Bucurii de sept-oct 2006 (166)
Raspunsuri - Pagina 11
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor!
Imi cer scuze, pentru ca am disparut fara nici o explicatie...dar m-a bubuit de am fost ca o leguma la frigider... Revin dupa o perioada de "bolit cu, capu' " (no... ca am reusit sa ma defectez de tot...)... "M-am luptat" cu o sinuzita maxilo-frontala (diagnosticul medicului...)... caci, daca era dupa mine, tot cu Fervex ma indopam si, urlam in casa de durere si nervi ca...deh...de ce nu-mi treceee migrena! Eh...nu are rost sa va povestesc prin ce am trecut... E neplacut! Nici acu' nu-s mai breaza...
sunt in perioada de refacere, sa spunem...si, doctorul mi-a recomandat sa evit Tv-ul si computerul, sa stau linistita in pat, sa ma odihnesc etc...
Eh...de parca as putea! L-am zapacit, intreaga saptamana, pe sot, la cap sa nu uite sa plateasca net-ul... Saracul...si serviciu, si copilas, si soatza bolind...numai de factura de net nu ii ardea...da'... faceam atata tragedie din faptul ca mi-s bolnavioara, si sufar la tratamentul injectabil
etc... incat... mi-a respectat doleanta!
Nici Mitzu, scumpa mea, nu se simte prea binisor... Nush ce sa mai facem sa tratam tusea care, din seaca a devenit groasa, cu expectoratii. A si varsat, saptamana asta de cateva ori, din cauza asta! I-au dat (sotul si sora-mea) si Sinupret, Eurespal, Stodal...nici un efect. Am bagat la medicamente in ea...offf...
Acum, am inceput sa ii dau picaturi Ambroxol...sa vedem daca or sa-si faca, macar astea, efectul... Nu stiu ce sa mai spun... Urata saptamana, urata perioada! 

Va multumesc din suflet, scumpelor! Pentru ca ati intrebat de mine...pentru tot... 

Am reusit sa citesc, tot, din urma...am vazut si pozicile...
Roxana, felicitari pentru poze! Reusite! Si strumfii sunt minunati! ma gandeam... ce-ar fi sa participi la concursul foto, de pe DC? Cred ca ai avea sanse! 
Andreea, ma bucur enorm pentru voi, pentru noul apartament, pentru ca veti avea viza de flotant!
Ma bucur ca ati rezolvat si cu documentele! Sa dea Dumnezeu ca suma necesara sa fie stransa cat mai repede si sa reusiti sa plecati la clinica! 
Lexi, un
maaaaaaaaare pentru tine! Multumesc pentru grija! 

Tu cum te simti? Adevarul e ca...aerul conditionat e foarte periculos...cred ca si mie...tot de la el mi se trage, oarecum... Spor la cursurile de franceza! Maria cum se mai simte? 
Gety, mi-a placut, foarte mult, micuta dansatoare! N-ai treaba cu ea! Felicitari! Si in poze, frumusica!
Felicitari pentru gradi'! E bine si de doua ori pe listuta...decat deloc... 
Itzy, cat de scuuuuuumpa e Ana!!!
Ii sta minunat cu aceasta tunsoare! A crescut foarte frumos! Iar, despre cum arata imbracata cu quipao, nu pot sa spun decat ca m-a lasat...
! Superb "modelul"
, superba si rochita!
Eh...nici cu ie si clop, nu a fost mai prejos, domnisoara! Iar, dumneavoastra, doamna... ati fost la inaltime, alegand sa purtati, costumul national romanesc! Mey, arati bine, oricum ai fi imbracata!Te felicit!
Ce mai! Am avut reprezentante de seama! nici nu ma mir...de ce am vazut chinezii fluturand steagul Romaniei sau de ce au ales sa faca poze la standul Romaniei!
![]()
Si pozele din parc! Minuntate!
Iti sta foarte bine cu palarie...am spus eu ca te prinde orice...
... Si Ana asortata...pana si strampii aveau buline...mey...nu mai am ce sa spun...
... Foarte faine si parcurile! aerisite, pline de verdeata, bujori...eh...m-am relaxat, total, privindu-le... Mai vreaaau!!!

Ramo,
doua fetite cu, codite. Mey, desi, se spune ca, in general, fetitele seamana cu tatii...mie, una, mi se pare ca Patri seamana foarte tare cu tine. Ochisorii, parul, zambetul... Frumusele amandoua! 
Ah...mai are rost sa spun ca
dupa cuiburile de viespi? Pe bune...cu ce pofta as musca, acum, dintr-unul...
La multi ani, sotului! Multa sanatate si impliniri! 
Pufymic, ce distractie!!! Iar copiii sunt minunati! Cat de frumosi si cata bucurie pe chipul lor! Va felicit pentru inspirata idee! 
Ancuta, sa-ti traiasca minunea! Mey, dar ce ochisori poa' sa aiba!
Minunate poze, minunati protagonisti! Mai posteaza...caci, mai vrem...![]()
Elenia,
micutul inotator! Mey...ai un strumf tare frumusel!
Pai...daca reteta e perfecta!
Tu cum te mai simti? 
Mini_me, foarte frumusica scumpica ta!
Sa va traiasca! Mai vrem poze...si cu tine, cu burtica!
He,he, bebe incepe sa se faca remarcat...
multa sanatate si sarcina usoara, in continuare! 
Monique,
! Ma bucur ca micuta se simte bine!
Ti-ai adus aminte ce vroiai sa spui?! ![]()
Xan,
micuta dansatoare! eh...can-can, zorba...n-ai treaba... imi imaginez cat de scumpa e! ![]()
Mey... esti de apreciat!
Si bucatareala, si cofetareala, si copilasi, si musafiri, si vizite... si postari... esti fenomenala! Te
!
Tanima,
! M-ai pus pe ganduri...cu giardia... I-am facut, fiica-mii, examen urinar...si a iesit in regula...dar la scaunel nu m-am gandit... sa fie oare asta cauza tusei nesfarsite?! 

nush...ce sa mai spun... umblu cu zeci de pachete de servetele umede, dupa mine, sapunul care nu necesita clatire nu lipseste din geanta, o sterg de fiecare data, de spalat pe maini...nu se pune problema... offff....
Ce scump e Rares...in felul cum isi alinta surioara!
pentru amandoi! Sa va traiasca!
Oanacn, cu scuzele de rigoare, iti urez LA MULTI ANI! Multa sanatate (sper ca esti ok dupa interventie...), impliniri, fericire si tot ce iti doresti! 

Scumpelor, va
si va urez o zi faina, in continuare, tuturor!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
anangel_lexi spune:
Tanima, iti multumesc! Asta iarna, tot la sugestia ta
i-am facut Mariei copro, am dus 3 mostre din 3 zile diferite, nu a iesit nimic. O sa-i repet analizele luna viitoare cand ajungem in Ro. Aici pediatrii nu prescriu analize decat fff rar, nu stiu de ce. Am Liv 52 in dulapiorul cu medicamente dar mi-a fost teama sa-i dau pana acum pentru ca am inteles ca e si energizant si noi avem nevoie de orice numai nu de asta!
Yoanna, ma bucur mult ca ai reaparut, mi-a fost dor de tine!
Imi pare rau ca ai fost bolnava, recuperare rapida tie si lui Mitzu. O admiri pe Xan pentru cate face? Stai sa vezi ca pana de curand mai juca si Triburile pe net...Te-am lasat cu gura cascata, nu-i asa? Pai si eu tot cu gura deschisa de admiratie stau cam de cand am cunoscut-o (virtual)!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
martha78 spune:
Oana, cu intarziere LA MULTI ANI si din partea mea!

