Tae Bo (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

daca nu le iei de la lumi, ti le dau eu. insa nu stiu daca intru in seara asta pe mess de acasa, sau maine, sau de-abia in week-end. acasa nu prea stau pe mess, stau destul la servici cu ochii in calculator, ca sa mai stau si acasa.
dar daca nu rezolvi, vorbim.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Daca imi poate trimite si mie cineva niste filmulete as fi recunoscatoare. Nu arde caci, momentan, nu sunt in stare de mai mult decat ce e pe youtube. Dar pentru saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Salut fetelor,
Sunt noua pe acest forum, in schimb va citesc topicul de ceva vreme, din umbra . Ma bucura mult sa vad ca va sustineti si motivati reciproc, si daca ma primiti, as vrea sa incep si eu sa practic tae bo.
Problema mea, ca a multora de fapt, e ca nu ma pot apuca singura de un program stabil, dar sper ca aici voi gasi sprijinul moral de care am nevoie. Cu alte cuvinte trebuie sa ma impinga cineva de la spate sa fac si eu ceva constructiv, in loc sa stau pe canapea la tv dupa ce vin de la munca Mai am cateodata tragere de inima sa ma mai misc un pic, dar in afara de 10-15 min de bicicleta, urcat scarile (17 etaje :D) si 2-3 abdomene o data la 2 sapt (poate) nu prea fac miscare
Si daca tot mi-am facut curaj sa incep serios sa fac sport, macar sa raportez si eu ceva Aseara am facut 15 min de eliptica si "aproape" toate partile din ab bootcamp (la partea 3 si 4 am cam tras chiulul si nu am facut corect )
As vrea sa continui cu ab bootcamp pt urmatoarele 2 sapt, macar sa il fac corect pana la capat, insa as vrea si ceva pt partea dorsala. Ce program credeti ca e bun pt asta?

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salut fetele,
Eu am chiulit doua zile dar azi raportez 35 de min de cardio.Atit am putut.

elena,bun venit!Si eu vreau ceva pt. "dorsala" dar inca n-am gasit nici pe DVD-uri(n-am gasit pt. ca n-am facut,nici urmarit nici un program pina la capat) poate stiu fetele ceva.

Va pup,eu fug la

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Elena bun venit!
Fetelor, si eu vreu ceva pt "aripioare".
Vad ca la burta, dupa 2 sapt de ab bootcamp, se vede deja o mica schimbare: pot sa ma inchei si eu la blugi fara sa imi iasa limba de un cot

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Bun venit Elena...fetelor in afara de bootcamp abs, restul antrenamentelor lucreaza toate partile corpului..mie cel mai bun mi se pare ultimate-ul,numai ca ptr incepatori e destul de greu(e greu si ptr mine inca)..foarte bun mi se pare si energise=ul

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Bine ai venit Elena,sa iti fie sederea frumoasa si fructuoasa.
Am reusit sa fac tot tae-bo-ul cardio,incredibil.Are cam 47 de minute tot.Si iarasi nu m-a intepat nimic,respr cam greu,dar dau un puf de astm acusica de nu imi trece dupa dus.Deci iarasi sunt mandra de mine si fericita.
Pana acuma am facut deci bootcam-ul si cardio.Am vazut azi un filmulet tae-bo ultimate dar era numai de vreo 3 minute,am vazut rau,nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

So, pentru azi raportez Bootcamp ultimate. Luminita are dreptate, este destul de greu. Eu l-am facut aproape integral, spun aproape pentru ca nu am facut chiar toate flotarile din ciclul acela de pe la minutul 20 si ceva, cand alterneaza pozi#355;iile pentru flotari si, evident, nu am reusit sa fac chiar toate exercitiile pentru fesieri (adica ma opresc la un moment dat la alea in care trebuie sa ridic piciorul intins lateral, imi ia foc partea dorsala pur si simplu).In rest, poate mi se pare mie dar parca in Core express e ritmul mai accelerat. Sau poate mi se pare mie, dar parca e alt tip de efort (mie mi se pare ca in ultimate am lucrat mai mult anumite grupe de muschi prin repetari mai multe in timp ce in Core e mai mult pentru cresterea rezistentei). O sa incerc saptamana viitoare si Extreme, sa vad de ma tin curelele.
Fetelor, eu cred ca aproape cu in toate va lucratzi si posteriorul cu conditia sa aveti postura corecta, adica sa stati suficient de flexate, etc.
Mishutza, Ultimate are vreo 52 min.
Bun venit, noilor fete!
Spor la exercitii!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Deci si eu raportez..pentru ca m-a starnit si m-a ajutat Lumi ..am facut extremul. Si presimt o febra maine (pentru ce parti doreati voi exercitii ?) FIX la aripioare. Mama ce m-au durut. Sper sa fiu in stare sa conduc masina maine ca sunt si cu bulina galbena in geam .

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor, vreau si eu energise si extreme pe mess, ca nu reusesc sa le gasesc. Cine se ofera sa faca o fapta buna?
id: briza_marii77

briza_marii

Mergi la inceput