Bucurii de sept-oct 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mexxa, of sper sa reusiti sa strangeti banutii pt investigatii in strainatate. Multa sanatate lui Sebicu!

Monica, m-am uitat peste poze. Singura mea ingrijorare este ca am vazut o plaja foarte aglomerata. Anul trecut eram foarte putini turisiti pe plaja, din cauza costurilor suplimentare pt umbrelute (marea majoritate preferau sa stea la piscina, in conditiile astea).

Roxana, noi plecam pe 16 august. Noi preferam aceasta perioada pt ca, de regula, apa marii este mai calda. Sper sa ne simtim bine, si nu cred ca mancarea va fi o problema. Inca nu ii dau lui Dudu prajeli, sper sa aiba si mancaruri gen carnita cu sos si cartofi natur, sau paste fara sos, asa cum gaseam anul trecut la Nisipuri. Va doresc si voua distractie placuta la mare.

In ceea ce priveste relatia de cuplu, lucrurile se schimba aproape intotdeauna dupa nasterea unui copil, eu asa cred. Mai greu este in cazul celor care nu au pe nimeni cu care sa poata lasa copilul, pentru cate o iesire in doi. Si noi suntem in categoria asta, putem apela doar in caz de forta majora la cumnatul si cumnata mea, dar nu am facut-o niciodata pana acum. Noi avem regretul ca nu am "profitat" mai mult de timpul pana la nasterea lui Dudu, dar o lunga perioada de timp nu ne permiteam iesiri prea dese; apoi serviciile au inceput sa fie din ce in ce mai solicitante, in cazul nostru asta a fost una din sursele de suparare. Intre timp, ne-am obisnuti cu ideea, si incercam sa ne bucuram cat de mult putem de clipele petrecute impreuna.

Noi avem o veste mare: Dudu a inceptu sa ceara la WC! De saptamana trecuta, ii punem chilotei normali (inclusiv la gradi), fara insa a insista prea mult (nu il lasam cu chilotelul ud pe el niciodata, il schimbam imediat). De la gradi nu m-au lasat sa inteleg ca ar face ceva progrese in acest sens; in schimb, sambata si duminica a anuntat de fiecare data (chiar si atunci cand ii pun pampers, cum ar fi dupa ce se trezeste). Este adevarat ca asta se intampla in ultimul moment, si uneori mai scapa pe el, dar pt inceput este mai mult decat ok. Facem direct la WC, din picioare.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor!

hai ca imi vine inima la loc cand vad ca nu sunt singura care nu are cu cine lasa copiii macar pt o noapte. ca absolut toti prietenii mei cu copii pleaca singuri in vacante, ies noptile prin cluburi, nu ma vb de multele dati cand copiii sunt de la sine inteles luati de bunici si tinuti cu saptamanile.

azi eram in parc cu ai mei copii si ma gandeam ca daria a crescut, de la toamna va fi la gradi, iar victor maine face 1 an, deja nu mai este bebelus. si, nu stiu, zau, ma apucase o melancolie, mi-am dat seama ca niciodata in viata mea nu voi mai avea parte de clipele astea cu ei, ca niciodata nu voi mai tine in brate un bebelus care sa fie al meu, ca nu-i voi mai indruma primii pasi. e uimitor, cand traiesti clipele astea nu-ti dai seama de minunea pe care o traiesti. victor este acum extraordinar de smecher, prinde totul de la daria f repede, iar daria are grija de el si tot timpul il indruma cum o indrumama eu (de exl azi la masa victor nu prea avea chef de mancare si daria ii zicea" vicol, la mama papam, la masa nu ne iucam si nu vobim". sau daca victor face galagie, imediat o auzi "mai incet, ca ma doaie capul". sau daca ii da vreo jucarie "pune misi, ca ti-am dat iucaia" - spune merci, ca ti-am dat jucaria). dimineata isi beau impreuna laptele. este o splendoare sa ii vezi.

hai ca ma ia melancolia si ma apuca si plansul. de data asta de fericire ca am doi copii atat de perfecti.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, dragutelor!

Am vorbit, in urma cu aproximativ 2 ore, cu Andreea la telefon. Sunt in Iasi. Astazi i-au facut analizele micutului Sebicu iar, dupa-amiaza asteapta rezultatele. Maine dimineata sunt programati la tomograf.
Era cu Bibi si abia ce plecasera de la laborator. A spus ca se duc direct acasa pentru ca sa-i dea sa manance puiului-spera sa poata sa-l convinga sa manance si altceva in afara de iaurt, caci numai asta accepta de cand au ajuns in Iasi...- dar, si acesta foarte putin...din pacate.
Si vor sa se odihneasca, caci sunt foarte obositi amandoi. Unul din motivele pentru care isi cere scuze in caz de, azi, nu va reusi sa intre pe forum.
Va pupa si va multumeste inca o data, din suflet, tuturor!

Adriana, felictari lui Dudu pentru progresele facute!

De azi...am reinceput, si noi, operatziunea olitza... M-am inarmat cu o duzina de chilotei...am ascuns pampersii si...Doamne ajuta! De dimineata si pana acum, mi-a udat doua perechi de chilotei... De fiecare data, dupa ce a facut pipi, s-a asezat imediat pe olita... O singura data, a nimerit olitza si a resuit sa faca in ea... Acum, astept sa vad ce mai urmeaza... Ma gandesc la nevoia mare cum va reactiona...
Acusi vreau sa iesim la plimbare si ma gandesc sa-i dau, tot, chilotei...si, bineinteles sa iau si schimburi cu mine...N-as mai vrea sa-i pun pampersi...desi, micuta mi-a cerut - i-am explicat ca doamna doctor a spus ca s-au stricat si gata... Adevarul e ca, pediatrul mi-a spus ca odata inceputa operatztiune sa scot de tot pameprsul...sa nu mai vada nici ambalaj de pampers in preajma caci altfel, nu resusesc sa o dezvat...
din cand in cand, ii amintesc ca in caz de ii vine sa fac ceva...sa se puna pe olitza si ea imi raspunde, foarte sigura pe ea, ca DA!!!! Sa vedem...ca asa a spus si primele doua dati...

Ah...plecati la mare chiar de ziua mea... Va urez de pe acum concediu placut, vreme super si conditii (mancare etc) excelente...nici nu vad sa fie altfel...

Roxana, ma bcuur ca te-ai "linistit"! Suntem multi in "gasca" aceasta! Dar...asta e...
Foarte emotionant cum ai povestit de micutii tai...Ce scumpi sunt! Si Daria ce frumos se poarta...si ce grija are de fratiorul ei...Foarte frumos!
Va felicit pentru asa copilasi minunati! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

O zi buna si o saptamana minunata va doresc, tuturor, dragutelor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CAPITOL NOU

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 23 zile

Mergi la inceput