deoarece au aparut niste cheltuieli neprevazute...plus ca eu consider ca ar trebui sa renovam casa... Nu stiu ce vom face pana la urma... Sper sa facem ceva...si sa nu ne trezim ca n-am pupat nici litoral-nici renovare... Caci, asa patim de fiecare data cand nu ne hotaram asupra unui singur lucru...
Voi in ce statiune mergeti? Concediu placut, vreme super, distractie placuta va urez de pe acum!
Fii-mea, anul trecut, mi-a stat cumintica pe plaja...chiar n-am avut probleme cu ea...anul asta, in cazul in care vom merge, ma gandesc ca vom avea de "tras"... cu plimbaricile ei neasteptate...
Lexi, ai mare dreptate cu imbolnavirile! Variatiile astea de temperatura sunt extrem de periculoase... La noi, in Bacau, de exemplu, ieri dimineata ploua torential si era destul de frig...ca pe la orele amiezii sa iasa soarele si sa se incalzeasca corespunzator... Sotul umbla cu hainele dupa el...in masina...ca nu se mai stie cand e cald, cand e frig...dintr-odata se schimba vremea... Nici eu nu stiu cum sa o mai imbrac pe Mitzu cand iesim la plimbare...
... Nasol...nu mai pupam noi anotimpurile de altadata...
Ah...AMR... X zile...pana veniti in tara, nu?!
eh...mult a fost, putin mai este! Cat stati in Romania? Va urez de pe acum Drum bun si sa ajungeti cu bine! 
Monique, am vazut si "partea a doua...". Multumesc pentru pozici! Foarte frumoase! Nu mai am cuvinte pentru micuta ta!
dulceata de fetita! nici mami nu e mai departe! 
Ah...m-au impresionat pozele in care Cosmi e cu tine si mama ta... stii care a fost primul gand? Trei generatii de femei...foarte frumoase...
Nu stiu daca asta a fost intentia dar eu, una, astfel am perceput, mesajul pozei... Asta am simtit la prima vedere! 
Si micutii Roxanei sunt, pur si simplu, adorabili! Dariei ii sta foarte bine tunsa frantuzeste iar, cu ochelarii de soare...e scumpica foc!
Si Victoras e un dulce
, un cavaler intre domnisoare! 
Cat despre "batista"...credeam ca sunt singura care am avut discutii cu sotul pe aceasta tema...Initial, el credea ca e aspirator nazal si cand a ajuns la farmacie si a inceput farmacista sa-i explice cum functioneaza...m-a sunat, rapid, si a spus ca el nu cumpara asa ceva... Da-i munca de lamurire, i-am spus ca il voi incerca intai pe pielea mea etc...si pana la urma (fortat de urletele mele, probabil
-deh...n-am mai rezistat
) a cumparat... Acasa, a spus sa-mi pun nasul la bataie in timp ce el se ocupa cu oscilatul "puterii" aspiratorului casnic...
deh...in visele lui, poate...
In concluzie, am zapacit copilul cu "instrumentul"...a trebuit sa o tina ta-su de toate cele...in timp ce eu efectuam "operatiunea"... cat mai usor, incercand sa-i distragem atentia... Deh...urla mai ceva ca la injectii, dar, macar am rezolvat-o de o treaba... Ati avut dreptate! Poate, ca data viitoare cand il vom folosi (sper ca nu curand...) sa nu mai aiba aceeasi reactie...
Adriana, multumesc pentru sfat.
Si noi ne gandim, cat mai serios, sa o operam, pe micuta, de polipi. Ne-a recomandat si ORL-ist-ul, dealtfel! Noua ne-a prescris apa de mare sa punem in nasuc. Zilnic! A spus ca asa cum ne curatam mainile, dintii, fata in fiecare zi...asa trebuie si nasucul curatat...
Am vazut pozicile!
Superbe! Mi-a placut foarte tare poza in care esti cu Dudu si in spate se vede turnul Pelesului... 
Felicitari micutului absolvent de grupa mica! 
micutul "soricel Aurica"! Tare dragalas a fost!
Cred ca si spectacolul a fost pe masura... 
