Tae Bo (2)
Raspunsuri - Pagina 9
eunice78 spune:
Salutare!
Eu ieri nu am avut timp sa intru pe forum dar am facut integral Bootcamp basic, ca la carte.
Luminita la care dintre programe din ciclul Ultimate te referi? Eu vreau sa incerc sa fac luni advanced ultimate. Banuiesc ca la asta te referi, mi se pare cam greu.
Azi inca nu stiu ce o sa fac. Stiu insa sigur ca de vineri pana duminica inclusiv nu voi face nimic, pentru ca voi fi plecata de acasa, ma intorc luni. Recuperez saptamana viitoare. Oricum sunt ff multumita: in 2 saptamani am scazut 5 cm in talie si 3 la partea dorsala.Pe cantar nu stiu ca in perioada " asta" nu ma cantaresc, ca retin apa.
Va anunt maine ce program voi fi facut azi.Daca o sa am timp, of course..ca ma alearga copii cand ajung acasa de la serviciu.
Spor la exercitii!
Baietzii mei
z333 spune:
ultimate bootcamp eunice...advanced-ul e si el greu, dar mie ultimate-ul mi se pare cel mai greu dintre toate
..inca ma dor picioarele de nu se poate dom'le si tind sa cred ca asa va fi mult timp
hai ma ramona si tu cu constiinta acuma..eu nu prea le am cu prajiturile dar daca mi-e pofta mananc fara mustrari..eu mustrari am numai daca mananc seara bombe calorice..asa ca, lasa naiba mustrarile ca totusi esti gravida maica..acum macar ai scuze ca dupa aia..![]()
Walk by faith..not by sight!
z333 spune:
offf naiba ce ametita sunt...scuze gagici..trebuia sa incep cu neata' dar cum nu am baut cafeaua inca dorm
Ele spune:
Neata si de la mine! Eu sunt treaza de la 6,30 dar v-am zis ca e prima zi de munca si azi a fost zi scurta de prezentari, putine discutii si formalitati. Maine intru in paine. ![]()
Lumi pai cum zice si Ramonica ..la cat sport faci cred ca ai voie sa papi orice.
Eu am rezistat ieri in fata tavei de pizza. Dar nu e prima data, daca vreau rezist. In schimb nu prezint aceeasi rezistenta la ciocolata.
De aia am in casa mai tot timpul cioco amaruie.
Azi nu am facut nimic deocamdata ..vad mai seara la ce ma bag. In plan am un cardio. Voi cand faceti cate 50 min ce programe aveti care dureaza atata? Eventual baga-ti si cate un link sa vada si ochiu nostru. ![]()
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Ramonika spune:
Ele - nu exista link, noi am descarcat de pe torente sau de pe retelele de cartier filmuletele propriu-zise.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
z333 spune:
linkuri nu stiu sa iti dau Ele ca eu le-am luat de pe torenti..oricum sunt destule de aproape o ora..eu am vreo 10..am si unul de o ora jum dar inca nu am avut timp sa ma uit pe el ca abia l-am descarcat, dar in weekend cred ca il prestez:)..eu ma bag la curatenie gagici
..am un chef de nu se poate, dar daca trebuie...
Ele spune:
Pai eu nu am retea de cartier mai ...
Pe mess imi da si mie careva ceva de 50min? Va incumetati?
Margelute
Elena & Denisa
NOI
z333 spune:
eu ma ofer, dar nu chiar acuma ca am laptopul pe baterie si intra in stand by...peste vreo ora dupa ce termina masina de spalat si pot sa iau prelungitorul te ajut cu mare placere
Ramonika spune:
eu is la servici si filmuletele le am acasa. asa ca... mai bine ia de la lumi.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Ele spune:
Ramona pai eu aveam rabdare si pan' diseara. ![]()
Dar am vorbit deja cu Lumi. Astept !!
Margelute
Elena & Denisa
NOI