Tae Bo (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Multumesc mult pt primirea calduroasa si pt sfaturi

M-am uitat si eu la filmuletele cu ultimate si extreme, si nu cred ca apuc sa le fac eu prea curand Dar imi plac pt ca au diversitate mai mare la grupurile de muschi lucrate. De fapt, cam asta e si scopul meu, sa pun ceva fibra pe mine ca de cand m-am lasat de sport (adica de mult) arat ca Mr. Jello Parca spunea cineva pe aici ca obisnuiau sa practice karate. Si eu am practicat timp de vreo 4 ani, in tineretile mele, iar unul din motivele pt care m-am lasat a fost ca incepeam sa pun cam multi muschi pe mine.. eh, acuma am inlocuit muschii cu grasimea asa ca e cazul sa iau masuri.

Raportez diseara daca reusesc sa ma reintalnesc cu Billy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Fetelor, eu am aceste filme dar nu folosesc serviciile yahoo. Pe de alta parte, stiu ca filmele sunt mari, iar pe mess se transmit greu, am avut o perioada cand foloseam messul, in urma cu vreo 2 ani si mi-a luat si 8, 9 ore sa transmit un singur film, depinde de conexiune si trafic.
Cel mai simplu e sa mergeti la primul capitol si sa cautati postarea Luminitei in care imi dadea niste linkuri (pe la pag 13, 14, parca) si le descarcati ff usor. Mie mi-a luat cam o zi sa descarc toate de acolo (in conditiile in care unul din directoare are 13 giga vreo 9 filme). Mut succes!
Nopate buna!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

raportez si eu Jump start cardio...prima data cand l-am facut..e super fain cu maciucile alea:))..eu am luat o parte din coada de metal de la aspirator:))))..sunt inventiva nevoie mare

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Cel mai simplu e sa mergeti la primul capitol si sa cautati postarea Luminitei in care imi dadea niste linkuri (pe la pag 13, 14, parca) si le descarcati ff usor.

Aha..uitasem de linkurile alea. Mersi ca mi-ai reamintit!
O sa le descarc de acolo
Noapte buna fetelor!

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu pe aici repede ca nu prea am ce raporta..doar o lipsa acuta de timp.va pup si maine promit ca-l salut pe Billy.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetelor intru sa va salut la prima ora.
Eu imi beau cafeaua si dupa plec la munca.
Sa va zic ce noapte am avut?? A sudat sotul ieri putin si am ajuns cu el la urgente. Am plecat pe la 2.30 si ne-am intors la 4.30 ca m-am invartit ca Bula in Brasov cautand un spital. Daca ne-am mancat undeva sa ne mutam in Brasov, tre sa cunoastem zona..si cum o cunosti cel mai bine...decat atunci cand ai nevoie. Si in tot timpul mi-am lasat pitica dormin singura acasa. OFFF!!! Bine ca nu sa trezit, sotul e mai bine si uite asa imi incep prima zi la noul job cheauna de somn.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Ele,imi pare rau de sotul tau,stiu ca durerile de ochi de la sudat sunt ingrozitoare.Tatal meu e sudor de meserie,si imi aduc aminte multe nopti nedormite,si un om de 190 cm plangand ca un copil.
Eu tocmai m-am cantari.1,200 pierdute saptamana asta.In doar 4 zile,hiihih.Stiu ca e mult,sa nu ma certati,dar eu am mancat bine,luni 1450 de calorii,marti 1900,miercuri 1600 si ieri 1700.Dar am facut sport in fiecare zi.Vai,am trait sa ajung si ziua asta,sa pot spune,am slabit cam mult saptamana asta.Va dati seama ca sunt in culmea extazului,mi-am trezit si barbatul la 5 dimineata sa ii spun minunea.
Acuma plec la munci si apoi la scoala,o zi minunata va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor,
Elena - bine ai venit, o sa te trec pe listuta. spor la lucru

Ele - imi pare rau de sotul tau, bine ca e mai bine acum.

mishutza - felicitari pt. kg pierdute. uite daca o tii asa ai sa vezi ce slaba ai sa fii

eunice, hannen - felicitari si voia pt. reusita. uite ca lumi are partenera de ultimate acum.

eu ieri am ajuns tarziu acasa si nu am facut. oricum, o zi - doua pauza pe saptamana nu prea conteaza. sa nu fie mai multe...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pentru fund este in cadrul programului advanced partea a doua, adica de pe la minutul 30-35, cand ii pune la podea.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata gagici..ma preg de munca si iar am febra musculara...diseara o sa va dau eu niste linkuri cu niste exercitii ptr fund si aripioare dar nu-s de ale lui billy sunt ceva pilates parca..spor la lucru si la exercitii

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput