Bucurii de sept-oct 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Beatrix, cum sa te uitam?
Luasesi o pauza ca sa inveti. Ma bucur ca totul e bine si decurge conform asteptarilor tale. Bafta in continuare! Am citit si ce-ai scris despre Eric.

Maria doarme cate 2 ore si ceva la pranz si tot face pisu pe ea prin somn. Si o lasa fara pampersi.
Iar noaptea inca o culc cu pampers. Dar daca se mai incalzeste asa, ma gandesc sa-l scot pe cel de noapte.

Voi treziti copilul noaptea sa-l asezati pe oala?

Mexxa, multa bafta!

Asa creste Maria Diana

Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Hello!

Multumesc tuturor pentru felicitarile pentru ideea de 1 iunie!Ma bucur ca mi-a venit si in felul acesta am bucurat enorm aprox 40 de copilasi!(inclusiv pe ai mei )!

Nu reusesc sa vad pozele lui itzy! Help!!!

Mexxa ma bucur ca v-ati mai rezolvat din probleme....sa dea Dumnezeu sa reusiti si cu Sebi!

Beatrix bine ai revenit!

Yoanna multa sanatate sa aveti!Nasol cand nu esti ok.....si sinuzita asta e tare pacatoasa....uf!

Nu mai stiu ce vroiam sa zic....
Nu mai stiu dk v-am spus ca am scapat si noi de scutece....era si cazul!In 2 sapt. am scapat definitiv de ele!Si de cel de noapte!

In rest....eu tot ocupata si extra-ocupata cu serviciul....maine lucrez, vineri plec la Moneasa(o statiune ) cu colegii de la Crucea Rosie pentru un seminar de prim-ajutor...asa ca abia am timp sa respir...
Piticaniile sunt bine, cuminti....cat se poate....adik nu exagerat....ocupati si ei cu gradinita!

Mai intru cand mai apuc si mai dau cate un semn sa stiti ca ink supravietuiesc!
pe toate!!!!!!!!!!

Edit: Gety eu nu-i trezesc pe ai mei noaptea pt pishu. Fac seara cand ii pun in pat si atat. Pana dimineata nu mai avem treaba!(era si timpul sa mai dormim si noi toata noaptea ca destul am facut nopti albe.....eu ink mai fac...la sv dar asta e alta treaba! )

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Rapuns de la clinica tradus..:

"Va multumim pentru contactarea noastra de Servicii medicale. Am primit cererea dumneavoastra. Din pacate, raspunsurile noastre va dura aproximativ 4-6 zile lucratoare.
Pentru a va fi de folos va rugam sa ne spuneti ce tip de servicii medicale doriti (Doctor personal cu tratament asigurat de Profesor/Sef de departament; aceasta optiune ridica substantial factura insa va asigura un raspuns la programari cel mai rapid posibil. In caz contrar va trebui sa acceptati timpii de asteptare; cu toate acestea tratamentul in sine nu va fi afectat de acest lucru). Speram ca va vom putea da o estimare de pret cat de curand posibil"

, mamica lui Bibi cel luptator

Alaturi de Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

Rapuns de la clinica tradus..:

"Va multumim pentru contactarea noastra de Servicii medicale. Am primit cererea dumneavoastra. Din pacate, raspunsurile noastre va dura aproximativ 4-6 zile lucratoare.
Pentru a va fi de folos va rugam sa ne spuneti ce tip de servicii medicale doriti (Doctor personal cu tratament asigurat de Profesor/Sef de departament; aceasta optiune ridica substantial factura insa va asigura un raspuns la programari cel mai rapid posibil. In caz contrar va trebui sa acceptati timpii de asteptare; cu toate acestea tratamentul in sine nu va fi afectat de acest lucru). Speram ca va vom putea da o estimare de pret cat de curand posibil"

Andreea, mamica lui Bibi cel luptator

Alaturi de Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Multa bafta, Andreea!
Cat despre medicul de aici... no comment! Of.
Pupam pe Bibi, multa sanatate!
Sper sa primiti un raspuns favorabil si aici, pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Beatrix, bine ai revenit! Pupam pe micul scolar!
Ioana, multa sanatate!
Tanima, ma bucur ca ai scris si tu cateva cuvinte despre voi.
Gety, felicitari pentru admitere!
Martha, voi aveti vreo veste?
Lexi, iti spun un secret, triburi mai joc Dar intru doar dimineata, cateva minute.
Mephala, scuze, e cam tarziu, mi-am amintit de ce zicea Ramo, ca Iustin e nascut in aceeasi zi cu sotul ei, asa ca il puup dulce!!
Am ramas restanta la poze, la cele ale Eleniei; pe ale lui Mini_me nu le-am prins.
Pufy, uite aici un link cu
pozele lui Itzy.
Va pup pe toate de la A la Z!!
Eu fac dulceata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Lexi, iti spun un secret, triburi mai joc Dar intru doar dimineata, cateva minute.

Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008)

poze cu noi

Hai ca m-ai dat pe spate!!! Nu ma primesti si pe mine la tine sa iau lectii de organizare a timpului? Pentru ca e clar: esti geniala!

Beatrix, ma bucur mult ca ai mai scris despre voi! Mi-era dor de voi!
Mexxa, iti tin pumnii sa primesti cat mai curand un raspuns favorabil! Cat despre medic, ti-am mai spus: un maaaaaaare nesimtit! Nici n-am cuvinte...

Eu m-am intristat iar... Deh, nu ma mai apucase depresia de ceva timp si era cazul sa revina Cand citesc ca voi va intelegeti asa de bine cu Bucuriile imi pun automat intrebarea: "Unde gresesc, Doamne?" Eu din pacate nu ma inteleg deloc cu al meu copil. Orice spun, ea face fix invers, orice nu e voie, la ea e permis... Am ajuns sa nu-i mai spun nimic pentru ca stiu ca e in zadar, am ajuns sa privesc cum face prostii fara sa reactionez in niciun fel pentru ca stiu ca orice as face sau as spune, nu ar avea niciun efect asupra ei. Imi dau seama ca e o fire extrem de independenta si se comporta astfel ca sa ne demonstreze acest lucru. Adica ceva de genul "voi puteti zice ce vreti ca eu tot ca mine fac, nah!"
Gata, nu mai vreau sa ma plang, e un copil extraordinar altfel, vorbeste, e isteata, canta, spune povesti, poezii, se joaca WOW la computer singura de cateva luni (am si filmat-o, am zis ca le trimitem si celor de la Blizzard filmuletul), debordeaza de energie, e curajoasa cand vine vorba sa se catere pe undeva sau sa depaseasca vreun obstacol, e inventiva, scoate perle dupa perle, am mai adaugat cateva la subiectul ei de perlute...
Monique, multumesc pentru poze! Sunt superbe iar cea in care Cosmi se ascunde e absolut delicioasa! zambareata dulce si pusa pe sotii si pe mamica ei!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

LEXI las-o s afaca pozne( cat timp sunt reparabile)...cat o sa mai faca pana o sa mai creasca si va intelege.

Fii fericita ca e SANATOASA si asa cum ai zis tu "un copil extraordinar altfel, vorbeste, e isteata, canta, spune povesti, poezii, se joaca WOW la computer singura".
aa..si lexi nu e problema ca nu te intelegi tu cu ea, problema este ca ea nu intelege ce ai cu dansa..de nu o lasi in pace sa faca fitita pozne

Eu mi-as dori sa intoarca casa cu fundu'n sus...sa tipe de bucurie....insa nu e asa

, mamica lui Bibi cel luptator

Alaturi de Sebi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

LEXI las-o s afaca pozne( cat timp sunt reparabile)...cat o sa mai faca pana o sa mai creasca si va intelege.

Fii fericita ca e SANATOASA si asa cum ai zis tu "un copil extraordinar altfel, vorbeste, e isteata, canta, spune povesti, poezii, se joaca WOW la computer singura".
aa..si lexi nu e problema ca nu te intelegi tu cu ea, problema este ca ea nu intelege ce ai cu dansa..de nu o lasi in pace sa faca fitita pozne

Eu mi-as dori sa intoarca casa cu fundu'n sus...sa tipe de bucurie....insa nu e asa

Andreea, mamica lui Bibi cel luptator

Alaturi de Sebi

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Fetelor, la Umanitare a aparut subiectul Andreei despre Sebi. Doamne ajuta sa se stranga suma cat mai repede!
Andreea, pune te rog datele de cont la subiect, lumea deja intreaba! Mersi. Aaa, si vezi ca ti-am trimis PM

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Beatrix, ma bucur ca Eric e asa de incantat de gradinita si ca merge cu mare drag..e bine ca a scapat si de pampersi chiar daca se mai intampla sa aibe unele scapari

Xan, da suntem si noi admisi la gradi

Mexxa
, felicitari pt deschiderea subiectului la umanitare, bine ca ai reusit!

Gety
, eu nu ii pun pampers noaptea deloc si nici nu s-a trezit pana acum niciodata sa faca, face pipi inainte de culcare si seara ii dau sa bea mai putine lichide

Mergi la inceput