Eh, acusi-acusi...plecati in concediu! Vacanta placuta, vreme superba va urez de pe acum! ![]()
Ancuta,sar'mana pentru urari!
Deh...Inca un tatic sceptic...
Felicitari Ioanei
pentru ca-si sufla singurica nasucul... A mea nu vrea si...pace! 
Ce faaaain... la mare, la soare...
Vreaaaau si eu!!!!
Distractie placuta (chiar daca mergic cu sv...) si vreme superba! Sa te bronzezi si pentru mine!

Iar...cu factura neplatita...cunoastem...avem experienta...![]()
Xan, sar'mana pentru urare!
Draguto...spune ce ai mai bucatarit, cofetarit in ultimul timp? Ce-ti fac micutele printese? Nu ne mai spui nimic de ele?
Poze?! 
Dragutelor...am trantit un cearsaf...de mai mare...lungimea...
V-am spus ca mi-s irecuperabila...
No...ca veni si Mos Ene...ma duc la somnic...
Sotul doarme cu asa pofta ca ma si enerveaza cand il vad... ![]()
Va tzuc si sa aveti o zi minunata! 
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
GETY spune:
LA MULTI ANI, MEXXA!
Sa ai parte de sanatate, fericire... Si Sebicu sa se faca bine.
Azi virez si eu banutii, imi pare rau ca nu-s mai multi, dar am convingerea ca pic cu pic se vor aduna.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,74.2,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
De 2 zile iar am gatul in pioneze,
, Maria a facut si ea o amigdalita, dar nu una care sa necesite tratament cu antibiotice, ci numai cu Nurofen, vitamina C, Homeogene, Dr. Mom. Asta ii dau eu acum. Si am cumparat ieri si niste Osteocare, pe care am sa incep sa i-l dau dupa ce ii trece gatutul.
Mai am de vizionat pozele Adrianei, ca ieri se incarcau destul de greu si am renuntat.
Yoanna, eu intre renovat si plecat la mare, as alege plecat la mare.
E si mult mai putina bataie de cap, nu
dupa aia, nu speli non stop sa scapi de var...
Da, vreau sa plec la mare, chiar ieri mi-a zis si dr. sa mergem, dar asteptam oferta de bilete prin sindicat, care inca nu a aparut si de asta nu stiu nici perioada. Dar sigur va fi in iulie, pe la mijloc.
Ma pregatesc sa ma apuc de
...
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,74.2,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Va multumesc tuturor pt aprecieri.
Mexxa, iti urez multa sanatate si fie ca tot ceea ce iti doresti sa se implineasca!
Ioana, daca Maria are cumva polipi, nici nu va putea sufla nasul pana dupa operatie. Noua asa ne-a spus medicul ORL.
SI inca ceva: pt piticii cu probleme la nasuc, mersul la mare face minuni. Noua ne-a recomandat medicul ORL-ist sa incercam sa mergem in fiecare an la mare. In schimb, trebuie evitat sa fie expusi la umezeala de orice fel (inclusiv la salina).
Monica, concediu placut! Pana la urma, unde mergeti, tot la Albena?
Ancuta, iti urez cu intarziere bun venit printre noi. Si distractie placuta la mare, chiar daca mergi in interes de serviciu.
Lexi, va doresc insanatosire grabnica! Si pe noi ne deranjeaza diferenta de temperatura, nici nu mai stim cum sa ne imbracam.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
mexxa spune:
Va multumesc mullt pentru urari

Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
GETY spune:
Adriana_mica, am vazut si pozicile... Asa putine? Mai ales ca sunt si din Sinaia, unul din orasele mele preferate (top 3 orase).
Vorbeam zilele trecute de batista bebeului. Cred ca o sa o folosesc si eu azi, ca are vreo 2 mucisori. Nu curg, dar se aud in nasuc.
Sunt curioasa cum o sa reactioneze Maria. Ca n-am folosit-o de nu stiu de cand.
Asa creste Maria Diana
mexxa spune:
Gety eu o tin ascunsa ca daca da Sebi de ea tooata ziua isi scoate mucisorii....
Sebicu web'site