Yoanna, ma bucur ca ca esti mai bine, nasol cu Mitzu, sper sa scape si ea de tuse; nici noi nu-i dam de hac..nu stim care e remediu ca nu trece deloc 
Mexxa, bafta in tot ceea ce iti doresti sa faci!
Gety, felicitari pt inscrierea la gradi! Maine aflam si noi raspunsul
sper sa fie pozitiv
Mini_me, frumoase pozele cu micutza ta, e tare simpatica si dulce
mexxa spune:
Neata fetili...o
pentru trezire
noi inca nu am primit raspuns de la admini
...nu stiu de ce...mai astept.
acusi la 10 trebuie sa sun in Germania.Am sunat ieri dar nu am gasit sefu sectiei de ORL si mi sa zis sa sun azi dupa ora 10.....
Am mai gasit cateva clinici specializare pe orl din Italia
Pana acum am luat legatura cu:
* Spitalul de copii Gesu de la Roma
* Spitalul de copii Gaslini de la Genova
* Spitalul de copii Brescia
* Clinica de copii klinikum-augsburg la care va trebui sa sun azi.
* Clinica de ORL de la Szeged
, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Multa sanatate bucuriilor bolnavioare.
si mamicilor.
GETY felicitari pentru admitere![]()
In rest ce s ava mai zic....am fost alaltaieri la spital si m-am certat cu medicu.
Mi-a zis verde'n fata ca daca plec sau ma duc la alt medic dusa sa fiu...pacat nu am crezut ca un medic poate fi asa ![]()
O sa caut un alt medic la Grigore Alexandrescu...macar sa aibe cine sa il aspire.
Si pana la urma stiti care a fost parerea medicului de ce nu a reusit pana acum cazul lui Sebicu?
din cauza mea
....auzi la el ca eu nu am avut destul optimism.
Si daca nu am mai avut eu incredere si optimism si tot ce vrea el....sa ma ierte Dumnezeu....
PUPICI si mai revin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
GETY spune:
Doamne, ce optimism n-ai avut Mexxa? Ai stat cu mana pe bisturiu sau pe ce a mai manuit el acolo? Eu cred ca nu-i intreg la minte!
Asa-s dr. astia! Sau o parte din ei. Si eu am patit la fel cu Maria: un dr. de 3-4 ori (sau nici nu mai stiu de cate ori am mers in spitalul ala) n-a vindecat-o pe Maria si alta dr. dupa o singura interventie a "reparat" ce a facut el rau si mi-a facut fetita sanatoasa.
Eu zic sa continui demersurile pe care le-ai inceput si poate primesti si raspunsurile de la administrator.
Asa creste Maria Diana
Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Multumim pentru felicitari, Mexxa , Martha si Yoanna!
Yoanna, multa sanatate tie si Mitzei tale!
Asa creste Maria Diana
Vreau sa slabesc!
beatrix spune:
Buna diminetaza!
Ne mai tineti minte?
Nici nu stiu cu ce sa incep! Cu inceputul...
In primul rand si cu mare rusine felicit si eu sarbatoritele lunii mai si iunie, La multi ani cu sanatate, fericire, numai succese si impliniri alaturi de intreaga voastra familie
! Mii de scuze Lexi, Monique, Gety....ca n-am fost pe faza! La fel Bucuriilor de 1 iunie, sarbatoritilor de luna aceasta, Victor si Anna, le doresc sa fie sanatoase si sa aiba parte de o copilarie minunata!
Saptamana asta lucrez de acasa ca sparg niste pereti intre birouri si asa am avut un pic d etimp sa rasfoiesc ultimele capitole! Mi-am incantata privirea cu pozele Bucuriilor, minunate toate! Nu nominalizes ca sa nu uit pe cineva! Am vazut ca avem un nou membru!
Ancuta, bine ai venit si sper sa te simti bine printre noi! Sa-ti traiasca printesa!
Yoana, e o incantare sa-ti citesc cearceafurile! sunt pline de optimism, chiar si cand vorbestu despre lucruri negative le prezinti sa-ti aduca zambetul pe buze! Ma bucur ac n-i te-ai alaturat!
Noi suntem bine, as putea spune chiar foarte bine avand in vedere perioada prin care am trecut! Am trecut d ela cresa la gradinitza, a plans doar prima spatamana dupa care merge cu mare drag! Efectiv n-am nici o problema cu mersul la gradinitza, ba daca merg pe drumul care merge la cresa imi spune ca "neee Carla, eic shoala" = nu la Carla (educatoarea de la cresa), eric la scoala! Aici la gradinitza ii ziec scoala. Am scapat si d epampers, mai avem cate un accident la gradinita dar cred ca ori se ia cu joaca si nu mai apuca sa ajunga la wc ori nu sunt educatoarele atente chiar in momentul ala pt ca acasa nu am mai avut accidente de vreo 3 saptamani! Chiar si la piscina, cere si merge la wc atat kk cat si pishu! Nu stiu de ce la scoala 1-2 oei pe spatamana mai are cate un accident! la gradinitza avand wc-uri mici pt copii, a vrut direct la wc sa faca si nu la olitza! am cumparat un reductor pt wc cu scara atasata si se urca singur! Cand am fost plecata la conferintza, mi-a spus mama ca pe ea nu o alsa sa-i dea pantalonii jos, ii dadea singur si inchidea usa la baie! Nu o lasa sa intre cu ea in baie! Cu mine, ma striga sa-i dua pantalonii jos! O saptamana dupa ce am venit a fost detsul de greu! probabil m-a pedepsit pt ca l-am lasat singur cu mama dra acum au reintrat lucrurile in normal. Efectiv nu-i intram cu nimic in voie, plangea din orice, ar fi vrut sa stea numai in bratze, iar la somn era teroare, cateva nopti m-am suit in patutul lui si asa a adormit! Imi rupea inima ca tot spunea " mama nee pleaca"! Eu am avut avionul la 6 diminetaza si am plecat acnd el dormea! se temea ca doarme si cand se trezeste iar nu ma gaseste! Mama dupa ce m-am intors a devenit obiect invizibil pt el. Abia dupa vreo 6 zile a reinceput sa mai reactioneze cu ea, in rest era numai dupa mine, nici la wc nu ma puteam duce ca venea si el cu mine! Bine ca a trecut! Se vede diferentza ca e la gradinitza acum. Pe langa ca e mai independ, vorbeste mult mai mult, chiar daca deocamdata face un mix intre cele doua limbi, are o multumie de cuvinte noi in vocabular. A venit si cu lucruri "rele' gen scuipat, a incercat sa si bata dar vad ca le-am rezolvat cu explicatii si fara s afac mare caz! Vazand ca nu ma impresioneaza, a renuntat singur deocamdata! Sper sa-l si tina! ma bucur ca ma inteleg cu el din ce in ce mai bine, coopereaza, mai are si el momente de razvratire dar nu ca sa zic ca nu ajung cu el s ale rezolvam si sa urle asa in nestire! Mai joaca si teatru cateodata, se face ca plange, isi pune mainile la ochi si se freaca si se mai uita la mine s avada daca reationez! E atat de dulce! Nu mai zic cand incerca s ama fenteze! Am ras cu lacrimi spatamana trecuta, a fost acld si i-am scos caditza cu apa sa se balaceasca afara! se juca el de n-avea treaba si la un moment dta i-l vad ca vrea sa bea apa din cada cu un pahar de joaca. Normal ca l-am atentionat ca n-are voie s abea apa din aceea si in acel moment se auzea un avion si eric, " mama, uite avionul" si arata spre cer. cum am ridicat privirea si nu mai mai uitat la el cum a luat o gura de apa si apoi radea de mine si multe altele in acest gen! mama a plecat saptamana trecuta, situl e tot in tara si sper sa termine treburile cat mai repede si sa seintoarca! Ne descurcam singuri dar ne e dor de el! Eu sunt bine, lucrarea mea prinde contur, am trimis si un articol spre publicare, lucrez la al doilea acum, mai am o conferintza in august si sper s atermin cu brio si la termen.
Andreea, eu zic ca etsi pe drumul cel bun cu Sebi si nu mai pune la suflet ce a zis acel modic! Cauta altul ca nu o fi singurul din Buucresti! Sper din tot sufletul si va tin pumnii sa reusiti sa ajungeti la orice clinica in afara! Nu stiu de ce medicii stia de la noi se cred Dumnezeu si nu pot accepta ca paate alt medic are si alta parere! iti mai amintesti de fetitza aceea care a venit in Belgia, Crisa? Ei bine, la fel a reactionat si medicul ei cand a auzit ca vin in alta tara si asta dupa ce o operase de 6 ori de fiere si ea saraca avea intestinul gros spart si de aia tot facea infectii in burta! Practic ala pur si simplu i-a deschis operatia de 6 ori fara sa-i faca nimic ca caile biliare conform medicilor de aici aratau super bine, dra nu s-a uitat si cativa centrimenti mai jos unde era de fapt problema. Acum fetitza e bine merci, nici nu-ti vine s acrezi!
Fetele va pup pe toate! Nu au nominalizat pt ac fiecareia dintre voi as avea ceva de spus! V-am scris in mare despre noi! Sper s ascriu un mesaj si cu nominalizari! Acum fug s afac de mancare ca azi e zi scurta la gradinitza si la 12 venim acasa! Insanatosire grabnica bucuriilor bolnave!
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
ramomar spune:
buna dimi dragutelor 
La multi ani OANA
multa sanatate, fericire si mult noroc! (cu scuzele de rigoare pentru intarziere 
)
mini-me ce mare si frumoasa e Iulia
. Ma bucur ca totul e ok cu sarcina si ca micutul/micuta e asa vioaie! 
yoanna,uff, imi pare rau ca ai fost bolnavioara, dar ma bucur ca ai aparut. Chiar ne lipsea "cearsaful"tau plin de optimism
Multa sanatate atat tie, cat si lui Mitzu! si multumim de complimete 
; tot mai multa lume zice ca Patri imi seamana mai mult mie decat sotului![]()
![]()
elenia vazut si poze cu mumosul tau, care s-a facut mare mare ![]()
mexxa, ce medic, ce raspuns, ce caracter, ce suflet...
. Sper sa reusesti in tot ceea ce iti propui si sa gasiti o rezolvare la urechiusa puiului mic.
beatrix
ma bucur mult sa vad un mesaj de la tine! si mai ales unul in care ne spui ca sunteti bine si sanatosi! felicitari lui Eric pentru adaptarea rapida la gradi! 
tanima tare dulce e Rares cum isi alinta el surioara!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
mexxa spune:
Am vorbit la Klinikum Augsburg. Scrisoarea medicala deja a fost data la Prof. De. Franz Xaver Brunner care este seful clinicii de ORL .
Maine sau luni vom primi toate detalii si estimarile de cost.
La sfarsit mi-au zis "we will do the best for your child"....o voce calma...intelegatori, nu m-au repezit la telefon, m-au intrebat de 10 ori daca am inteles, daca vreau sa i mai intreb ceva.
Nu am cuvinte ce diferenta este in felul de a discuta.
ma
sa fie aceasta sansa noastra de scapare.
Va multumesc pentru suportul vostru.
D'ale lui Bibi